Βουλευτικες Εκλογες 2012

Συζητήστε θέματα παντός ενδιαφέροντος.

Re: Βουλευτικες Εκλογες 2012

Δημοσίευσηαπό stalin » Δευτ, 07 Μάιος 2012 7:31 pm

Απλά κάποιος από όλους όσους είναι συριζα μπορεί να μας εξηγήσει πως θα ανατρέψουμε το μνημόνιο μέσα στο ευρώ; Γιατί εγώ ο χαζός δεν το κατάλαβα...

Υ.Γ. Οταν δεν μπορείς να απαντήσεις απλά σπιλώνεις, είναι κλασσικό.
Είμαστε έτοιμοι να πεθάνουμε για τα ιδανικά μας, αλλά, δόξα τω Θεό, δεν πιστεύουμε πια σε τίποτα.
stalin

Έτος εισαγωγής: 2007

Δημοσίευσηαπό lybe33 » Δευτ, 07 Μάιος 2012 7:39 pm

Πολύ απλά επειδή η απάντηση προϋποθέτει μια πολιτική κουλτούρα που δεν την έχεις, εγώ δε στην δίνω...
Επειδή η τακτική σου λειτουργεί και ανάποδα, θέλω να μου πεις εσύ πως το τρίπτυχο σαμαρά ''θεός, πατρίδα, επιχειρηματικότητα'' θα μας βγάλει από την κρίση?
Τα δύο πρώτα είναι φαντασιακά (για το θεό δε θα το σχολιάσω, για την πατρίδα διάβασε λίγο Άντερσον), ενώ το τελευταίο βλέπουμε που μας οδηγεί...
Άβαταρ μέλους
lybe33
Επίτιμο μέλος

Έτος εισαγωγής: 2008

Δημοσίευσηαπό +blueoystercult+ » Δευτ, 07 Μάιος 2012 8:02 pm

H μόνη που είπε την αλήθεια είναι η Αλέκα, διαφωνώ αλλά σέβομαι το γεγονός της απίστευτης ντομπροσύνης αυτής της γυναίκας

Αυτο που ολοι οι δεξιοι ΑΓΑΠΑΤΕ ΚΚΕ δεν το καταλαβα ποτε.Εσυ μονο 4 χρον ια σε αυτο το φορουμ,οντας οννεδιτης την εχεις επικαλεστει 1000 φορες.
Οσο για τις αποριες σου,επειδη εχω να βγω και να περασω ωραια,καλη μελετη : http://www.syn.gr/gr/tmima.php?gl=el&page=103 :wave: :wave:
+blueoystercult+

Δημοσίευσηαπό paktomenos » Δευτ, 07 Μάιος 2012 10:22 pm

Κατάλαβε επιτέλους ότι γράφεις σε ένα φόρουμ που το διαβάζουν σκεπτόμενοι άνθρωποι και ένας λόγος συνονθύλευμα κυρίαρχης ιδεολογίας & συνδικαλιάς δεν τους αγγίζει.

Ήταν ένας νάνος και ένας Θάνος. Και λέει ο Θάνος στον νάνο:

-Τι ώρα νάνε?
-Ε δε Θάνε.
Όταν δίνω τροφή στους φτωχούς, με λένε άγιο. Όταν ρωτάω γιατί οι φτωχοί δεν έχουν τροφή, με λένε κομμουνιστή.
Έλντερ Πεσσόα Κάμαρα, αρχιεπίσκοπος Ολίντα-Ρετσίφε Βραζιλίας
(καλά σου κάνουν! οι φτωχοί είναι χαζοί! Αξιοκρατία ΡΕ!!!!)
paktomenos

Δημοσίευσηαπό stalin » Τρί, 08 Μάιος 2012 1:22 am

Είδες τι ωραία είναι τώρα που μου δίνεις το site του κόμματος ως απάντηση γιατί απλά απάντηση δεν υπάρχει...
Αν βρείτε τπτ να απαντήσετε τα λέμε, γιατί τίποτε πιο παραπλανητικό από το να υποστηρίζεις παραμονή στην Ευρώπη και στο Ευρώ και παράλληλα καταγγελία του μνημονίου και άρνηση αποπληρωμής του χρέους. Είναι μία κενολογία, ένα φληνάνφημα, ένα ακόμη λεφτά υπάρχουν...

ΥΓ Τιμώ και σέβομαι την Αλέκα γιατί δεν είναι καιροσκόπος να αλλάζει θέσεις ανάλογα με το που φυσάει και δεν λέει ψέμματα όπως τα τσιράκια της κουμουνδούρου. Λέει καταγγελία του μνημονίου και έξοδος απο Ευρώπη και Ευρώ, είναι ισοδύναμα. Και αυτό είναι μια πραγματική λύση (που δεν προκρίνω...)
Είμαστε έτοιμοι να πεθάνουμε για τα ιδανικά μας, αλλά, δόξα τω Θεό, δεν πιστεύουμε πια σε τίποτα.
stalin

Έτος εισαγωγής: 2007

Δημοσίευσηαπό mone » Τρί, 08 Μάιος 2012 9:26 am

Εγώ μία απορία έχω και θα ήθελα αν κάποιος υποστηρικτής του σύριζα γνωρίζει, να μου απαντήσει.

Όταν κάποιος πάρει δάνειο από μία τράπεζα, ανεξάρτητα αν είναι με καλούς ή κακούς όρους, μετά καθώς έχει υπογράψει είναι υποχρεωμένος να αποπληρώσει τις δόσεις. Αν γυρίσει κ πει, ότι δεν θέλει να πληρώσει, υπάρχουν συνέπειες. Και σίγουρα αν μετά από κάποια χρόνια πάει στην ίδια τράπεζα για δάνειο, η τράπεζα θα του δείξει την πόρτα και δεν θα του δώσει τίποτα.

Αν σαν κράτος πούμε στην Ευρώπη ότι ξέρετε, μπορεί να τρώγαμε τόσα χρόνια τα λεφτά των επιχορηγήσεων που στέλνατε με τελείως διαφορετικούς τρόπους από αυτούς που προορίζονταν, μπορεί αυτήν την στιγμή τα λεφτά που μας στέλνετε να προέρχονται από την φορολογία των κρατών της ΕΕ (που να μην ξεχνιόμαστε, δεν είναι μόνο η Γερμανία), μπορεί να τα έχουμε κάνει σκατά ως χώρα (Την ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ κάποιος την στήριζε τόσα χρόνια και ευνοούταν από αυτήν την κατάσταση), αλλά εμείς τις δόσεις δεν τις πληρώνουμε και σας γράφουμε εκεί που ξέρετε.

Περιμένετε αφενός ότι θα μας πούνε, οκ, δεν βαριέσαι;
Υπάρχουν και άλλες χώρες αντιμέτωπες με κρίση, και αν αφήσουν να περάσει σε εμάς, δημιουργούν προηγούμενο και για αυτές και πρακτικά δεν τους συμφέρει.
2ον, αν για κάποιον λόγο στο μέλλον κάτι άλλο δεν πάει καλά και παρουσιαστεί η ανάγκη να ζητήσουμε πάλι δανικά, γιατί να μας τα δώσουν;

Οι παραπάνω απορίες δεν εκφράζονται προκλητικά, και προς θεού να μην παρεξηγηθεί το ύφος μου. Είναι προσωπικές ανησυχίες, και αν κάποιος του σύριζα ξέρει τις απαντήσεις στα ερωτήματα αυτά, θα παρακαλούσα να απαντήσει, για να καταλάβω και εγώ τί ακριβώς προτείνει.
regnabo..regno..regnavi..sum sine regno..
mone

Έτος εισαγωγής: 2006

Δημοσίευσηαπό kavourdista-amugdala » Τρί, 08 Μάιος 2012 12:55 pm

Παρακαλώ, απομακρύνετε τα παιδιά, από τις οθόνες. Το θέαμα είναι τρομ(π)ακτικό!!!!

Spoiler: show
ametroepis-kai-proklitikos-o-dimitris-kazakis-tou-epam-pou-katerxetai-me-ta-psifodeltia-tou-oxi-kathyvrizei-ton-manoli-glezo-1-315x236.jpg
ametroepis-kai-proklitikos-o-dimitris-kazakis-tou-epam-pou-katerxetai-me-ta-psifodeltia-tou-oxi-kathyvrizei-ton-manoli-glezo-1-315x236.jpg (11.16 KiB) 1794 προβολές

http://www.youtube.com/watch?v=KF_6gI0xHzw&feature=related
Ήμουν αντάμης, δε θα πεθάνω κιότης κι αναδρομάρης χορτασμένος και προδότης
kavourdista-amugdala

Δημοσίευσηαπό lybe33 » Τρί, 08 Μάιος 2012 3:22 pm

457056_372931042752893_100159346696732_967873_946766372_o.jpg
Άβαταρ μέλους
lybe33
Επίτιμο μέλος

Δημοσίευσηαπό ksiv » Τρί, 08 Μάιος 2012 3:24 pm

http://www.tovima.gr/vimafm/interviews/ ... aid=456636

Σημερινή συνέντευξη του κ.Στρατούλη στο BHMA FM 99,5.
ksiv

Έτος εισαγωγής: 0

Δημοσίευσηαπό Lost.in.Athens » Τρί, 08 Μάιος 2012 4:55 pm

A-nik-i έγραψε:http://www.tovima.gr/vimafm/interviews/article/?aid=456636

Σημερινή συνέντευξη του κ.Στρατούλη στο BHMA FM 99,5.

:shock: Γλοιώδης! Δεν λέω, χάρηκα που ο ΣΥΡΙΖΑ βρέθηκε στη δεύτερη θέση, αλλά τα μυαλά κάποιων εκεί μέσα έχουν πάρει πολύ αέρα. Αυτά στο συνασπισμό. Στις υπόλοιπες συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ φαντάζομαι τι θα γίνεται... :shock:

(Θέλω να ξαναμπώ στον ΣΥΡΙΖΑ, τι ΔΗΜΑΡ και μαλακίες... Σε ποια υπουργεία δίδονται θέσεις; :lol: )
Lost.in.Athens
Επίτιμο μέλος

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Γενικές Συζητήσεις

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες