Και γω παιδια θα ξεκινησω 7.55 απο Πανορμου (Γηροκομειο βασικα) και απο Κηφισιας-Κατεχακη θα παω για μιγαδικες (Η για ομαδικη αποχη!) . Οποιος βολευεται-θελει μου στελνει pm
Παιδιά αύριο δίνω Στατική 4 στις 6:00. Θα ξεκινήσω από Ηλιούπολη κατά τις 5 και μισή. Πάω μέσω περιφερειακού Υμμητού και Κατεχάκη. Όποιος συντοπίτης θέλει είναι ευπρόσδεκτος
Εξέταση του Μαθήματος Αστικά Υδραυλικά Έργα, Οκτώβριος 2011
Υπό κανονικές (για το ΕΜΠ) συνθήκες η αυριανή (14-10-2011) εξέταση του μαθήματος "Αστικά Υδραυλικά Έργα" θα αναβαλόταν λόγω απεργιών σε όλα τα μέσα μεταφοράς. Όμως οι συνθήκες δεν είναι κανονικές και δεν υπάρχουν χρονικά περιθώρια. Έτσι η εξέταση θα γίνει κανονικά την προβλεπόμενη ώρα (15:00).
Εξ άλλου, το Διοικητικό Συμβούλιο της Σχολής αποφάσισε ότι το πρόγραμμα εξετάσεων θα εκτελεστεί κανονικά χωρίς αναβολές μαθημάτων σε περίπτωση απεργιών (εγώ μειοψήφισα, προτείνοντας να χρησιμοποιηθούν τα Σάββατα για όσα μαθήματα χρειαστεί να αναβληθούν από εξωτερική υπαιτιότητα--απεργίες ΜΜΜ--και παράλληλα να μην διεξαχθούν όσες εξετάσεις δεν έγιναν με δική μας--εντός ΕΜΠ--υπαιτιότητα).
Πιστεύω ότι η διάλυση των κοινωνικών θεσμών και η κατάρρευση της χώρας δεν βοηθούν και προτείνω ως αντίδοτο τις νησίδες αυτοοργάνωσης. Ελπίζω να έχω την ευκαιρία να το αναπτύξω θεωρητικά αλλού.
Στην πράξη τώρα: Αυτό το μπλογκ έχει σκοπό να βοηθήσει την αυτοοργάνωση, και ειδικότερα όσους φοιτητές θα έχουν δυσκολία στην προσέλευσή τους για την εξέταση.
Αν είστε ένας από αυτούς παρακαλώ γράψτε ονοματεπώνυμο (όχι ψευδώνυμα) και διεύθυνση με εισαγωγή σχολίου.
Αν, αντίθετα, έχετε αυτοκίνητο και μπορείτε να βοηθήσετε κάποιον συμφοιτητή σας που δηλώνει αδυναμία να προσέλθει, γράψτε το και πάλι με εισαγωγή σχολίου, αναφέροντας και το ονοματεπώνυμό σας.
Αν δεν υπάρξει λύση μέσω συμφοιτητή που προσφέρεται, οι διδάσκοντες θα προσπαθήσουμε να βοηθήσουμε με δικά μας αυτοκίνητα.