από sofibo » Πέμ, 13 Οκτ 2011 8:23 pm
V δεν έχει νόημα να προσπαθείς να υπερασπιστείς την κατάληψη,όταν αυτοί που την έχουν τόσο πολύ στερεοτυπήσει στο μυαλό τους ΔΕΝ έχουν ούτε για δείγμα μια ξεκάθαρη και αποτελεσματική αντιπρόταση(όχι μόνο το πρώτο συνθετικό αντί-,αλλά και το δεύτερο,πρόταση) για το πως μπορόυν να μπλοκαριστούν ΑΜΕΣΑ οι επιταγές του νόμου που ήδη βιώνουμε -στο έπακρο μάλιστα- πέρα απο το φετιχιστικό ''όχι κατάληψη,δε λειτουργεί πλεόν κλπ''(δια της απουσίας μας βέβαια προφανώς και τίποτα δε λειτουργεί).Δε χρειάζεται νομίζω να αναφερθούν τα αποτελέσματα των ''ανεξάρτητων πρωτοβουλίών'',εναλλακτικών δράσεων(που δεν έγιναν ΠΟΤΕ),αποχών που βασίζονται στην ατομική ''καλη θέληση''(βλέπε τα σημερινά),παραστάσεων διαμαρτυρίας(βλέπε πασπ που κάνει παράσταση διαμαρτυρίας στο καραμέλα και ανεξάρτητους που κάνουν παράσταση διαμαρτυρίας στο mqn) κλπ κλπ.Υπάρχει και κάτι συνάδελφοι που λέγεται ΔΡΑΣΗ,ΔΟΚΙΜΗ,ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ,ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΑ.Κι εγώ όταν ήμουν μικρή σιχαινόμουν τα ταδε φαγητό,το οποίο και δεν είχα δοκιμάσει ποτέ...Όπως και να 'χει,τον πούλο όλοι μας τώρα.Έχει καταντήσει βαρετή και ανούσια όπως αποδεικνύεται η πολίτευση και αντιπολίτευση του πληκτρολογιου.