από sk23 » Σάβ, 22 Οκτ 2011 12:19 pm
Kαι ναι, για ακόμη μία φορά μπορούν οι κύριοι/ες που επέλεξαν τα θέματα της εξέτασης να πανηγυρίζουν διότι ήταν ακόμα πιο άχαρα και απρόβλεπτα από τη προηγούμενη φορά
Με μία θεωρία που έπιανε μάξιμουμ 4 μονάδες και 3 ασκήσεις

. Ξεκινούσαμε από τον super ιαπωνικό χάρτη με τις υπέροχες σκιαγραφήσεις σε χρωματα άσπρου,γρι,λίγο πιο γρι,λιγο ακόμα πιο γκρι και μάυρου, της άσκησης 6! Το πρώτο ερώτημα θα έπρεπε να ήταν βρες που είναι τα γραφεία,οι εμπορικές ζώνες και οι οικίες ρε φίλε δλδ...Το κόβω το κεφάλι μου δεν θα το απαντούσαν όλοι σωστα!
Μετά άντε στο θέμα 7 να εξηγήσεις τα σύμβολα και τον τύπο...Ρε πάνε καλά;;ρητορική ερώτηση φυσικά ε...Τι ακριβώς εξετάζεις με αυτό το θέμα γιατί πραγματικά δυσκολεύομαι να καταλάβω. Βέβαια το σχολιάζω με συγκίνηση διότι είναι ένα θέμα τόσο πρωτοποριακό και είναι αλήθεια πως δεν έχω εξεταστεί σε κάτι παρόμοιο στη ζωή μου. Νιώθω δέος λοιπόν! Ευχαριστώ για τα μοναδικά συναισθήματα που μου προξένησε. Αυτό ακριβώς, τίποτ' άλλο!
Και το υπέρτατο 8ο θέμα το οποίο όντως ήταν δύσκολο και καλό κατα την άποψη μου αλλά όχι να το βάζεις σε συνδιασμό με τις προηγούμενες παπαριές ρε καθηγητά συγκοινωνιολόγε

να πούμε. Που τα 2 τελευταία χρόνια μου έχεις κάνει το ΣΜΣ περισσότερο απαιτητικό από τα εδάφη ή δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο. Μας έχουν γαμ@@@ ο Γκόλιας και η συνάδελφοί του σε αυτή την εξεταστική!
Παρεπιπτόντως νομίζω πως το 8ο θέμα λυνόταν με στοχαστική ισορροπία χρήστη. Ας πεί κάποιος την γνώμη του...
Γίνε ό,τι θέλεις.
Ένας ονειροπόλος, ένας ανένταχτος, ένας αραχτός, ένας ερευνητής, ένας ακτιβιστής, ένας ανύπαρκτος, ένας θεατής, ένας δάσκαλος...
Γίνε ό,τι γουστάρεις ρε παιδάκι μου. Εγώ μαζί σου.
Μόνο αυτό, που προσπαθούν με τόσο πείσμα να σε κάμουν, πρόσεξε να μη γίνεις.
Ένας χρήσιμος ηλίθιος!
Αλκυόνη Παπαδάκη