Αν μπορεί κάποιος ή κάποια που παρακολούθησε φέτος το μάθημα, μπορεί να μου πει εκτός από τύπους Morison, αλυσίδες και ναύδετα,τι άλλο διαβάζουμε για αύριο;
Morison δομοστατικός, αλλά στα νερά γαμεί και δέρνει.Μέχρι και τύπους έχει βγάλει ο θεός.Να σε δω στατική 4 μωρή τι τύπους θα πετάς.
Όταν δίνω τροφή στους φτωχούς, με λένε άγιο. Όταν ρωτάω γιατί οι φτωχοί δεν έχουν τροφή, με λένε κομμουνιστή. Έλντερ Πεσσόα Κάμαρα, αρχιεπίσκοπος Ολίντα-Ρετσίφε Βραζιλίας (καλά σου κάνουν! οι φτωχοί είναι χαζοί! Αξιοκρατία ΡΕ!!!!)
ξεσπάθωσε αγόρι μου.Η τρολιά ανακουφίζει από τις απανωτές συμπυκνώσεις και τις ιδιομορφικές επαλληλίες!
Ιδιοτρόλλ
Όταν δίνω τροφή στους φτωχούς, με λένε άγιο. Όταν ρωτάω γιατί οι φτωχοί δεν έχουν τροφή, με λένε κομμουνιστή. Έλντερ Πεσσόα Κάμαρα, αρχιεπίσκοπος Ολίντα-Ρετσίφε Βραζιλίας (καλά σου κάνουν! οι φτωχοί είναι χαζοί! Αξιοκρατία ΡΕ!!!!)
Καλησπέρα συνάδελφοι. Σήμερα πήγα στο γραφείο του κ. Αζοράκου και ρώτησα σχετικά με την εκδρομή στον Πειραιά. Μου ζήτησε να συγκεντρώσω κάποια στοιχεία των ατόμων που ενδιαφέρονται να έρθουν στην εκδρομή.
Γι΄αυτό τον λόγο οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να μου αποστείλουν pm με τα ακόλουθα στοιχεία: 1. Ονοματεπώνυμο 2. Αριθμός κινητού τηλεφώνου
Όσον αφορά ημέρα και ώρα αυτό θα το μάθουμε πιο μετά. Σε πρώτη φάση αρκεί δήλωση ενδιαφέροντος.