Συντονιστής: University Editors
DimaCivil έγραψε:-Τα είδες τα θέματα;
-Ναι
-Θα πάει ο άσσος σύνεφο
-χαχαχα
akrovolistos έγραψε:manolito έγραψε:Εν τω μεταξύ μπαίνουν Χρονόπουλος και Γιαννόπουλος και ρωτάει ο πρώτος τον δεύτερο:"Πόσοι λες να το λύσουνε σωστά;" Και όπως ήταν αναμενόμενο απαντάει ο δεύτερος: "Κανένας"!![]()
![]()
Τελικά αυτοί οι διάλογοι στα μπετά είναι που μένουν
stalin έγραψε:Εμπνεύστηκε από τον συμμαθητή...
http://www.fimes.gr/2011/11/papadimos-d ... mmathites/
manolito έγραψε:
Έλυσα (???) και το 2ο Ζήτημα των ασκήσεων και δε μου βγήκε με 3 τοις χιλίοις... Έχω λάθος;;;
Αν ναι, που κάνω λάθος πείτε μου σας παρακαλώ!!!!!
Λύνω με λάθος τρόπο την άσκηση;;;;
ingenieurin26 έγραψε:manolito έγραψε:
Έλυσα (???) και το 2ο Ζήτημα των ασκήσεων και δε μου βγήκε με 3 τοις χιλίοις... Έχω λάθος;;;
Αν ναι, που κάνω λάθος πείτε μου σας παρακαλώ!!!!!
Λύνω με λάθος τρόπο την άσκηση;;;;
αυτό το κόλπο με την ένωση των 2 βραχιόνων ούτε που μου πέρασε από το μυαλό και μπορεί να είναι και σωστό, αλλά αφού ο καθένας τους έχει b=200 , ο κορμός είναι 400 επι 500, κι όχι 300 επι 500
Mpourmpoulithras έγραψε:Δε μπορώ να καταλάβω πως από διατομή σχήματος Π κατέληξες να εξετάζεις διατομή σχήματος Τ (ανάποδου).
Εγώ το προσέγγισα διαφορετικά (αν και δε το πρόλαβα)
Την διατομή την τούμπαρα προς τα δεξιά όπως ήταν(90 μοίρες).
Αυτό που λέει για τον εφελκυσμό της αριστερής πλευράς της διατομής είναι πιστεύω μόνο και μόνο για να μας προσδιορίσει τον άξονα ως προς τον οποίο ζητάει την ροπή.
Αν προλάβω θα προσπαθήσω να το λύσω κι εγώ αύριο μετά την εξέταση των συμμίκτων και να την ανεβάσω.
manolito έγραψε:Βέβαια είμαι στη διαφορά των 93 κΝ ~ 2,4% του Ν.
manolito έγραψε:Mpourmpoulithras έγραψε:Δε μπορώ να καταλάβω πως από διατομή σχήματος Π κατέληξες να εξετάζεις διατομή σχήματος Τ (ανάποδου).
Εγώ το προσέγγισα διαφορετικά (αν και δε το πρόλαβα)
Την διατομή την τούμπαρα προς τα δεξιά όπως ήταν(90 μοίρες).
Αυτό που λέει για τον εφελκυσμό της αριστερής πλευράς της διατομής είναι πιστεύω μόνο και μόνο για να μας προσδιορίσει τον άξονα ως προς τον οποίο ζητάει την ροπή.
Αν προλάβω θα προσπαθήσω να το λύσω κι εγώ αύριο μετά την εξέταση των συμμίκτων και να την ανεβάσω.
Φίλε Mpourmpoulithra, όσον αφορά το πως κατέληξα σε πλακοδοκό, δες τη θεωρία που έδωσε ο Τρέζος από πλακοδοκούς φέτος (Συνημμένο).
Εάν το έστριψες 90 μοίρες δεξιόστροφα, τότε στην τελική σου διατομή, το πάνω μέρος εφελκυόταν (θλιβόταν λιγότερο).
Και το διάγραμμα παραμορφώσεων θα το έκανες ανάποδα από ότι το κάνουμε συνήθως (πάνωεφελκυσμός - κάτω
θλίψη ).
Εγώ τουλάχιστον έτσι το καταλαβαίνω, τι να πω...
Εν τω μεταξύ ο Τρέζος έλεγε να μην το στρίψουμε, ο Γιαννόπουλος έλεγε στρίψτε το....
Στο τέλος θα μας στρίψει!!!![]()
Ξέρουμε με σιγουριά τι ήταν το σωστό τελικά;;;;
Anyway, προσπάθησα....
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες