Αιρετικός Από το αιρέω-αιρώ= επιλέγω ο άνθρωπος που διαφοροποιείται από μια γενικά διαμορφωμένη άποψη πέρι ενός θέματος (στη θρησκεία όποιος διατυπώνει κάτι που αντιτίθεται στις ιδέες ενός συγκεκριμένου δόγματος ή θρησκείας) το επέλεξα γιατί στην πορεία της ζωής μου ανακάλυψα ότι οι απόψεις μου (όχι οι θρησκευτικές) είναι πάντα αιρετικές
γιατί όσοι με ξέρουν, ξέρουν ότι θέλω να είμαι ο εαυτός μου (είμαι Ζωγράφος από γεννησιμιού μου!)...όσο για τα κεφαλαία, μου αρέσει που είναι ενοχλητικό που φαίνεται ότι φωνάζω!
το avatar? έτυχε αλλά πέτυχε (7συναπτά έτη...)!
αυτό το ίδρυμα,εσείς οι ίδιοι το απαξιώνετε κάθε μέρα...με τον να μπαίνετε το πρωί και το να βγαίνετε το βράδυ χωρίς να προσφέρετε τίποτα σ'αυτό,χωρίς να γυρνάτε κάτι σ'αυτό.Εάν κατανοήσετε τη σημασία του να είσαι μέλος του πολυτεχνείου ίσως ανακαλύψετε ότι ο άνθρωπος δεν έχει μόνο έναν ρόλο.
Απλό και λειτουργικό (simple yet functional ) dm = dungeon master, ο οποίος είναι ο αφηγητής/διαιτητής του pen & paper RPG Dungeons & Dragons. Έφαγα μερικά χρονάκια σε αυτό το ρόλο και μου έμεινε. ^^
Εγω βασικα οταν εκανα εγραφη επειδη ειχα αλλου το μυαλο μου, τα μπερδεψα λιγακι, και εβαλα το ονομα στη θεση του username...Οποτε, δεν χρειαζεται να εξηγησω κατι αλλο νομιζω...
Η μεγαλυτερη δοξα της ζωης δεν ειναι να μην πεφτεις ποτε, Αλλα να σηκωνεσαι καθε φορα που πεφτεις... (Κομφουκιος)