Εξελίξεις σχετικά με την εξεταστική Σεπτεμβρίου (Σχολιασμός)

Πληροφορίες που αφορούν στο σύνολο της εκπαιδευτικής δραστηριότητας της σχολής και δεν εντάσσονται σε κάποιο έτος.

Συντονιστής: University Editors

Re: Εξελίξεις σχετικά με την εξεταστική Σεπτεμβρίου (Σχολιασμός)

Δημοσίευσηαπό ingenieurin26 » Τετ, 12 Οκτ 2011 6:53 pm

κι εσύ άφησε τις απειλές πίσω από το πληκτρολόγιο
πατήστε ένα στοπ στις προσωπικές επιθέσεις μια φορά
ingenieurin26
Επίτιμο μέλος

Έτος εισαγωγής: 2007

Δημοσίευσηαπό buzz7 » Τετ, 12 Οκτ 2011 6:59 pm

Παιδια εγω θεωρω οτι η ολη κινηση που θα εξασφαλισει μετακινηση σε συμφοιτητες μας που δεν εχουν τροπο να πανε αυριο να δωσουν ειναι πολυ σωστη και δειχνει οτι καποιοι ενδιαφερονται για το κοινο συμφερον.Ωστοσο, πιστευω οτι δεν εξασφαλιζει το συνολο των φοιτητων(διοτι καποιοι τελικα δεν θα καταφερουν να πανε να δωσουν). Γι΄αυτο πιστευω πως αυριο οσοι καταφερουμε να παμε και συμφωνουμε οτι δεν ειναι δυνατον να διεξαγεται εξεταστικη υπο αυτες τις συνθηκες οφειλουμε να πεισουμε(και οχι να εμποδισουμε!) τους καθηγητες και τους συμφοιτητες μας να μην δοθουν τα μαθηματα. Κατανοω οτι καποιοι εχουν διαβασει πολυ για να δωσουν , αλλα σε τετοιες περιπτωσεις ειναι χρεος μας να βαζουμε το προσωπικο μας συμφερον σε δευτερη μοιρα , υπερασπιζομενοι αυτους που αδικουνται...
Άβαταρ μέλους
buzz7

Έτος εισαγωγής: 2009

Δημοσίευσηαπό Reporter » Τετ, 12 Οκτ 2011 7:04 pm

Παιδιά όσο και να έχει κοπιάσει κάποιος για τα συγκεκριμένα μαθήματα, όσα προσωπικά ζητήματα και να χει πρέπει να κατανοήσουμε οτι αν δεν αντιδράσουμε τώρα τα πράγματα θα γίνονται συνεχώς πολύ χειρότερα και δε νομίζω να μας συμφέρει αυτό. Επίσης θα πρέπει να πιέσουμε τα μαθήματα αυτά να εξεταστούν κάποια Κυριακή μέσα στο εξάμηνο για να είναι καλυμμένοι και οι συμφοιτητές μας που δουλεύουν και δεν μπορούν να παίρνουν συνεχώς άδειες...
Reporter

Έτος εισαγωγής: 0

Δημοσίευσηαπό DimaCivil » Τετ, 12 Οκτ 2011 7:07 pm

george έγραψε:Δεν μπορούμε να έχουμε και αγώνα και εξεταστική 4 εβδομάδων και ελαστικότητα σε τυχόν δυσκολίες.

Αντίστοιχα να φανταστώ δεν μπορούμε να έχουμε καλή παιδεία, καλή υγεία, σταθερή δουλειά και αξιοπρεπή διαβίωση ε; Αυτές είναι παλαιοκομμουνιστηκές απόψεις των τεντυμποϊδων αριστερών να φανταστώ. Πρέπει να καταλάβουν ορισμένοι ότι πολυτεχνείο δεν είναι τα ντουβάρια της πολυτεχνειούπολης, οι βαριές επιβλητικές πόρτες του Γκίνη ή η Εκκλησία των Τριών Ιεραρχών. Το πολυτεχνείο είναι οι άνθρωποι του. Οι καλές συνθήκες έρευνας και εργασίας, το καλό επίπεδο σπουδών, η διευκόλυνση παρακολούθησης, εμβάθυνσης, εξέτασης και εν τέλει "περάσματος" των μαθημάτων. (όταν λέω διευκόλυνση δεν εννοώ προφανώς να περνάμε νύχτα, αλλά από αυτό μέχρι τα σχεδόν άπιαστα θέματα και το έλα-κάνε-κάμπινγκ-3-μέρες-για-να-δώσεις υπάρχει διαφορά) Οι γελοίες και εκδικητικές πρακτικές του Γκόλια και των συν αυτω διαλύουν την όποια καλή λειτουργία της σχολής. Όταν αντικαθίσταται το συνταγματικό "ίσα δικαιώματα στην εκπαίδευση" από το "θα τα λιώσω τα τσογλάνια που θέλανε και να μου κουνηθούν, εγώ την έχω την θέση του Κοσμήτορα στο τσεπάκι έτσι όπως χρησιμοποιώ τη γλώσσα μου" και δη όταν αυτόν τον άνθρωπο τον έχουν ψηφίσει συμφοιτητές μας τότε καταλαβαίνουμε ότι κάτι δεν πάει καθόλου καλά.. Όταν όμως αντικαθίσταται από το "δεν με νοιάζει τι θα κάνουν οι άλλοι, εγώ έχω αμαξάκι, ας κόψουν τον λαιμό τους" τότε μάγκες πραγματικά την έχουμε πατήσει.........

Υ.Γ. χίλια μπράβο (και ένα ευχαριστώ) στα παιδιά που βάλανε σήμερα το συμφέρον όλων πάνω από την πάρτη τους και το διαβασματάκι τους και πήγανε να διαμαρτυρηθούν.
DimaCivil

Δημοσίευσηαπό koutsou-bilo » Τετ, 12 Οκτ 2011 7:34 pm

Είναι προφανές ότι αύριο και μεθαύριο θα κριθούμε όλοι σαν μέλη του κοινωνικού συνόλου , σαν συνάδελφοι και σαν άνθρωποι.Εάν μερικοί νιώθουν εξιλέωση μεταφέροντας κανά-δυο ακόμα με το αμάξι για να δώσουν παριστάνοντας τον καλό σαμαρίτη ( αλλά ταυτόχρονα αδιαφορώντας για όσους τελικά δεν τα καταφέρουν να έρθουν ) , τότε απλά στρουθοκαμηλίζουν.Εάν έρθουμε σε συνενόηση με τους καθηγητές και μας εξασφαλίσουν ότι όσοι δεν μπορέσουν να παρευρεθούν θα έχουν δυνατότητα εξέτασης σε άλλη ημερομηνία ακόμα και κόντρα στο νέο νόμο , ακόμα και παράλληλα με το εξάμηνο (πράγμα που έντεχνα απέφυγε να εγγυηθεί σήμερα ο κ.Στάμου) τότε ίσως μπορέσουμε να δώσουμε και οι υπόλοιποι.Ειδάλλως , τακτικές του τύπου δίνω εγώ και εσύ κόψε το κεφάλι σου θα πρέπει να απομονωθούν.
Σήμερον ιδικό μου
Αύριον ιδικό σου
Μηδέποτε μηδενός

Βυζαντινό λαϊκό ρητό 9ος αιώνας

http://luben.tv/wp-content/uploads/2014/10/stin-ugeia-mas.gif?3fb042
Άβαταρ μέλους
koutsou-bilo

Δημοσίευσηαπό ingenieurin26 » Τετ, 12 Οκτ 2011 7:38 pm

Παρακαλώ μην πετάγεστε σαν αλεξιπτωτιστές και διαβάστε όλες τις δημοσιεύσεις από τις 3 και μετά.
ingenieurin26
Επίτιμο μέλος

Έτος εισαγωγής: 2007

Δημοσίευσηαπό talk_of_the_town » Τετ, 12 Οκτ 2011 7:41 pm

οχι δεν θα πρεπει να απομονωθουν...υπαρχουν ατομα που δεν γινεται να δωσουν αργοτερα...για πολλους λογους που δεν αντιλαμβανεσαι (στρατος μεταπτυχιακα κτλ) αν καποιος θελει να δωσει νομιζω εχει δικαιωμα να δωσει
Δεν είναι κακό να βασανίζεσαι. Κακό είναι να βαριέσαι
talk_of_the_town

Δημοσίευσηαπό Reporter » Τετ, 12 Οκτ 2011 7:50 pm

Ρε παιδιά αν ειναι κάποιοι που πραγματικά τους κυνηγάνε χίλια δυο πράγματα ( εργοδότες ,στρατοί , μεταπτυχιακά ή κάτι άλλο) ας μπουν να δώσουν...Πρώτα και κύρια στον εαυτό του λογοδοτεί ο καθένας για το αν λέει αλήθεια ή όχι. Και σίγουρα αυτοί που θα έχουν πραγματικούς λόγους θα ειναι μια αμελητέα μειοψηφία... Όσοι όμως θα ειναι εδώ μέσα στο επόμενο εξάμηνο οφείλουν να συμμετάσχουν στην αποχή ώστε να βγει μια πλειοψηφία που θα πιέσει τον εκάστοτε καθηγητή να κανονίσει και άλλη εξέταση ακόμα και μέσα στο εξάμηνο. Ας σκεφτούμε και λίγο συλλογικά γιατί θα δούμε πολύ χειρότερα. Μην εκπλαγείτε αν για τον οποιοδήποτε λόγο πέσουν πάλι μαθήματα την ίδια ώρα στην επόμενη εξεταστική. Μέχρι να καθιερωθεί και αυτό...
Reporter

Δημοσίευσηαπό merlin14 » Τετ, 12 Οκτ 2011 7:56 pm

Λοιπόν όσοι έχουμε τρόπο μεταφοράς μπόρουμε να πάμε στην σχολή αύριο να πείσουμε τους καθηγητές για την μη διεξαγωγή των εξετάσεων.. Αν κάτσουμε στα σπίτια μας κάποιοι μπορεί να μην έχουν ανοίξει σήμερα το mqn οπότε να μην ξέρουν για αυτή την αποχή.. Οπότε να παρουσιαστούν αύριο και να δώσουν κανονικά..
merlin14

Έτος εισαγωγής: 2008

Δημοσίευσηαπό Παπουτσής Δημήτρης » Τετ, 12 Οκτ 2011 8:06 pm

Κάποιοι εκ του ασφαλούς τα βλέπουν πολύ απλά. Εγώ που έχω να δώσω το τελευταίο μάθημα για πτυχίο και θα έρθω με το ΚΤΕΛ από άλλη πόλη και με κηνυγάνε τόσες υποχρεώσεις τι να κάνω να μου πουν..!!! Να ερθω και να φάω λεφτα στα εισιτήρια και τα ξενοδοχεία ή μήπως να μην έρθω? Και αν εξεταστεί το μάθημα και εγω το χάσω ποιος θα φταίει και τι θα έχει να μου πει???? Κανένας δεν έχει το δικαίωμα να με εμποδίσει να γράψω!!!
Παπουτσής Δημήτρης

Έτος εισαγωγής: 2004

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Μαθήματα-Γενικά

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες