Εξελίξεις σχετικά με την εξεταστική Σεπτεμβρίου (Σχολιασμός)

Πληροφορίες που αφορούν στο σύνολο της εκπαιδευτικής δραστηριότητας της σχολής και δεν εντάσσονται σε κάποιο έτος.

Συντονιστής: University Editors

Re: Εξελίξεις σχετικά με την εξεταστική Σεπτεμβρίου (Σχολιασμός)

Δημοσίευσηαπό BM » Τετ, 12 Οκτ 2011 9:10 pm

Μετά και την νέα εξέλιξη (απεργία ταξί), οι εξετάσεις της Παρασκυής δεν νομίζω να διεξαχθούν.
Vae Victis
BM

Έτος εισαγωγής: 2004

Δημοσίευσηαπό pokerman » Τετ, 12 Οκτ 2011 9:16 pm

BM έγραψε:Μετά και την νέα εξέλιξη (απεργία ταξί), οι εξετάσεις της Παρασκυής δεν νομίζω να διεξαχθούν.

Γιατι να μην γινουν ? Μεχρι Πεμπτη βραδυ εχει ταξι. Σιγα μια διανυκτερευση στο μαγευτικο ΕΜΠ....
pokerman

Δημοσίευσηαπό ataxia » Τετ, 12 Οκτ 2011 9:21 pm

Άμα είμαστε καμια 200αριά αύριο δε βαράμε και μία συνέλευση να βγάλουμε κατάληψη μέχρι τις 19 που χει απεργία να τελειώνουμε?

...ΑΣΤΕΙΑΚΙ ΗΤΑΝ, ΜΗ ΜΕ ΦΑΤΕ!!
ataxia

Έτος εισαγωγής: 2009

Δημοσίευσηαπό pokerman » Τετ, 12 Οκτ 2011 9:33 pm

ataxia έγραψε:Άμα είμαστε καμια 200αριά αύριο δε βαράμε και μία συνέλευση να βγάλουμε κατάληψη μέχρι τις 19 που χει απεργία να τελειώνουμε?

xaxaxaxaxxa εισαι και αστειατορας μπαγασακο
pokerman

Δημοσίευσηαπό V » Τετ, 12 Οκτ 2011 9:35 pm

Ρε παιδιά την Παρασκευή μόνο τα ΙΧ δεν απεργουν... αυτός ο γκόλιας έχει πολυ πλάκα...

ataxia έγραψε:Άμα είμαστε καμια 200αριά αύριο δε βαράμε και μία συνέλευση να βγάλουμε κατάληψη μέχρι τις 19 που χει απεργία να τελειώνουμε?

:thumbup:
V

Δημοσίευσηαπό Reporter » Τετ, 12 Οκτ 2011 9:40 pm

DimaCivil έγραψε:
Παπουτσής Δημήτρης έγραψε:Επίσης είναι απλά τα πράγματα! Έχει ξαναγίνει και παλιότερα!! Όποιος μπορέσει να πάει, θα γράψει και αυτοί που δε θα μπορέσουν (Πόσοι είναι αυτοί τέλος πάντων που δεν μπορούν να φτάσουν Ζωγράφου) θα γράψουν σε άλλη ημερομηνία συμπληρωματικά..Κάποιοι ξεσηκώνουν το κόσμο να απεχει γιατί τους βολεύει..

1ον είναι πολλοί αυτοί που δεν μένουν ζωγράφου. 2ον πότε έχει ξαναγίνει αυτό που λες; 3ον πες μου σε παρακαλώ (σε παρακαλώ πολύ όμως) τι έχεις βάλει με το μυαλό σου για αυτούς που τους βολεύει η αποχή για άλλους λόγους πέραν των γνωστών.. Θεωρία συνωμοσίας μυρίζομαι και γουστάρω..

Έχει ξαναγίνει στην θαλάσσια υδραυλική αλλά δεν το ήξερε κανείς εκ των προτέρων ωστε να μην σκάσει 30ευρα σε ταξί και ήταν καθαρά πρωτοβουλία του Αζοράκου . Δηλαδή δεν τον υποχρέωνε κανείς, απλά αποφάσισε να το κάνει για να είναι δίκαιος. Αυτοί που ξεπαραδιάστηκαν όμως για να πάνε στην 1η εξέταση δεν τους έδωσε κανείς λεφτά πίσω...
Reporter

Έτος εισαγωγής: 0

Δημοσίευσηαπό Παπουτσής Δημήτρης » Τετ, 12 Οκτ 2011 9:46 pm

Έχει γίνει και σε Μπετόν παλιότερα , νομίζω με Τρέζο..Σιγα ρε θα ξαπαραδιαστείτε για να φτάσετε Ζωγράφου..Ξαφνικά όλοι είναι μόνοι τους σ'αυτό το κόσμο και δεν υπάρχει τρόπος να πανε να δώσουν..Και προφανώς αυτοί που βολεύονται να πάνε πισω πίσω πίσω οι εξετάσεις είναι αυτοι που δεν έχουν διαβάσει...καμιά θεωρία συνωμοσίας..Σε αυτά όμως που ρώτησα εγώ (στο πρώτο post) κανένας δε μου έδωσε απάντηση, μόνο εξυπναδες κ αστειάκια...
Παπουτσής Δημήτρης

Δημοσίευσηαπό civil-f » Τετ, 12 Οκτ 2011 9:50 pm

να μην κάνουν κ απέργια τα βενζινάδικα όπως είχε ακούστει προχθές αλλά τελευταία στιγμή το αναβάλλαν......!!τότε ούτε Ι.Χ θα έχούμε.... η μόνη λύση που απομένει είναι το ποδήλατο και τα πόδια...ο Γκόλιας φροντίζει και για την φυσική μασ κατάσταση:))μην έχουμε και παράπονο :lol:
civil-f

Έτος εισαγωγής: 2005

Δημοσίευσηαπό Reporter » Τετ, 12 Οκτ 2011 9:53 pm

Παπουτσής Δημήτρης έγραψε:Έχει γίνει και σε Μπετόν παλιότερα , νομίζω με Τρέζο..Σιγα ρε θα ξαπαραδιαστείτε για να φτάσετε Ζωγράφου..Ξαφνικά όλοι είναι μόνοι τους σ'αυτό το κόσμο και δεν υπάρχει τρόπος να πανε να δώσουν..Και προφανώς αυτοί που βολεύονται να πάνε πισω πίσω πίσω οι εξετάσεις είναι αυτοι που δεν έχουν διαβάσει...καμιά θεωρία συνωμοσίας..Σε αυτά όμως που ρώτησα εγώ (στο πρώτο post) κανένας δε μου έδωσε απάντηση, μόνο εξυπναδες κ αστειάκια...

Πρώτα απ όλα ναι ξεπαραδιάζεσαι. Αν μένεις μενίδι, Πειραιά , Περιστέρι και σε άλλες περιοχές θα τα σκάσεις πολύ χοντρά. Επίσης την Παρασκευή θα πρέπει να έχεις και δίπλωμα και αμάξι και λεφτά για σπατάλη βενζίνης μέσα στο κυκλοφοριακό κομφούζιο. Σκέψου επίσης οτι ο καθένας εχει δικαίωμα να στηρίζεται στον εαυτό του και να μην εξαρτάται από τον κάθε συμφοιτητή που από ευγένεια προσφέρεται να τον μεταφέρει στη σχολή. Τώρα αυτά που λες οτι θέλουν να πάνε πίσω οι εξετάσεις γιατί ειναι αδιάβαστοι είναι αστεία...
Reporter

Έτος εισαγωγής: 0

Δημοσίευσηαπό Παπουτσής Δημήτρης » Τετ, 12 Οκτ 2011 9:55 pm

Ναι είναι αστεία..Πολύ αστεία όντως η κατάσταση...Εγώ έχω βγάλει εισητήριο για αύριο 7:15 Γιάννενα -Αθήνα και έχω κλείσει ξενοδοχείο για να γράψω Παρασκευή για να πάρω πτυχίο...Πες μου τι στο π.. να κάνω!
Παπουτσής Δημήτρης

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Μαθήματα-Γενικά

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες