Συντονιστής: University Editors
DorianGrey έγραψε:Μπορει καποιος που πηρε 5, στα φετινα θεματα, να μου πει περιπου τι ελυσε (ποσα θεματα ή υποερωτηματα);
CSI computer expert έγραψε:I'll create a GUI interface using Visual Basic, see if i can track an IP Address out of this.
amazing_happens έγραψε:DorianGrey έγραψε:Μπορει καποιος που πηρε 5, στα φετινα θεματα, να μου πει περιπου τι ελυσε (ποσα θεματα ή υποερωτηματα);
Το 1ο θεμα ολο. (με νουμερα κανονικα) Και απο το 3ο θεμα...( το (α) υποερωτημα με castigliano κ νουμερα και το (β) περιγραφικα σε 7-8 σειρες-χωρις καθολου νουμερα και χωρις καποιον υπολογισμο ). Το 2ο δεν το ακουμπησα καθολου.
strangelic έγραψε:amazing_happens έγραψε:DorianGrey έγραψε:Μπορει καποιος που πηρε 5, στα φετινα θεματα, να μου πει περιπου τι ελυσε (ποσα θεματα ή υποερωτηματα);
Το 1ο θεμα ολο. (με νουμερα κανονικα) Και απο το 3ο θεμα...( το (α) υποερωτημα με castigliano κ νουμερα και το (β) περιγραφικα σε 7-8 σειρες-χωρις καθολου νουμερα και χωρις καποιον υπολογισμο ). Το 2ο δεν το ακουμπησα καθολου.
σαν να λέμε δηλαδή ότι το περιγραφικό δεν το λάβαν υπ''οψην... γιατί 3,3 από το ένα θέμα και πες 1,7 από το άλλο 5... (το σχόλιο πάει σε αυτά που είχαν ειπωθεί ότι μετρανε αν περιγράψεις τη λύση...)
DorianGrey έγραψε:Ευχαριστω amazing_happens. Κι εγω 1 και 3α ελυσα, συν καποιους υπολογισμους στο 2, αλλα δεν... Μπορει να ειχα καπου λαθος, ο Θεος και αυτος που το διορθωσε (Θεοτοκογλου;) ξερουν...
flow έγραψε:Mπορει κανεις να μου πει την υλη (εστω και στο περιπου) απο το βιβλιο του Τσαμασφυρου;
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες