παιδια ξερει κανεισ απο το βιβλιο ''γεωλογια η επιστημη της γης'' του Παπανικολαου,Σιδέρη ποια ειναι η υλη?
και κατι ακομα..εγω εχω κατι λυμενες ασκησεις απο 2-3 χρονια πριν,υπαρχει περιπτωση να εχουν αλλαξει?
Συντονιστής: University Editors
sen έγραψε:Απο θεωρία θυμάται κανείς τι έπεσε τον χειμώνα?
ilgat έγραψε:παιδια ξερει κανεισ απο το βιβλιο ''γεωλογια η επιστημη της γης'' του Παπανικολαου,Σιδέρη ποια ειναι η υλη?
και κατι ακομα..εγω εχω κατι λυμενες ασκησεις απο 2-3 χρονια πριν,υπαρχει περιπτωση να εχουν αλλαξει?
sen έγραψε:Απο θεωρία θυμάται κανείς τι έπεσε τον χειμώνα?
kat έγραψε:sen έγραψε:Απο θεωρία θυμάται κανείς τι έπεσε τον χειμώνα?
Αυτά είναι μερικά από τα θέματα του χειμώνα, όπως τα είχα σημειώσει κωδικοποιημένα μετά την εξέταση.. Δε θυμάμαι τώρα περισσότερα πράγματα.
1)Ασβεστόλιθος και μάργα: Περιγραφή ανάγλυφου και τομή
2)3 ενδείξεις κατολίσθησης
3)Ρήξη συνέχειας: Σκαρίφημα και αιτίες
4)Ποια υλικά δε χρησιμοποιούνται ως αδρανή για το σκυρόδεμα
5)Ένταση σεισμού: τι δείχνει, πώς μετριέται –Σεισμικά κύματα: ποια είναι και ποιο είναι το ταχύτερο
6)Φλύσχης: από τι αποτελείται, προβλήματα που δημιουργούνται στη θεμελίωση φράγματος, τι τύπο φράγματος θα επέλεγες
7)Ισοδιάσταση: α)Μεταβάλλεται ανάλογα με το ανάγλυφο(απότομο ή όχι) , β)μεταβάλλεται λόγω πετρογραφικής ανομοιογένειας,
γ)εξαρτάται από πυκνότητα ισοϋψών
(νομίζω έπρεπε να πούμε αν είναι ορθές οι προτάσεις και να αιτιολογήσουμε)
8)Γρανίτης: τι είδους διαφυγές έχουμε+σκαριφήματα
eX-mc έγραψε:kat έγραψε:sen έγραψε:Απο θεωρία θυμάται κανείς τι έπεσε τον χειμώνα?
Αυτά είναι μερικά από τα θέματα του χειμώνα, όπως τα είχα σημειώσει κωδικοποιημένα μετά την εξέταση.. Δε θυμάμαι τώρα περισσότερα πράγματα.
1)Ασβεστόλιθος και μάργα: Περιγραφή ανάγλυφου και τομή
2)3 ενδείξεις κατολίσθησης
3)Ρήξη συνέχειας: Σκαρίφημα και αιτίες
4)Ποια υλικά δε χρησιμοποιούνται ως αδρανή για το σκυρόδεμα
5)Ένταση σεισμού: τι δείχνει, πώς μετριέται –Σεισμικά κύματα: ποια είναι και ποιο είναι το ταχύτερο
6)Φλύσχης: από τι αποτελείται, προβλήματα που δημιουργούνται στη θεμελίωση φράγματος, τι τύπο φράγματος θα επέλεγες
7)Ισοδιάσταση: α)Μεταβάλλεται ανάλογα με το ανάγλυφο(απότομο ή όχι) , β)μεταβάλλεται λόγω πετρογραφικής ανομοιογένειας,
γ)εξαρτάται από πυκνότητα ισοϋψών
(νομίζω έπρεπε να πούμε αν είναι ορθές οι προτάσεις και να αιτιολογήσουμε)
8)Γρανίτης: τι είδους διαφυγές έχουμε+σκαριφήματα
Το πρώτο που σου είπα είναι αυτό που σου λέει ο kat επακριβώς.
Το πέτρωμα που ανέφερα ήταν ο γρανίτης (εκρηξιγενή δλδ, όχι ηφαιστειακά)
Θυμήθηκα μόλις και το 4+7, ήταν ακριβώς αυτά.
Μόνο για το 3 κρατώ μια επιφύλαξη γιατί δεν το θυμάμαι καθόλου.
Αυτά προς δικιά σου διευκόλυνση, μην συγχυστείς με τα 2 ποστ.
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες