Απορίες Excel

Hardware, software, gadgets, OS, πλυντήρια, φούρνοι μικροκυμάτων...

excell

Δημοσίευσηαπό pokerman » Πέμ, 17 Νοέμ 2011 8:57 pm

]Θελω να μεταφερω απο ενα αρχειο txt δεδομενα στο excell . Τα δεδομενα στο αρχειο txt ειναι χωρισμενα με κενα. Οταν παω να τα χωρισω σε στηλες στο excell επειδη τα δεδομενα δεν ειναι στοιχισμενα απολυτα δεν μπαινουν στα κελλια τα σωστα νουμερα.

πχ εχω τα εξης δεδομενα στο τχτ αρχειο :

1 90
100 999
12 322
1000 4000 οποτε οταν παω να τα χωρισω σε κελλια δεν γινεται σωστα. Τι πρεπει να κανω σε αυτη την περιπτωση ? Γινεται μηπως να αντικαταστησω ολα τα κενα με tab στο αρχειο txt οποτε οταν τα περασω στο excell να τα διαχωρισει με βαση το tab ?

a.txt
να το αρχείο. πιο καλή αντίληψη του προβλήματος
(32.25 KiB) Έχει μεταφορτωθεί 194 φορές
pokerman

Re: Απορίες Excel

Δημοσίευσηαπό BullsEye » Πέμ, 17 Νοέμ 2011 9:05 pm

Κάνε εισαγωγή δεδομένων από κείμενο και επέλεξε τα δεδομένα σου να διαχωρίζονται από διάστημα.
BullsEye

Έτος εισαγωγής: 2008

Δημοσίευσηαπό pokerman » Πέμ, 17 Νοέμ 2011 9:11 pm

Ευχαριστω πολυ
pokerman

Re: Απορίες Word

Δημοσίευσηαπό paktomenos » Τρί, 06 Δεκ 2011 12:40 am

Και άλλη μια αν και για excel.
Ξέρει κανείς πως μπορώ να περάσω αριθμούς από το Excel στο Cad?
Όταν δίνω τροφή στους φτωχούς, με λένε άγιο. Όταν ρωτάω γιατί οι φτωχοί δεν έχουν τροφή, με λένε κομμουνιστή.
Έλντερ Πεσσόα Κάμαρα, αρχιεπίσκοπος Ολίντα-Ρετσίφε Βραζιλίας
(καλά σου κάνουν! οι φτωχοί είναι χαζοί! Αξιοκρατία ΡΕ!!!!)
paktomenos

Δημοσίευσηαπό christos » Τρί, 06 Δεκ 2011 2:42 am

αν θες να τα μετατρέψεις σε σημεία στο autocad υπάρχει πρόγραμμα που το κάνει.
christos

Έτος εισαγωγής: 2009

Δημοσίευσηαπό Nysta » Κυρ, 02 Δεκ 2012 11:20 pm

Μήπως έχει κανενας αντιμετωπίσει πρόβλημα με το excel να μην του αναγνωριζει την ελληνική γλώσσα και να την παρουσιάζει με τους κλασικούς περίεργους χαρακτήρες;
Η πληρότητα του μπλε κάδου είναι ευθέως ανάλογη με το επίπεδο του διαλόγου στο forum..
Άβαταρ μέλους
Nysta

Έτος εισαγωγής: 2009

Δημοσίευσηαπό ADG » Δευτ, 03 Δεκ 2012 1:25 am

σε αρχείο του excel τι σκοπό έχουν {=...} ?
ADG

Δημοσίευσηαπό amfisvitias » Δευτ, 03 Δεκ 2012 9:35 am

Nysta φαίνεται να είναι πρόβλημα κωδικοποίησης. Θα υπέθετα πως είτε έχεις αλλάξει τη γλώσσα που χρησιμοποιεί για κάποια προγράμματα ο υπολογιστής (από το tab διαχείριση, στην επιλογή περιοχή και γλώσσα του πίνακα ελέγχου) ή πως έχει αλλάξει κάτι σχετικό στις ρυθμίσεις του excel. Γενικά η μόνη συμβουλή που μπορώ να δώσω είναι δες τι σχετικές αλλαγές έχεις κάνει από την τελευταία φορά που στα εμφάνιζε κανονικά.

ADG τα άγκιστρα δηλώνουν ότι δουλεύεις με διανύσματα και μπορείς να τα βάλεις αν αφού γράψεις τον τύπο πατήσεις ctrl+Enter αντί για απλό Enter. Ένας απλός τρόπος να δεις τη λειτουργία και χρησιμότητά τους είναι να γράψεις τον τύπο =SUM(A1:A3-1) στο Excel. Αν πατήσεις Enter θα σου βγάλει σαν αποτέλεσμα το Α1-1, ενώ αν πατήσεις control και Enter θα πάρεις το (Α1-1)+(Α2-1)+(Α3-1).
Perception dictates reality.
amfisvitias

Δημοσίευσηαπό Κοκός » Δευτ, 03 Δεκ 2012 1:36 pm

Δεν ξέρω αν θεωρείται on-topic ή off-topic η απορία μου,αλλά μπορεί να μου πει κάποιος πώς μπορώ να κατεβάσω το microsoft word και excel στον υπολογιστή μου;;;
(Από κάποια αξιόπιστη πηγή γιατί παλαιότερα την έχω πατήσει με ιο που μου έκανε ζημιά...)
"Ο κόσμος είναι επικίνδυνος, όχι εξαιτίας αυτών που κάνουν το κακό, αλλά εξαιτίας αυτών που τους κοιτάζουν χωρίς να κάνουν τίποτα"
Albert Einstein
Κοκός

Έτος εισαγωγής: 2010

Δημοσίευσηαπό merde_conserve » Δευτ, 03 Δεκ 2012 2:07 pm

Αν εννοείς πειρατικά, κάτι τέτοιο αντιβαίνει στους κανόνες του forum οπότε δε μπορούμε να σε βοηθήσουμε άμεσα. Εμμέσως όμως, τσέκαρε την έννοια torrent file στο google, ίσως να σου χρησιμέψει :mrgreen:

Αν δεν κάνω λάθος πάντωςτο Office μπορείς να το πάρεις και μέσω του MSDN της σχολής...
CSI computer expert έγραψε:I'll create a GUI interface using Visual Basic, see if i can track an IP Address out of this.

http://www.youtube.com/watch?v=ygB0Zviq ... r_embedded
Άβαταρ μέλους
merde_conserve
Ιδρυτικό Μέλος

Έτος εισαγωγής: 2005

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Η τεχνολογική γωνιά του intelx86

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες