Συντονιστής: University Editors
teo έγραψε:η εξέταση στην στατική 1 και στην στατικη 2 ειναι 3 ώρες.
lucrezia έγραψε:Όταν εφαρμόζουμε ΑΔΕ πότε ΔΕΝ παίρνουμε το κανονικό διάγραμμα των Ν; Ακόμα κι αν έχουμε έναν και μοναδικό εφελκυστήρα δεν πρέπει να πάρουμε υπόψιν και τον όρο Ν*Νμον/Ε*Α ;;;
mikeportnoy έγραψε:lucrezia έγραψε:Όταν εφαρμόζουμε ΑΔΕ πότε ΔΕΝ παίρνουμε το κανονικό διάγραμμα των Ν; Ακόμα κι αν έχουμε έναν και μοναδικό εφελκυστήρα δεν πρέπει να πάρουμε υπόψιν και τον όρο Ν*Νμον/Ε*Α ;;;
τα Ν τα παιρνεις μονο οταν προκειται για ραβδους δικτυωματος ασχετα με το αν μπορει να υπαρχει μια ραβδος με 2 αρθρωσεις εκατερωθεν.
βεβαια εχω την υποψια οτι σε καθοδηγει και η εκφωνηση δινοντας σου τα Α και Ε της εκαστωτε ραβδου τα οποια χρειαζεσαι για τον υπολογισμο.
ελπιζω να σε καλυψα.
lucrezia έγραψε:mikeportnoy έγραψε:lucrezia έγραψε:Όταν εφαρμόζουμε ΑΔΕ πότε ΔΕΝ παίρνουμε το κανονικό διάγραμμα των Ν; Ακόμα κι αν έχουμε έναν και μοναδικό εφελκυστήρα δεν πρέπει να πάρουμε υπόψιν και τον όρο Ν*Νμον/Ε*Α ;;;
τα Ν τα παιρνεις μονο οταν προκειται για ραβδους δικτυωματος ασχετα με το αν μπορει να υπαρχει μια ραβδος με 2 αρθρωσεις εκατερωθεν.
βεβαια εχω την υποψια οτι σε καθοδηγει και η εκφωνηση δινοντας σου τα Α και Ε της εκαστωτε ραβδου τα οποια χρειαζεσαι για τον υπολογισμο.
ελπιζω να σε καλυψα.
Eυχαριστώ για την απάντηση, αλλά μάλλον δεν έχω γράψει σωστά την απορία μου...
Απλώς είναι κάποιες ασκήσεις που έχει δικτύωμα π.χ. και αγνοούνται τελείως οι αξονικές τους δυνάμεις μετά από την καταπόνηση με το μοναδιαίο φορτίο στο τελικό αποτέλεσμα... (Δεν τις έχω λύσει απλώς τις διάβασα γι' αυτό μπορεί να μην το πιάνω..). Αυτό λοιπόν συμβαίνει γιατί είναι π.χ. Ν παύλα =0 (μετά από επίλυση) ή για κάποιο συγκεκριμένο λόγο αγνοούνται;;;
Και πάλι δεν ξέρω αν το διατύπωσα σωστά............
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης