στο δευτερο τμημα παντως μας ειχε πει οτι θα τα παρουμε τα θεματα μετα την εξεταση για να δουν πως θα χουμε γραψει και ισως χρειαστει να αλλαξουν τον βαθμο του θεματος αν ηταν χαμηλος..
μιλησα με την γραμματεα του κ.Κανελαιδη το πρωτο τμημα μπορει να παει απο τον τομεα να παρει το θεμα της οδοποιιας.το δευτερο τμημα αναμενει γιατι ο κ.Καλτσουνης βρισκεται στο εξωτερικο κ η γραμματεας δεν γνωριζε εαν εχει αφησει ο ιδιος τα θεματα μας στον τομεα.
Αν μπορει καποιος θα ηθελανα μου πει τα βηματα επιλυσης μια ασκησης που βαζει στην θεωρια οπως η παρακατω. Να σχεδιαστει στο σκαριφημα η οριζοντιογραφια του αξονα του οδικου τμηματος ΑΒ.Να σημειωθουν οι ακτινες των κυκλικων τοξων που επιλεγονται στις κορυφες της πολυγωνικης(ελαχιστη ακτινα r=100m).Να σημειωθουν κατ εκτιμηση στον αξονα τα σημεια Α και Ω των κλωθοειδων και να υπολογισθουν γραφικα το συνολικο μηκος του οδικου τμηματος ΑΒ.ευχαριστω εκ των προτερων..
Από παλιά θέματα δε νομίζω να υπάρχει κάτι γιατί τα λύνεις πάνω στην κόλλα της εκφώνησης οπότε αναγκαστικά τα επιστρέφεις. Πάντως αυτά που ζητούνται είναι ψιλοστάνταρ και μπορείτε να τα βρείτε και σε παλιότερα τόπικ του μαθήματος. Κατά τη γνώμη μου αξίζει να διαβάσετε τις ασκήσεις που είναι ανεβασμένες στη σελίδα του μαθήματος στο mqn (το υλικό που υπάρχει στο mycourses δεν το έχω κοιτάξει αναλυτικά αλλά φαντάζομαι κι'αυτό χρήσιμο θα'ναι).