Συντονιστής: University Editors
3 έγραψε:Να δω ποσους φιλους θα εχω στο τελος.. Μπου χου χου.. Δεν με παιζει κανενας..
ότι ο κόσμος τους έκανε ερωτήσεις και πάλι και πάλι καθώς δεν απαντούσαν πουθενά και απλώς πέφτανε από τη μία στην άλλη αντίφαση
CSI computer expert έγραψε:I'll create a GUI interface using Visual Basic, see if i can track an IP Address out of this.
stalin έγραψε:Συγχαρητήρια στους ανεξάρτητους ομιλητές που άντεξαν στο καψώνι των δεκάδων ερωτήσεων της αριστεράς που επί μιαμισή ώρα τους κατακεραύνωνε για το θράσος τους να θέλουν ανοιχτή σχολή. Μπράβο που κουράσατε και κάνατε την συνέλευση 7 ώρες ώστε να φύγουν όσο το δυνατών περισσότεροι, λέγοντας τα ίδια πράγματα ξανά και ξανά.
Το ράπισμα ήταν ηχηρό, μέρα με την μέρα ο σύλλογος σας περιθωριοποιεί ακόμη περισσότερο, για τις φασιστικές λογικές σας και τις τραμπούκικες πρακτικές σας.
Τελικά ελπίζω να καταλάβατε πως τόσες μέρες δεν έβρεχε...
Και μπράβο στα παιδιά που είχαν την υπομονή να ανταπεξέλθουν
Εγώ λάτρεψα τοποθέτηση του τρακτέρ από εαακkliu έγραψε:εγω θελω να πω οτι ΛΑΤΡΕΨΑ τους ομιλητες του ανεξαρτητου πλαισιου! και ΜΠΡΑΒΟ για την υπομονη και επιμονη σας απεναντι στο χαος!!
kavourdista-amugdala έγραψε:Και μπράβο στα παιδιά που είχαν την υπομονή να ανταπεξέλθουν
ανταπεξέλθουν ή αντεπεξέλθουν???
2-1
Κάτο ι αστηκί ωρθογραφείαstrangelic έγραψε:ανταπεξέλθουν είναι το σωστό...
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Bing [Bot] και 0 επισκέπτες