Έχεις κάνει ένα πρότζεκτ γιατι μπαίνεις 6ο έτος, έχεις λιώσει το μάθημα γιατί πρέπει, διαβάζοντας σημειώσεις-ασκησεις κ. Κατσαρέλη και παλιά θέματα και λες οτι ό,τι και να πέσει το χεις! ενα 5 θα το γράψεις σίγουρα! ε λοιπόν σήμερα απεδείχθη ότι φυσικά αν το θέλουν οι καθηγητές δεν παίρνεις ούτε 5.. Πώς να το κάνουμε τώρα? Είμαι παλιό έτος, δεν έχω τα καινούρια βιβλία και οι σημειώσεις του Κατσαρέλη ναι μεν γράφουν τον τύπο της γεν. εξίσωσης ενέργειας αλλά μέχρι εκει. Τι είναι αυτό το Ι???? 1μήνα διάβασμα για έναν παλιο τύπο! Απλά πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί αυτή η διακαής προσπάθειά τους να βάζουν ό,τι πιο ακραίο υπάρχει στην επαναληπτική. σα να σου λένε επαναληπτική ξέχνα το το μαθημα.. δε μου αρέσουν οι χαρακτηρισμοί γι αυτό θα πω οτι λυπάμαι πολύ..
στο 2ο θέμα έδινε μια κεκλιμένη πλάκα πάνω στην οποία έρεε ρευστό δεδομένης πυκνοτητας και ιξώδους. Ζητούσε α) κατανομη ταχυτητας & μεγιστη ταχυτητα, β) κατανομή της τ και τ μεγιστη, γ),δ),ε) δεν τα θυμάμαι γιατι δεν τα αγγιξα..