από DeadDuck » Δευτ, 10 Οκτ 2011 9:17 pm
ορίστε.. ανεξάρτητοι - απολίτικοι - απερίσκεπτοι , λυσσάξατε να ανοίξετε την σχολή με οποιοδήποτε τρόπο, χωρίς ίχνος πολιτικού λόγου.
χωρίς να έχετε ιδέα από πολιτικές σκοπιμότητες και σενάρια που παίζουν πίσω απο την πλάτη σας, δίνοντας την καλύτερη πάσα στις δυνάμεις της αντίδρασης να θάψουν έναν -τον οποιονδήποτε- αγώνα που οι φοιτητές δώσαμε. Σφραγίσατε έναν πολιτικό αγώνα, μια πολιτική πορεία του συλλόγου τον τελευταίο μήνα με πλήρη αποδοχή των όρων του αντιπάλου.
Καταφέρατε να κάνετε το μεγαλύτερο κακό σε όλους τους φοιτητές του συλλόγου. και όχι δεν φταίει ο πρόεδρος. εσείς φταίτε που είστε εντελώς ανώριμοι, έστω πολιτικά, εντελώς αδαείς και αφελείς , και συμπαρασύρατε μαζί σας ένα μεγάλο κομμάτι κόσμου, που προφανώς κατάλαβε την πατάτα που έκανε. Διασπείρωντας την ηττοπάθεια και τα βαθιά ριζωμένα συντηρητικά αντανακλαστικά σας στείλατε τα πρόβατα πίσω στο μαντρί τους με το κεφάλι κάτω, με δικιά τους απόφαση.
είτε εξεταστική διπλή τον φεβρουάριο, είτε μέσα στα Σ/Κ είτε όποτε άλλοτε θα ήταν καλύτερη κατάληξη απο αυτό το τραγικό πρόγραμμα. Αλλά για το θέμα του προγράμματος δεν βγάλατε τσιμουδιά. Γιατί άραγε? Το μόνο που σας ενδιέφερε ήταν η σχολή να είναι ανοιχτή. με οποιοδήποτε τρόπο και όρους.
Εκφυλίσατε μια πολιτική διαδικασία (Γ.Σ) σε ένα ηλίθιο δίπολο , χωρίς να βλέπετε τι σημαίνει εφαρμογή του νόμου άμεσα (την επόμενη μέρα της συνέλευσης)
αυτή η εξεταστική είναι αποτέλεσμα του νέου νόμου πλαίσιο. αυτή η εξεταστική είναι ο νέος νόμος πλαίσιο.
Υ.Γ. - γιατί δεν ενδιαφέρθηκαν οι ανεξάρτητοι για το πρόγραμμα της εξεταστικής? και δεν βάλαν καμία κατεύθυνση διεκδίκησης λογικού προγράμματος στο τμήμα?
-συνειδητοποιείτε οτι μια απόφαση πολιτικής διαδικάσίας με μια πολιτική κατεύθυνση του συντονιστικού της κατάληψης ή έστω της Δαπ με συγκεκριμένους όρους και πολιτικη λογική, είναι μακράν καλύτερη απο μια απολίτικη απόφαση χωρίς λογική και ειρμό , η οποία εντέλει εξυπηρετεί συγκαλυμμένα -ίσως και χωρίς να το θέλει-την πολιτική του υπουργείου και του κάθε γκόλια με τον χειρότερο τρόπο? αφου αφήνει το περιθώριο στον οποιονδήποτε να παίξει μπάλα, ακυρώνοντας και αχρηστεύοντας ουσιαστικά το ουσιαστικότερο εργαλείο-μέσο-όπλο διεκδίκησης των φοιτητών. την συνέλευση τους.
Υ.Γ.2:για να μην τα ακούσω.. δεν έχω κανένα προβλημα με τους ανεξάρτητους γενικότερα και με τις ανεξάρτητες κινήσεις φοιτητών. και εγώ ανεξάρτητος είμαι και μου αρέσει που μπαίνω και γράφω σε ένα ανεξάρτητο φόρουμ όπως το mqn , και όχι στο site της δαπ. ανεξάρτητος όμως δεν σημαίνει ασυγκρότητος. πρόβλημα έχω με τους θρασείς ανεγκέφαλους 3οετείς-4οετείς που δεν έχουν συναίσθηση των πράξεών τους και της πολιτικής γενικότερα, που δεν έχουν συναίσθηση του ποιοί είναι και τι σκοπιμότητες εξυπηρετούν. που η πολιτική τους ωριμότητα παραπέμπει περισσότερο σε φυτά λυκείου της μετα αρσένη εποχής(οικονομικά και ιδεολογικά) παρά σε φοιτητές - ενήλικες ώριμους ολοκληρωμένους ανθρώπους κλπ.