25/10: 24ωρη απεργία ΜΜΜ

Συντονιστής: University Editors

Re: 25/10: 24ωρη απεργία ΜΜΜ

Δημοσίευσηαπό kavourdista-amugdala » Τρί, 25 Οκτ 2011 12:31 am

Πρόσεξε να δεις, εγώ μαζί σου είμαι: είναι παράλογο να απαιτεί η σχολή να έχεις αυτοκίνητο ή λεφτά για ταξί, ώστε να μπορέσεις να κάνεις μάθημα. Αλλά πώς να στο θέσω.. Δε γίνεται να διαμαρτυρόμαστε μόνο όταν καίγεται ο κώλος μας.

(δεν είναι προσωπικό)
Ήμουν αντάμης, δε θα πεθάνω κιότης κι αναδρομάρης χορτασμένος και προδότης
kavourdista-amugdala

Έτος εισαγωγής: 2008

Δημοσίευσηαπό BullsEye » Τρί, 25 Οκτ 2011 12:49 am

Προφανώς και δεν είναι προσωπικό, κουβέντα κάνουμε! :)
Σίγουρα πρέπει να συνδράμουμε στους αγώνες των άλλων, αλλά - κατ'εμέ - με την ίδια ακριβώς λογική θα πρέπει οι άλλοι να σκέφτονται τις δυσκολίες που προκαλούν! Υπάρχουν τόσοι τρόποι να διαμαρυρηθείς, να αγωνιστείς, να φέρεις τον κόσμο με το μέρος σου! Γιατί να επιλέξεις έναν που θα δυσκολέψει τους συμπολίτες σου; Για μένα είναι θέμα διπλωματίας....
BullsEye

Δημοσίευσηαπό kavourdista-amugdala » Τρί, 25 Οκτ 2011 1:14 am

Θα ήθελα να μου πεις μερικούς από αυτούς τους ''πολλούς τρόπους'', αλλά και γιατί είναι πιο αποτελεσματικοί από την απεργία.
Να φορέσουν ένα μαύρο περιβραχιόνιο και να δουλέψουν κανονικά ας πούμε? Να κάνουν χοροεσπερίδα και να κεράσουν σουβλάκια για να φέρουν τον κόσμο με το μέρος τους?
Δεν ισχυρίζομαι ότι μια 24ωρη απεργία είναι ο καλύτερος μοχλός πίεσης, αλλά τι προτείνεις? Αν δεν έχεις να προτείνεις κάτι μείνε τουλάχιστον στην πρώτη σου πρόταση:
Σίγουρα πρέπει να συνδράμουμε στους αγώνες των άλλων
Ήμουν αντάμης, δε θα πεθάνω κιότης κι αναδρομάρης χορτασμένος και προδότης
kavourdista-amugdala

Δημοσίευσηαπό BullsEye » Τρί, 25 Οκτ 2011 1:01 pm

Τι προτείνω... Εντελώς πρόχειρα, και χωρίς ιδιαίτερη σκέψη, έχεις πρόβλημα με την κυβέρνηση; Κατεύθυνε τις πιέσεις σου εκεί. Απέκλεισε τη Βουλή, τα σπίτια των πολιτικών. Τρόμαξέ τους. Ας φέρουν αντίσταση, μόνο έτσι θα οργανωθούν περισσότεροι με το μέρος των αγωνιστών. Δώσε στον κόσμο ένα κοινό στόχο και μην δυσχαιρένεις την καθημερινότητά του... την δυσχαιρένει αρκετά το κράτος. Αν ήμουν στη θέση των υπαλλήλων καθαριότητας, θα πέταγα τα σκουπίδια έξω από τα σπίτια των πολιτικών, δεν θα τα άφηνα στους δρόμους να βρωμάμε όλοι και να κινδυνεύει η υγεία μας. Κάτι συμβολικό και παράλληλα ενωτικό.

Πάντως θα μου άρεσε αυτή η λογική "μην μένεις απλώς στην άρνηση, πρότεινε και τρόπους λύσης" να εφαρμοσθεί γενικότερα στα προβλήματα, και στον δικό μας χώρο, από όλους μας....
BullsEye

Δημοσίευσηαπό Bazinga! » Τρί, 25 Οκτ 2011 2:24 pm

Παιδιά σήμερα έγινε κανονικά μάθημα?? ξέρετε??
Άβαταρ μέλους
Bazinga!

Έτος εισαγωγής: 2010

Δημοσίευσηαπό cwk-john » Τρί, 25 Οκτ 2011 2:38 pm

ναι κανονικά
Άβαταρ μέλους
cwk-john

Έτος εισαγωγής: 2010

Προηγούμενη

Επιστροφή στο Ειδήσεις

Μέλη σε σύνδεση