Εξελίξεις σχετικά με την εξεταστική Σεπτεμβρίου (Σχολιασμός)

Πληροφορίες που αφορούν στο σύνολο της εκπαιδευτικής δραστηριότητας της σχολής και δεν εντάσσονται σε κάποιο έτος.

Συντονιστής: University Editors

Re: Εξελίξεις σχετικά με την εξεταστική Σεπτεμβρίου (Σχολιασμός)

Δημοσίευσηαπό eva_p » Πέμ, 13 Οκτ 2011 12:29 pm

Hello :)

Η Υγειονομική Τεχνολογία έγινε κανονικά, δίναμε όλα και όλα 4 άτομα.. αλλά ο καθηγητής (Μαμάης) ήταν πολύ συνεννοήσημος οπότε αν θέλει ακόμα να το δώσει κάποιος (όχι οτι πρέπει να υπάρχει και κανείς άλλος :P) ας επικοινωνήσει μαζί του!
eva_p

Έτος εισαγωγής: 2006

Δημοσίευσηαπό BM » Πέμ, 13 Οκτ 2011 1:15 pm

Υπάρχει κανένα νέο για το τι θα γίνει αύριο;
Vae Victis
BM

Έτος εισαγωγής: 2004

Δημοσίευσηαπό sofibo » Πέμ, 13 Οκτ 2011 1:22 pm

GinTonic έγραψε:Δε μου φταίει κανείς αλλα δε μπορείς να κανεις κατάληψη όταν σε θίγουν κάποια για να δείξεις οτι νοιάζεσαι και όταν βγαίνει ένα συμπληρωματικό πρόγραμμα που το έχει πάρει ο διάολος και σε αναγκάζουν να γράψεις ενώ έχει καθολική απεργία στα μέσα να βγάζεις την ουρά σου απέξω πετώντας μια ανακοίνωση ''συγχωροχάρτι'' .

Λίγο κρύο νερό στο πρόσωπο κάνει καλό.Χθες στην παράσταση διαμαρτυρίας πού ήσουν φίλε μου?Αναλάβετε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ τις ατομικές σας,μιας και δεν μπορείτε να αναλάβετε τις συλλογικές,ευθύνες! :ninja:
Υ.Γ.

από GinTonic » Παρ, 23 Σεπ 2011 1:45 pm

''303 πηγαν και φήφισαν , δεν χρειαζόμαστε κανένα μπράβο καμίας ΔΑΠ . Μπορούμε μόνοι μας να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας.''
Ναι το βλέπω.....
sofibo

Έτος εισαγωγής: 2008

Δημοσίευσηαπό mike89 » Πέμ, 13 Οκτ 2011 1:26 pm

Και η στατική 3 διεξάγεται κανονικά. Ο κ. Σαπουντζάκης ήταν θετικός στην πρόταση να επαναληφθεί η εξέταση του μαθήματος-των αρκεί να υπάρχει μία απόφαση από τον πρόεδρο.. και όταν λέμε απόφαση εννοούμε για όλα τα μαθήματα που πέφτουν σε τέτοιες μέρες. (όχι κάθε ένα ξεχωριστά).

Τώρα φίλε gin tonic γιατί περιμένεις από τα εαακ και κάθε εαακ να βγάλουν το φίδι από την τρύπα.. Γιατί δεν ήρθες σήμερα το πρωί; Τέλος πάντων.. Αν και αναφέρομαι σε ένα άτομο μιλάω γενικά και προς αυτούς όλους που θα πουν που ήταν οι παρατάξεις σήμερα.. Να αποφασίσουμε γενικά τι θέλουμε, παρατάξεις ή όχι; μην τρέχουμε από πίσω τους όταν μας συμφέρει και όταν όχι να τους βρίζουμε
mike89 Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Έτος εισαγωγής: 2006

Δημοσίευσηαπό Lion » Πέμ, 13 Οκτ 2011 3:10 pm

Υστερα απο τη σημερινη αδιαλλαξια των καθηγητων να αναβληθουν τα αυριανα μαθηματα........... πρεπει να πιεσουμε οσοι το δυνατον περισσοτεροι να δωθουν συμπληρωματικες εξετασεις....... εχουμε και το δσ για να πιεσουμε προς αυτη την κατευθυνση ... ενω επιπλεον και καποιοι καθηγητες δεν εδειχναν αρνητικοι....... πρεπει επιτελους να λειτουργησουμε εχοντας συλλογικη συνειδηση προς τους υπολοιπους συμφοιτητες μας......
Lion

Έτος εισαγωγής: 2010

Re: Εξελίξεις σχετικά με την εξεταστική Σεπτεμβρίου (Ενημέρωση)

Δημοσίευσηαπό Παπουτσής Δημήτρης » Πέμ, 13 Οκτ 2011 3:54 pm

Περιφρουρημένη αποχή....Καλό και αυτό..Γελάσαμε πάλι..
Παπουτσής Δημήτρης

Δημοσίευσηαπό eki13 » Πέμ, 13 Οκτ 2011 4:00 pm

Δημήτρη σου εύχομαι να πέρασες αλήθεια και να πήρες πτυχίο,η γραφικότητα έχει χτυπήσει ταβάνι,από αρχές Σεπτέμβρη όποτε βλέπω το όνομά σου σαν να ξέρω τι θα γράψεις,γκρίνια γκρίνια γκρίνια!!!Έχουν και άλλοι παρόμοια προβλήματα όμως και ας μν τα αναφέρουν,μν το παίρνεις προσωπικά,δεν σε ξέρω και δεν έχω κάτι μαζί σου,απλά το παραθέτω ως γεγονός γτ ισχύει!!!
eki13

Δημοσίευσηαπό recon » Πέμ, 13 Οκτ 2011 4:16 pm

Στους ηλεκτρολόγους σημερα εγιναν κανονικα οι εξετασεις αλλα για αυριο που απεργουν και τα ταξι, ανακοινώθηκε η αναβολη τους!!
ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ Ο ΓΚΟΛΙΑΣ ΩΡΕ;;
Don't squeeze too tight
'Cos I can blow up in your face like dynamite
recon Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Έτος εισαγωγής: 0

Δημοσίευσηαπό GinTonic » Πέμ, 13 Οκτ 2011 4:19 pm

Nα πάει Σάββατο και να σου πεί οτι η σχολή λειτούργησε άψογα
GinTonic

Έτος εισαγωγής: 0

Δημοσίευσηαπό Παπουτσής Δημήτρης » Πέμ, 13 Οκτ 2011 4:24 pm

Ναι με θυμασαι γιατι εγω ότι λέω το λέω επώνυμα...Και τους αγώνες μου τους έκανα όταν εσυ πηγαινες γυμνάσιο..Τώρα έχω άλλα προβλήματα..ΑΑΑ θα βάλω κ γω ένα nick και ένα avatar για να είμαι γάματος και να λέω κάθε φορά ότι με συμφέρει..Τέλος πάντων..Ο καθένας τη πάρτη του
Παπουτσής Δημήτρης

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Μαθήματα-Γενικά

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες