Εξελίξεις σχετικά με την εξεταστική Σεπτεμβρίου (Σχολιασμός)

Πληροφορίες που αφορούν στο σύνολο της εκπαιδευτικής δραστηριότητας της σχολής και δεν εντάσσονται σε κάποιο έτος.

Συντονιστής: University Editors

Re: Εξελίξεις σχετικά με την εξεταστική Σεπτεμβρίου (Σχολιασμός)

Δημοσίευσηαπό Tzo » Πέμ, 20 Οκτ 2011 9:58 pm

Κατι ίσως λιγάκι offtopic... Αύριο τα μαθήματα συμφωνα με το προγραμμα δίνονται στην Πατησίων. Ισχύει αυτο ή δίνουμε Ζωγραφου?
Tzo

Δημοσίευσηαπό Tiersen » Πέμ, 20 Οκτ 2011 10:02 pm

Δίνουμε κάτω στο Γκίνη...κοίτα κ εδώ..
viewtopic.php?f=6&p=61542#p61542
"Και τα παρτάλια οι σκέψεις μας πειρατική σημαία,
Όλα στραβά γινήκανε και όλα είναι ωραία"
Άβαταρ μέλους
Tiersen

Έτος εισαγωγής: 2009

Δημοσίευσηαπό ingenieurin26 » Πέμ, 20 Οκτ 2011 10:04 pm

Όλα τα μαθήματα εκτός από τα Ειδικά Θέματα Θεμελιώσεων εξετάζονται αύριο στο Γκίνη.

zupi έγραψε:Παιδιά καλά ξέρουμε να τα βάζουμε όλοι με τον πρόεδρο που δεν αναβάλλει τα μαθήματα όταν δεν υπάρχουν μέσα , δεν είδα όμως κανένα να παραπονεθεί για αυτούς που έκλεισαν το πρωί την πύλη και μετά έφυγαν , με αποτέλεσμα πολλοί φοιτητές να χάσουν την εξέταση της βραχομηχανικης!!!!!! Δλδ δεν είναι παράνομο όποιος θέλει να κλείνει την σχολή και να εμποδίζει όσους θέλουν να δώσουν? ΩΡΑΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!!!!!!!! Έλεος πια με αυτό το κωλοΠΑΜΕ που όπου γουστάρει επιβάλλει τις απόψεις του!!! Τι είδους εξουσία έχει δλδ????? Εν πάση περιπτώσει όποιος ήθελε να πάει στην πορεία σήμερα , ας είχε τα @@@@@ και ας μην έδινε τα μαθήματα!!!! Ας είχε και αυτός κάποιο κόστος, όπως είχαν όλοι αυτοί που απεργούσαν σήμερα!!!!! Μην τα θέλουμε και όλα δικά μας!!!!!

Ρώτησες για ποιο λόγο ήταν εκεί το ΠΑΜΕ ; Δεν ήμουν εκεί, αλλά συνηθως το γεγονος ότι κλείνουν τις πύλες δεν έχει να κάνει με τις εξετάσεις μας ή τα μαθήματα μας, αλλά με απεργίες εργαζομένων του ΕΜΠ, πχ των καθαριστριών (χωρις να ξερω λεπτομέρειες για σημερα). Υπάρχει ξεχωριστό topic για τη σημερινή εξέταση της Βραχομηχανικής στην κεντρική σελίδα.
ingenieurin26
Επίτιμο μέλος

Έτος εισαγωγής: 2007

Δημοσίευσηαπό zupi » Πέμ, 20 Οκτ 2011 10:20 pm

που ακούστηκε ολόκληρο Πολυτεχνείο να το κουμαντάρει το ΠΑΜΕ!!!! όποιος θέλει να κάνει απεργία ξέρει και μόνος του, δεν χρειάζεται να του το επιβάλλει το κάποιος....
zupi

Έτος εισαγωγής: 2007

Δημοσίευσηαπό pap » Παρ, 21 Οκτ 2011 12:47 am

Ωραία μιλάτε όλοι με σπόνσορες μπαμπάδες, αδούλευτοι και αραχτοί. Μιλάγαμε για τους επιπτυχίο για να ανοίξει η σχολή. Αυτοί όμως που προσπαθούμε να μαζέψουμε μαθήματα την πληρώνουμε. Εγώ μεθαύριο δίνω 2 μαθήματα την ίδια ώρα. Στο ένα έχω παραδώσει εργασία και το άλλο ειναι θερινό. Έκαψα μπετά στατικές ρευστά (που τα'χω πληρώσει σε φροντιστήρια) και δίνω βατά μαθήματα back to back μπας και πιάσω κάνα νούμερο. Προγραμματισμός ενός έτους στον αέρα. Να χάσω και μαθήμα για να βγω να διαδηλώσω για την πτώχευση της χώρας μου; Για να υπερασπιστώ τα δικαιώματα μου και της οικογένειας μου; Σοβαρά μιλάτε; Βγείτε λίγο απ΄την φούσκα σας παιδάκια. Έγω 4 χρόνια δούλευα ανασφάλιστος και 12ωρα και ξέρω τι θα πει δεν αμοίβομαι. Εσένα σου πήραν καινούριο αμάξι επειδή έγραψες καλά στις πανελλήνιες. Διάλεξες και χρώμα. Σεβασμός στα παιδιά που μένουν μακρυά και σε αυτούς που απλά δεν έχουν. Εσύ γράφεις στο MQN αυτοί τραβάνε το ζόρι όμως. 30 άτομα στα οδοστρώματα σήμερα; Η λίστα ηταν 4 σελίδες. Δεν έπρεπε να πάει κανείς. Αλλά έτσι είναι, ακολουθούμε τυφλά οπαδικές λογικές και έχουμε και έτοιμο υφάκι γιατί είμαστε γενικά ανώτεροι. Γεμίσαμε με εξυπνάκιδες με φουσκωμένα απ΄τις μαμάδες μυαλά. Λίγη τσίπα όμως...
ΥΓ: κρυφά στην Ελλαδα το "αλβάνος" θεωρείται χαρακτηρισμός. Άντε έξω πες από που είσαι και μετά έλα παίξ'το μου μπλαζέ!
pap

Έτος εισαγωγής: 0

Δημοσίευσηαπό MAKIA182 » Παρ, 21 Οκτ 2011 10:40 am

jimlei έγραψε:Χθες το πρωϊ δεν εξετάστηκε η Αντοχή των Υλικών... Μήπως υπάρχει κάποια πληροφόρηση για το αν και πότε θα μετατεθεί η εξέταση του μαθήματος;

Κυριακη 13:00 Ζωγραφου viewtopic.php?p=61601#p61601
“You never change things by fighting the existing reality.
To change something, build a new model that makes the existing model obsolete.”

~Richard Buckminster Fuller
MAKIA182 Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Έτος εισαγωγής: 2009

Δημοσίευσηαπό marva » Παρ, 21 Οκτ 2011 11:08 am

παιδια γνωριζει κανεις αν εχει αλλαξει κατι για τη στατικη 2?
εννοω τη δινουμε κανονικα στα κτιρια Γκινη? :?:
marva

Έτος εισαγωγής: 2006

Re: Νέο Πρόγραμμα Επαναληπτικής Εξεταστικής 2010-11

Δημοσίευσηαπό power » Παρ, 21 Οκτ 2011 11:54 am

οι εξετάσεις από Δευτέρα 24/10 μέχρι Παρασκευή 28/10 θα γίνουν?ισχύει το πρόγραμμα??
power

Έτος εισαγωγής: 2005

Δημοσίευσηαπό havale_tsoglan » Παρ, 21 Οκτ 2011 11:55 am

Ναι,απ όσο γνωρίζω κι εγώ...!
Άβαταρ μέλους
havale_tsoglan

Έτος εισαγωγής: 2005

Δημοσίευσηαπό Shinden » Τετ, 26 Οκτ 2011 7:10 pm

Και αλλη αλλαγη στο προγραμμα μα καλα πανε καλα οι της γραμματειας/καθηγητες/ δεν ξερω ποιος αλλος;;;
:wtf: :wtf: :wtf: δηλαδη εμεις που εχουμε κανει ενα προγραμματισμο στην ζωη μας τι πρεπει να κανουμε;;
Shinden

Έτος εισαγωγής: 2003

Προηγούμενη

Επιστροφή στο Μαθήματα-Γενικά

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες