Το πότε μπορεί ή/και υποχρεούται κάποιος να υπογράψει στο ΔΣ; Δηλαδή επειδή κάποιοι δεν θέλουν να γίνει συνέλευση δεν θα γίνεται; Τι σκατά νταβατζιλίκια;
Από ότι έχω καταλάβει οι φοιτητικές εκλογές γίνονται για την κατανομή των δυνάμεων στο δσ. Ακριβώς για να μην γίνεται συνέλευση κάθε εβδομάδα ή και κάθε μέρα και γίνεται χαμός. Σε αυτή την λογική δεν χρειαζόμαστε τις φοιτητικές εκλογές, γιατί είναι νταβαντζιλίκια όπως λες να έχουν λόγο οι παρατάξεις τις οποίες ψήφισαν οι φοιτητές για να έχουν λόγο σε τέτοιες περιστάσεις. Και δεν λέω πως δεν πρέπει να γίνονται συνελεύσεις επειδή έχει 5 υπογραφές στο δσ η δαπ, τόσες συνελεύσεις έχουν γίνει για τόσους λόγους(δεν ξέρω αλλά φαντάζομαι πως θα είχε υπογράψει και η δαπ), απλώς αυτή τη φορά τα πράγματα ήταν αλλιώς: 303>236.
Για παράδειγμα το άτυπο καταστατικό που υπάρχει ως τώρα λέει ότι αν μαζευτεί ένας αριθμός υπογραφών μπορεί να καλεστεί ΓΣ. Αφού μαζεύτηκαν τι πάει να πει ότι δεν το εγκρίνεις;
Για τη παράνομη συνέλευση της Πέμπτης τότε γιατί έκαναν δσ αν έφθαναν οι υπογραφές; Μήπως χρειαζόταν δσ η συνέλευση για να μην είναι παράνομη; Μήπως όταν δεν μας έκατσε το δσ είπαμε ότι τελικά δεν χρειαζόταν; Από ότι ξέρω και οι υπογραφές περνάν από δσ πρώτα.