Off-topic / Flaming Posts

Εδώ μεταφέρονται κάποια "προβληματικά" μηνύματα-θέματα για να μην διαγραφούν τελείως.

Re: Ειδήσεις & Κείμενα

Δημοσίευσηαπό lybe33 » Σάβ, 22 Οκτ 2011 12:41 pm

Ρε παιδιά, έχω γνώση του τόπικ ''Ειδήσεις & κείμενα''. Για τη Χιλή ήθελα να φτιάξω ξεχωριστό...Μπορείτε να το επαναφέρετε και να σβήσετε και αυτή τη δημοσίευση?
Άβαταρ μέλους
lybe33
Επίτιμο μέλος

Έτος εισαγωγής: 2008

Δημοσίευσηαπό Lost.in.Athens » Σάβ, 22 Οκτ 2011 12:42 pm

Όχι, καθώς ο καθένας θα μπορούσε να ανοίξει καινούργιο θέμα για κάθε κείμενο εδώ μέσα. Αν γίνει εκτενής σχολιασμός, θα διαχωριστεί το θέμα.
Lost.in.Athens
Επίτιμο μέλος

Δημοσίευσηαπό ingenieurin26 » Σάβ, 22 Οκτ 2011 12:44 pm

Off topic:
μαζευτείτε με paktomenos & karvoudista αφού πατε παντου μαζι, να βάλετε αλλα δυο-τρια κειμενα και σχολια , να κανουμε καινουργιο τοπικ
ingenieurin26
Επίτιμο μέλος

Έτος εισαγωγής: 2007

Δημοσίευσηαπό lybe33 » Σάβ, 22 Οκτ 2011 12:45 pm

Μα δεν υπάρχει τέτοιος κανονισμός...Το παρόν τόπικ δημιουργήθηκε για να μην δημιουργούνται 1000000 τόπικ για κάθε είδηση, γιατί οι περισσότερες δε σχολιάζονται. Δεν με εμποδίζει κανείς να φτιάξω ένα ξεχωριστό...
Άβαταρ μέλους
lybe33
Επίτιμο μέλος

Re: 25/10: 24ωρη απεργία ΜΜΜ

Δημοσίευσηαπό kw » Δευτ, 24 Οκτ 2011 11:47 pm

Λοιπόν παιδιά,επειδή έχουν ειπωθεί πολλά τον τελευταίο καιρό,οφείλω να τοποθετηθώ επί παντός επιστητού.Έχουμε και λέμε:
1.φτάνει πια
2(και σημαντικότερο κατ' εμε).Έχουμε κουραστεί μέχρι και μεις οι Νίντζα!!!

Υ.Γ:Το <2> είναι απειλή....
kw

Έτος εισαγωγής: 2007

Re: 25/10: 24ωρη απεργία ΜΜΜ

Δημοσίευσηαπό ninja » Τρί, 25 Οκτ 2011 12:06 am

συγνώμη για την παρέμβαση αλλά τις απειλές που εξαπολύει ο Kw από πάνω μην τις χρεωθώ εγώ. Γράφει ο καθένας ανώνυμα και λέει οτι του κατέβει. Κωστής Γώγος
Θα σαι συ για πάντα το μωράκι μου
τα παγακια μες το φραπεδακι μου
κι ας μην εχεις ταξικη συνείδηση, και ας εχεις λουμπεν παρελθον
θέλω να σε κάνω μια πριγκίπισσα
και ας είσαι μια τζιβάτη χίπισα
θελω ριζικα μαζί να αλλάξουμε, θελω να ψηφισεις ΚΚΕ
ninja

Re: Βιβλία που δε θα δοθούν (2011-12)

Δημοσίευσηαπό kavourdista-amugdala » Παρ, 28 Οκτ 2011 8:26 pm

merde_conserve έγραψε:Αστικά Υδραυλικά: παλαιότερα δεν δίνονταν καν συγγράμματα, αφού δεν έχουν παρά διακοσμητικό χαρακτήρα.

Επίσης ακόμα πιο παλιά τα κείμενα σκαλίζονταν σε πέτρες, όπως στους φλινκστόουνς :lol:
Ήμουν αντάμης, δε θα πεθάνω κιότης κι αναδρομάρης χορτασμένος και προδότης
kavourdista-amugdala

Δημοσίευσηαπό merde_conserve » Παρ, 28 Οκτ 2011 8:29 pm

Ας μείνουμε τώρα στα on-topic, αυτό ακριβώς λέω και γω, φιλτράρετε τις πιο "πολυτελείς" περιπτώσεις από τις πιο βασικές ώστε να δείτε που να επικεντρωθείτε. Γιατί τα δόντια του Γκόλια τα είδαμε και όλη αυτή την περίοδο, τι σας κάνει να νομίζετε ότι θα είναι μαξιμαλιστής και ευγενικός και στη συνέχεια; :P

Y.Γ Ούτε στα Σίδερα το πολυ-χρειάζεσαι στο βιβλίο των Εφαρμογών (της θεωρίας είναι απαραίτητο). 14 ασκήσεις σου ανεβάζουν κάθε χρόνο οι άνθρωποι!! :P

Επίσης ακόμα πιο παλιά τα κείμενα σκαλίζονταν σε πέτρες, όπως στους φλινκστόουνς :lol:

Αχ αυτή η νέα γενιά, the younger it gets, the dumber it becomes. :lolno: Καλά μου παιδιά, πριν 10 χρόνια (που δεν έζησα εγώ ευτυχώς, μου τα παν άλλοι) δεν υπήρχαν φόρουμ, βοηθητικά sites, και βιβλία. Και όμως ο κόσμος επιβίωνε. Learn to live with it. Τώρα τα χετε όλα και φυσάτε το γιαούρτι. :ellinofreneia:
CSI computer expert έγραψε:I'll create a GUI interface using Visual Basic, see if i can track an IP Address out of this.

http://www.youtube.com/watch?v=ygB0Zviq ... r_embedded
Άβαταρ μέλους
merde_conserve
Ιδρυτικό Μέλος

Έτος εισαγωγής: 2005

Δημοσίευσηαπό kavourdista-amugdala » Παρ, 28 Οκτ 2011 8:35 pm

merde_conserve έγραψε:Αχ αυτή η νέα γενιά, the younger it gets, the dumber it becomes. :lolno: Καλά μου παιδιά, πριν 10 χρόνια (που δεν έζησα εγώ ευτυχώς, μου τα παν άλλοι) δεν υπήρχαν φόρουμ, βοηθητικά sites, και βιβλία. Και όμως ο κόσμος επιβίωνε. Learn to live with it. Τώρα τα χετε όλα και φυσάτε το γιαούρτι. :ellinofreneia:

Σοφέ παππού, (''καλά μου παιδιά'' :lol: ) όταν χάνεις την ψυχραιμία σου μιλάς αγγλικά?
Ήμουν αντάμης, δε θα πεθάνω κιότης κι αναδρομάρης χορτασμένος και προδότης
kavourdista-amugdala

Δημοσίευσηαπό merde_conserve » Παρ, 28 Οκτ 2011 8:36 pm

Ναι, η γιαγιά μου είναι από το Brighton και το παίζω κοσμοπολίτης ώρες-ώρες. Επίσης, σύντομα θα πάμε στον κάδο. Το διαισθάνεσαι έτσι; :raspberry:
CSI computer expert έγραψε:I'll create a GUI interface using Visual Basic, see if i can track an IP Address out of this.

http://www.youtube.com/watch?v=ygB0Zviq ... r_embedded
Άβαταρ μέλους
merde_conserve
Ιδρυτικό Μέλος

Έτος εισαγωγής: 2005

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Μπλε κάδος

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες