Είναι πολύ απλό φίλε μου pokerman γιατί ο Πρύτανης δεν φέρνει την αστυνομία.
Για να κάνουν φιγούρα με το επαναστατικό τους προφίλ μερικοί (μπας και βρούνε και κανένα γκομενάκι) θα αρχίσουν τους τσαμπουκάδες.
Τα ζώα οι ΜΑΤατζήδες θα κάνουν αυτό που ξέρουν να κάνουν (θα ανοίξουν κανένα κεφάλι).
Μετά θα γεμίσει το youtube με εικόνες του στυλ "εδώ Πολυτεχνείο" και φάσεις "μαμά κοίτα! χτυπάω τον μπάτσο!"
Μετά θα βγούν οι γνωστοί νταβατζήδες (call me mr. tsipras και call me mrs . papariga) και θα αρχίσουν να βλέπουν αναβίωση της χούντας.
Και τέλος μέσα σε μία βδομάδα όλα τα ΑΕΙ της χώρας θα τελούν υπο κατάληψη για την διάσωση του ασύλου.
Και ξαφνικά απο χαζοχαρούμενα αριστερόπληκτα παιδάκια θα ανακυρηχτούν γοητευτικοί επαναστάτες που πολεμούν το κατεστημένο. Δεν είναι κι άσχημος τίτλος για μερικούς που φτάσαν στα 23 τους κι ακόμα γκόμενα δεν βρήκανε.... Και ξαφνικά θα γεμίσει η σχολή αξύριστους που φοράνε μπλουζάκια που γράφουν μπροστά "ήμουν κι εγώ όταν μπήκαν τα ΜΑΤ στο Πολυτεχνείο" και απο πίσω θα γράφουν "όποια ενδιαφέρεται για σεξ με επαναστάτη ας χτυπήσει το κουδούνι".
Σιγά μην τους κάνει το χατίρι ο Πρύτανης ή ο Πρόεδρος.
Σε τελική ανάλυση στα @@ τους μας γράφουν κι εμάς και τις εξεταστικές μας.