Πρόγραμμα Εαρινής Εξεταστικής 2011-12 (Σχόλια)

Πληροφορίες που αφορούν στο σύνολο της εκπαιδευτικής δραστηριότητας της σχολής και δεν εντάσσονται σε κάποιο έτος.

Συντονιστής: University Editors

Re: Πρόγραμμα Εαρινής Εξεταστικής 2011-12

Δημοσίευσηαπό george mamal » Παρ, 25 Μάιος 2012 11:34 am

Την παλευετε?????????????? 26/6 αστικα υδραυλικα ενω γραφουμε 27/6 μπετο 2???????
Δηλαδη ρε παιδια ειναι που ειναι στραβο το κλιμα μ αυτο το μαθημα, να το φαει και ο γαιδαρος???!!!!
ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
george mamal

Έτος εισαγωγής: 2003

Δημοσίευσηαπό cyclophrenia » Παρ, 25 Μάιος 2012 11:46 am

Αυτο το προγραμμα εχει ανακοινωθει απο τη γραμματεια; Γιατι μου εχει ερθει mail απο τον καθηγητη οτι τα οδοστρωματα τα δινουμε 28/6 κι οχι στις 20/6
Ξέρω πως ποτέ δε σημαδεύουνε στα πόδια. Στο μυαλό είναι ο στόχος.
Το νου σου ε;
cyclophrenia

Έτος εισαγωγής: 2004

Δημοσίευσηαπό mike89 » Παρ, 25 Μάιος 2012 11:49 am

blindone1712 έγραψε:μετα το περας της εξεταστικης δεν ειναι καλο να μπουν...τελειωνουμε π τελειωνουμε παλι μεσα ιουλιου,θα καθισουμε παραπανω επειδη μερικοι δεν μπορειτε να μαθετε να στριμωχτειτε για κανα 2 μερες?
[....]
ολοι μας χρωσταμε και μερικοι κι ολας τα εντερα μας απο μαθηματα...μια θυσια δεν βλαπτει...ας μπουν και τα σαββατοκυριακα στο κολπο...

Δεν είναι λίγο οξύμωρο; Ζητάς να κάνουν κάποιοι θυσίες και να στριμωχτούν με κύρια δικαιολογία να μην καθίσεις 3 μέρες παραπάνω στην Αθήνα.. :P Βρες κάτι πιο ισχυρό.. Είμαι στην απέξω μιας και δεν χρωστάω το μάθημα, αλλά μου φαίνεται πιο δίκαιο αν δεν μπει την επομένη (Τρίτη 19/6), να μπει στο τέλος της εξεταστικής (αν τελειώνετε Παρασκευή να μπει Δευτέρα) παρά να στριμωχτεί σε ένα σ/κ. (που σίγουρα και θα έχεις μισή μέρα να προετοιμαστείς, αν δίνεις Παρασκευή) αλλά και πιθανότατα να χαλάσεις τον προγραμματισμό σου σε κάποιο μάθημα που δίνεις την επόμενη εβδομάδα.

p.s. Είστε τόσο αισιόδοξοι ότι θα τελειώσει η εξεταστική τόσο αναίμακτα; χωρίς κάποια απεργία - μετάθεση κάποιου μαθήματος;; Μακάρι :thumbup:
mike89 Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Έτος εισαγωγής: 2006

Δημοσίευσηαπό blindone1712 » Παρ, 25 Μάιος 2012 1:52 pm

mike89 έγραψε:
blindone1712 έγραψε:μετα το περας της εξεταστικης δεν ειναι καλο να μπουν...τελειωνουμε π τελειωνουμε παλι μεσα ιουλιου,θα καθισουμε παραπανω επειδη μερικοι δεν μπορειτε να μαθετε να στριμωχτειτε για κανα 2 μερες?
[....]
ολοι μας χρωσταμε και μερικοι κι ολας τα εντερα μας απο μαθηματα...μια θυσια δεν βλαπτει...ας μπουν και τα σαββατοκυριακα στο κολπο...

Δεν είναι λίγο οξύμωρο; Ζητάς να κάνουν κάποιοι θυσίες και να στριμωχτούν με κύρια δικαιολογία να μην καθίσεις 3 μέρες παραπάνω στην Αθήνα.. :P Βρες κάτι πιο ισχυρό.. Είμαι στην απέξω μιας και δεν χρωστάω το μάθημα, αλλά μου φαίνεται πιο δίκαιο αν δεν μπει την επομένη (Τρίτη 19/6), να μπει στο τέλος της εξεταστικής (αν τελειώνετε Παρασκευή να μπει Δευτέρα) παρά να στριμωχτεί σε ένα σ/κ. (που σίγουρα και θα έχεις μισή μέρα να προετοιμαστείς, αν δίνεις Παρασκευή) αλλά και πιθανότατα να χαλάσεις τον προγραμματισμό σου σε κάποιο μάθημα που δίνεις την επόμενη εβδομάδα.

p.s. Είστε τόσο αισιόδοξοι ότι θα τελειώσει η εξεταστική τόσο αναίμακτα; χωρίς κάποια απεργία - μετάθεση κάποιου μαθήματος;; Μακάρι :thumbup:

ψυχολογικοι και μονο ειναι οι λογοι για να μην μπουν μαθηματα μετα τις 13/7...το χειμωνα εγινε το ιδιο με 2 μαθηματα κατευεθυνσης και που καταληξαμε?να εχουμε εξεταστικη 5.5 εβδομαδες,και προς το τελος να μην μπορεις ουτε να σηκωθεις απο το κρεβατι για να κανεις μια υποτυπωδη επαναληψη..και ηταν χειμωνας με κρυο..δλδ τωρα το καλοκαιρι τι θα κανουμε?

ελα ενταξει ας συμορφωθουμε..και επειδη μονος σου το ειπες,δεν θα τελειωσει αναιμακτα ο ιουλης απο εξωγενης παραγοντες,να την κανουμε κι εμεις οδυνηρη αυτη την εξεταστικη?
Τελικά δεν φταίει ο Γκόλιας σε τίποτα....τέσπα
Κι εγώ είμαι ο Μάκης....
blindone1712

Έτος εισαγωγής: 2007

Re: Πρόγραμμα Εαρινής Εξεταστικής 2011-12 (Σχόλια)

Δημοσίευσηαπό taliampes » Παρ, 25 Μάιος 2012 2:55 pm

Οσον αφορα τα αστικά και επειδη το μάθημα είναι τριτου έτους,
κοιτάζοντας το προγραμμα του τρίτου έτους βλέπω οτι μπορεί να μπεί ανά-
μεσα απο σμσ και στατική 3...Μόνο εκει εγώ είδα να υπάρχει κενό για το τρίτο
έτος.Αλλιως μετα της 13/7...
taliampes

Έτος εισαγωγής: 2007

Δημοσίευσηαπό petran13 » Παρ, 25 Μάιος 2012 3:18 pm

Οχι μετα το περας της εξεταστικης...Ας μπει μεσα στην εξεταστικη η καποιο Σαββατο-Κυριακο..Δεν θα την βγαλουμε στην αθηνα ΠΑΛΙ καλοκαιριατικα..
petran13

Έτος εισαγωγής: 2008

Δημοσίευσηαπό journeyman » Παρ, 25 Μάιος 2012 8:56 pm

εκτός από σμσ το τρίτο έτος δεν παραδίδει και οδοποιία στις 13/6?? και παρασκευή να δίνουμε αστικά..? λίγο σκότωμα μου φαίνεται...
Music washes away from the soul the dust of everyday life
Άβαταρ μέλους
journeyman

Έτος εισαγωγής: 2009

Δημοσίευσηαπό apo7 » Δευτ, 28 Μάιος 2012 7:53 pm

Ρε παιδια, εγω λεω ως συλλογος να προτεινουμε στον στρατο ν'αναλαβει δραση και να κανει κανα πραξικοπηματακι, ωστε ουτε εκλογες να'χουμε και να χαλαει το προγραμμα, ουτε απεργιες στα μεσα μεταφορας να γινουν.
apo7

Έτος εισαγωγής: 2008

Δημοσίευσηαπό 50CENT » Δευτ, 28 Μάιος 2012 11:46 pm

Έγω προσωπικά πιστεύω ότι το καλύτερο είναι να πάνε τα Αστικά Υδραυλικά έργα την επομένη, δηλαδή 19/6.
Και στο κάτω κάτω μπορεί να μεταφερθεί και το ΣΜΣ στις 22/6 αν και δε νομίζω ότι χρειάζεται!! Προτείνω λοιπόν 19/6, διότι δεν χρειάζεται κάθε εξεταστική ν πηγαίνει πίσω..ΕΛΕΟΣ πια!!! Ας γίνει μία φορα το πρόγραμμα που έχει ανακοινωθεί!!!Εν πάσει περιπτώσει ας βάλουν οι διαχειριστές του site μια δημοσκόπηση να δούμε τι θέλουν οι περισοότεροι
Εικόνα
50CENT

Έτος εισαγωγής: 2005

Δημοσίευσηαπό Carantine » Τρί, 29 Μάιος 2012 1:20 am

Μάλλον περιμένουν να πάει 17/6 22:00 για να βγάλουν ανακοίνωση.... ή η ημερομηνία θα είναι δώρο-έκπληξη!!!
Carantine

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Μαθήματα-Γενικά

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες