Γαμώ τον σύριζα πάλι, χθες έβρεχε όλη μέρα!
Δε φταίει ο σύριζα, φταίει η ''ιδεολογική ηγεμονία της αριστεράς''.

Και για όποιον δεν το πιστεύει ας ρίξει μια ματιά : http://www.aristerovima.gr/details.php?id=2819
Spoiler: show
Συντονιστής: University Editors
Γαμώ τον σύριζα πάλι, χθες έβρεχε όλη μέρα!
paktomenos έγραψε:Είναι αδύναμα τα καημένα, γιαυτό και τα στηρίζω.Από τη μια οι νεοφιλελευθεροφασίστες της ΝΔ-ΛΑΟΣ-ΔΡΑΣΗ-ΧΑ και από την άλλη το ΚΚΕ που θέλει ντε και καλά να ξανακυβερνήσει το ΠΑΣΟΚ μαζί με την ΝΔ, όλοι τους έχουν να βρουν κάτι στον σύριζα (όχι πως δεν έχει). Αν κυβερνήσει ποτέ αριστερά στην Ελλάδα, και αρχίσουν και κάνουν πορείες οι της "ιδιωτικής πρωτοβουλίας", εγώ θα είμαι ο παρακρατικός προβοκάτορας που θα σπάει τις πορείες.
paktomenos έγραψε:Δεν διαφωνώ στο ότι ο σύριζα σοσιαλδημοκρατίζει, εξάλλου είναι λογικό. Με κυβέρνηση αριστεράς, με κυβέρνηση δεξιάς, εκμετάλλευση θα συνεχίσει να υπάρχει. Το αν θα είναι με τη μορφή "μισθού" είτε με τη μορφή "κρατικών κουπονιών", αυτό είναι άλλο θέμα. Οπότε αλλού αυτά. Και μην επικαλείσαι τα περί "πασόκων", γιατί την επαναστατική δυναμική σας την ξέρουμε.Spoiler: show
Reporter έγραψε:Ναι, ξέρω...Στο κκε δεν επιτρέπεται ο παραμικρός ελιγμός ή το παραμικρό λάθος (γενικότερα). Ακόμα και αν αυτός ο ελιγμός είναι η προϋπόθεση της συμμετοχής στις πρώτες εκλογές μετά από χούντα...Αυτοί μπορούν να απολαμβάνουν την πλέρια στήριξή μας ακόμα και αν αυτοτοποθετούμαστε στον χώρο του αναρχισμού ή της αυτονομίας, οπου υποτίθεται πως ουτε θέλουμε να κυβερνήσουμε , ούτε να κυβερνηθούμε, και μάλιστα σε καπιταλιστικά πλαίσια...Υποτίθεται παντα....Spoiler: show
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης