Εξελίξεις σχετικά με την εξεταστική Σεπτεμβρίου (Σχολιασμός)

Πληροφορίες που αφορούν στο σύνολο της εκπαιδευτικής δραστηριότητας της σχολής και δεν εντάσσονται σε κάποιο έτος.

Συντονιστής: University Editors

Re: Εξελίξεις σχετικά με την εξεταστική Σεπτεμβρίου (Σχολιασμός)

Δημοσίευσηαπό cvilian » Τρί, 04 Οκτ 2011 1:38 am

Και σε τι αλλάζει το νόημα του κειμένου το αν το κατέβασα εγώ ή όχι? Και μιας και ρώτησες, όχι δεν το κατέβασα εγώ.
cvilian

Έτος εισαγωγής: 0

Δημοσίευσηαπό lybe33 » Τρί, 04 Οκτ 2011 1:42 am

Τότε πως ξέρεις τι εννοεί?
Θα παίζουμε την Πυθία εδώ πέρα...''και αφορμή έχει τη δραστηριότητα σας τις τελευταίες εβδομάδες'' είπες και αυτό δε το γράφει πουθενά.Μπορώ να πω κι εγώ το ίδιο για τη δραστηριότητα του δικομματισμού μέσα στη σχολή :think:
Άβαταρ μέλους
lybe33
Επίτιμο μέλος

Έτος εισαγωγής: 2008

Δημοσίευσηαπό eki13 » Τρί, 04 Οκτ 2011 1:48 am

lybe το ψήφισμα που είπες ότι πέρασε,μπορεί να επηρεάσει τα δρώμενα περί εξεταστικής άμεσα?
eki13

Δημοσίευσηαπό cvilian » Τρί, 04 Οκτ 2011 1:50 am

Μιλάς σοβαρά τώρα;

Τι εννοείς "πως ξέρεις τι εννοεί?"????????

Ε πες λίγο συνδυαστική σκέψη («αν η διοίκηση της σχολής αποφασίσει διαφορετικά, το οποίο θα γίνει σεβαστό» ως στάση δεν μπορεί, νομίζω, να συνυπάρχει στο ίδιο πλαίσιο με τη στάση «στη σχολή κάνουν κουμάντο οι φοιτητές και οι ΓΣ»), πες λίγο κοινή λογική και καλή γνώση ανάγνωσης, πες λίγο αντίληψη του τι συμβαίνει γύρω μου τις τελευταίες εβδομάδες, πες και λίγο φαντασία, αυτή την ερμηνεία κατάφερα να δώσω.
cvilian

Δημοσίευσηαπό amazing_happens » Τρί, 04 Οκτ 2011 2:26 am

sofibo έγραψε:
merde_conserve έγραψε:
Αν κοιτάξει κανείς το ανεξάρτητο πλαίσιο θα βρει πολλά flaws για να του την πει, με κυριότερο για μένα το ότι δεν έχει πολιτικό χρωματισμό. Κυρίως μπράβο γιατί ήταν η πρώτη κινητοποίηση φοιτητών έξω από τις γνωστές κομματικές νόρμες εδώ και καιρό.

Το πλαίσιο όντως ήταν έξω απο τις κομματικές νόρμες,απο άποψη περιεχομένου,με τη διαφορά ότι η μια και γνωστή κομματική νόρμα ήταν μέσα σε αυτό(για την ακρίβεια πίσω απο αυτό και μέσα απο αυτό).Είναι κρίμα,γιατί όντως υπήρχαν παιδιά στο πλαίσιο που ΔΕΝ στήριζαν ή στηρίζουν κάποια πολιτική μπάντα/άποψη-φαουλ κατ' εμε αλλα τουλάχιστον ΕΝΤΙΜΟ.

@ merde: την μια λες οτι δεν εχει πολιτικο χρωματισμο και την αλλη μπραβο γιατι ηταν η πρωτη κινητοποιηση εξω απο τις γνωστες κομματικες νορμες!?
@ merde & sofibo: Αποψη φαουλ που δεν στηριζουν, -ουμε, -ω καποια πολιτικη μπαντα! Αφου δυστυχως ολα τα οργανα ειναι ξεκουρδιστα! Οσοι ασχολουνται με τις παραταξεις πρεπει να αναρωτηθουν, γιατι δεν μπορουν να πεισουν πια!
Η χωρα εχει φτασει στο σημειο που εχει φτασει εξαιτιας της πολιτικης σκηνης! Οχι μονο του Πασοκ και της ΝΔ... Ολοι οσοι εμπλεκονται φερουν ευθυνη! Και η "καποτε" ισχυρη ενιαια αριστερα εχει παει περιπατο! Δεν μπορει να τα βρει μεταξυ της, αυτους που τα εχουν σιχαθει ολα, θα καταφερει να πεισει!? Ειτε το δεχονται καποιοι, ειτε οχι μεταξυ του μαυρου και του ασπρου υπαρχει και κωλο-γκρι!! Και επιτελους ειναι καιρος σε αυτη τη κωλο-χωρα να μαθουμε να σεβομαστε τη διαφορετικη αποψη! Εγω απο σημερα κραταω 2 πραγματα...
1ο: Οτι καλα εκανα, 4 χρονια που οι παρουσιες μου στις συνελευσεις ηταν μονοψηφιες.... Αυτο, γιατι η πλειονοτητα του "παραταξιακου" κοσμου δεν σεβεται την αποψη του αλλου! Ναι ρε πουστη, ειναι μεγαλη μαλακια στα 23 σου, να μην προβληματιζεσαι και να ερχεσαι απο το μιλλενιουμ να ψηφισεις οτι σου πουν... Αλλα ρε φιλαρακι, πρεπει να το σεβαστεις και αυτο!! Υπαρχει και αυτο δυστυχως! Ειτε σου αρεσει, ειτε οχι, στη Δημοκρατια ο καθε "σταυρος" εχει την ιδια αξια και μετραει για ενα... Παντελης ελλειψη σεβασμου απο ολες τις πλευρες. Μονο οσοι ηταν πραγματικα ανεξαρτητοι ειχαν την διαθεση να ακουσουν, να μαθουν και σεβονταν καθε αποψη!
2ο: Η ατακα συναδελφου απο τα ΕΑΑΚ, "δεν σας εχω φιλους"... Respect, για την ατακαρα της ημερας!

@ sofibo: Ξεκολλα με το "(μεσα και πισω απο αυτο και τα συναφη)". Μην κυνηγας φαντασματα!Προφανως και αυτοι που το στηριξαν, το εκαναν για τα δικα τους συμφεροντα! Και ΟΧΙ δεν υποκινηθηκε απο κανεναν! Και ΝΑΙ, υπαρχει μεριδα κοσμου "παντου", (σχολες και κοινωνια) που δεν γουσταρει τιποτα απο ολα οσα υπαρχουν στο πολιτικο χωρο γυρω μας!
amazing_happens

Έτος εισαγωγής: 2007

Δημοσίευσηαπό mone » Τρί, 04 Οκτ 2011 10:49 am

με τα μαθήματα του 9ου εξαμήνου που θα δίναμε μετά τις 21, τί θα γίνει άραγε..?
regnabo..regno..regnavi..sum sine regno..
mone

Έτος εισαγωγής: 2006

Δημοσίευσηαπό lx1842 » Τρί, 04 Οκτ 2011 10:56 am

Ίσως εννοεί ότι την εβδομάδα 24-28 θα μπουν και μαθήματα από αυτά που έχουν χαθεί και όχι ότι κατ' ανάγκη του 9ου θα πάνε αλλού (;)
lx1842 Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Δημοσίευσηαπό destiny » Τρί, 04 Οκτ 2011 11:05 am

ScAr έγραψε:Λίγο ξενέρα που απαγορεύτηκαν οι ερωτήσεις προς τους ανεξάρτητους σε κάποια φάση...

Είμασταν 2 ώρες εκεί πάνω και μας ρωτούσατε τα ίδια και τα ίδια. Γιατί κατεβάζετε πλαίσιο χωρίς πολιτικό περιεχόμενο,γιατί επιτρέπετε να σας στηρίζει η δαπ. Νομίζω ότι τα απαντήσαμε πολλές φορές. Και οι περισσότεροι σε κάθε ερώτηση κάνανε και τοποθέτηση. Σεβαστείτε την άποψη του άλλου, αποδεχθείτε το διαφορετικό.
Και πάνω απ' όλα είμαστε άνθρωποι!!! Κουραζόμαστε και εμείς να μας στήνετε στο τοίχο τόσες ώρες και να μας επιτίθεστε λες και είμαστε σε δικαστήριο και είναι έγκλημα να θέλουμε ανοιχτή σχολή.
destiny

Δημοσίευσηαπό eX-mc » Τρί, 04 Οκτ 2011 11:21 am

Το ψήφισμα που διαβάζω στο αντίστοιχο θέμα της ενημέρωσης, ισχύει; ψηφίστηκε; τι ακριβώς συμβαίνει;
c'est en faisant n'importe quoi
qu'on devient n'importe qui

Spoiler: show
δεν είναι πτήση, είναι πτώση με στυλ.
Άβαταρ μέλους
eX-mc
Site Admin

Έτος εισαγωγής: 2010

Δημοσίευσηαπό Lost.in.Athens » Τρί, 04 Οκτ 2011 12:10 pm

lx1842 έγραψε:Ίσως εννοεί ότι την εβδομάδα 24-28 θα μπουν και μαθήματα από αυτά που έχουν χαθεί και όχι ότι κατ' ανάγκη του 9ου θα πάνε αλλού (;)

Δεν νομίζω ότι μας παίρνει να χάσουμε και άλλες βδομάδες μαθημάτων. Ίσως όποια μαθήματα χάθηκαν να εξεταστούν άλλη στιγμή, όσα εξεταστούν.

eX-mc έγραψε:Το ψήφισμα που διαβάζω στο αντίστοιχο θέμα της ενημέρωσης, ισχύει; ψηφίστηκε; τι ακριβώς συμβαίνει;

Ψηφίστηκε, αλλά δεν εφαρμόζεται. Το πλαίσιο που ψηφίστηκε τελικά (το οποίο έχει μεγαλύτερη ισχύ από τα ψηφίσματα) προτείνει στη σχολή έναρξη των εξετάσεων από σήμερα, εκτός και αν η σχολή είχε διαφορετική άποψη, οπότε θα εφαρμοζόταν αυτή, αλλά τελικά και η σχολή επέλεξε οι εξετάσεις να συνεχίσουν από σήμερα.
Lost.in.Athens
Επίτιμο μέλος

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Μαθήματα-Γενικά

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης