Εξελίξεις σχετικά με την εξεταστική Σεπτεμβρίου (Σχολιασμός)

Πληροφορίες που αφορούν στο σύνολο της εκπαιδευτικής δραστηριότητας της σχολής και δεν εντάσσονται σε κάποιο έτος.

Συντονιστής: University Editors

Re: Εξελίξεις σχετικά με την εξεταστική Σεπτεμβρίου (Σχολιασμός)

Δημοσίευσηαπό stallion » Παρ, 30 Σεπ 2011 8:25 pm

miamiou έγραψε:Εχει επικοινωνησει κανεις με τους καθηγητες των αυριων μαθηματων?Θα γινουν οι εξετασεις αυριο?Ή μηπως να πεσω πιο χαμηλα και να ρωτησω τους καταληψιες τι σκοπους εχουν?Οχι τιποτα αλλο να ξερω να διαβασω ή να παω καμια βόλτα να ξελαμπικαρω?

Σου ειναι πολυ δυσκολο να ερθεις το πρωι να δεις μονος\μονη σου ? Θα δεις πως ειναι κι αλλοι στην κατασταση σου κι αν δεν θες να πεφτεις χαμηλα μη ζεις με τους ορους που σου βαζουν οι προθεσεις οποιονδηποτε αλλων.
Οι αξιες προσαρμοζονται σε ο,τι εχουμε μπροστα στα ματια μας ενω οι ιδεολογιες παρακαμπτουν οποια γεγονοτα τις αμφισβητουν.
stallion

Έτος εισαγωγής: 2007

Δημοσίευσηαπό ScAr » Παρ, 30 Σεπ 2011 8:35 pm

Καλή φάση! Πάμε για συνέλευση (almost official) αύριο πρωί λοιπόν κατά τις 10-10.30;
Μαθητευόμενος Στυλίστας με όραμα απασχόλησης σε Reality Shows. . .
ScAr

Έτος εισαγωγής: 2010

Δημοσίευσηαπό stalin » Παρ, 30 Σεπ 2011 8:38 pm

Mea culpa απο τα ΕΑΑΚ
Την προηγούμενη εβδομάδα διέκοψαν την σύγλητο, το τμήμα (μαζί με προπηλακισμούς καθηγητών), έβαλαν αλυσίδα στο Γκίνη την Παρασκευή, μαζί με εξωσχολικούς. Αυτή την εβδομάδα τοποθετήθηκαν, με περίσεια ευγένιας, στην σύγκλητο, στο τμήμα και δεν παρεμπόδισαν τις εξετάσεις την Πέμπτη που έκαναν μουφοσυνέλευση μεταξύ τους και σήμερα ήρθαν χωρίς τους νταβατζήδες των άλλων σχολών. Διακρίνετε και εσείς φαντάζομαι μια αλλαγή συμπεριφοράς μετά το κράξιμο για τα αίσχη της πρηγούμενης εβδομάδας (και απο αριστερό κόσμο). Η παράσταση δόθηκε με τελείως διαφορετικό τρόπο αυτη την εβδομάδα...
Παλινωδίες χωρίς τέλος...
Ισχυρίζοντε πως με τις υπογραφές που έχουν δεν χρειάζεται Δ.Σ. για να οριστεί συνέλευση αλλά συγκαλούν ΔΣ την Δευτέρα. Αφού λένε για εξ αναβολής συνέλευση και κανείς δεν το δέχεται γιατί κανείς δεν αναγνωρίζει αυτή τη συνέλευση ως νόμιμη, δέχονται να αφαιρεθεί το <<εξ αναβολής>> απο το κείμενο (άρα δεν υποστηρίζουνμέχρι τέλους οτι πρόκειτε για νόμιμη συνέλευση) για να υπογράψουν οι άλλες παρατάξεις και όταν αυτές δεν υπογράφουν λένε θα την κάνουμε μόνοι μας! Στο κειμενό τους έλεγε κλειστή σχολή την Πέμπτη για να μπορεί να γίνει συνέλευση αλλά τελικά λένε ωα γίνουν τα μαθήματα. Στο ΔΣ πήραν 2 (ή3) υπογραφές απο τις 11 και ρωτώ γιατί κάνετε ΔΣ αφού θεωρείτε οτι δεν χρειάζεται;;; Προφανώς χρειάζεται αλλά αν δεν μας κάτσει το γράφουμε...
Τα παράλογα
Επίσης ο φοιτητής που γράφει την ίδια ή την επόμενη μέρα μάθημα δεν αποκλείστηκε ουσιαστικά απο την <<συνέλευση>>; Ο φοιτητής που έγραφε την Παρασκευή θα διάβαζε μέχρι αργά το απόγευμα της πέμπτης για να μάθει τι αποφασίσατε να επιβάλλεται για Παρασκευή ή θα ερχόταν στην <<συνέλευση>> και θα κκοβόταν αν έδινε μάθημα τελικά την Παρασκευή; Ποιά ηθική νομιμοποίηση είχε μια <<συνέλευση>> 245 αριστερώ, απο 2 παρατάξεις, χωρίς έγκριση Δ.Σ., που διακόπτει την εξεταστική απέναντι σε μία μαζικότατη συνέλευση όλων των παρατάξεων 600+ ατόμων που αποφάσισε κανονική διεξαγωγή της εξεταστικής και συνέλευση μόλις τελειώσει;
Ο πρύτανης το τυρί και η φάκα
Ο πρύτανης σε αλισβερίσι με τις καταλήψεις και με αντάλλαγμα την απρόσκοπτη προσέλευση των καθηγητών στα γραφεία τους στο ΕΜΠ και την λήξη της κατάληψης στον Ε.Λ.Ε. έδωσε μια απόφαση όχι με παραθυράκι, με μπαλκονόπορτα... Στο άρθρο 4 του http://www.ntua.gr/announcements/rector/uploads/2011-09-26_569471_dieksagogi_eksetasewn.pdf δίνεται πλήρης ελυθερία στό τμήμα καθηγητών να μην εφαρμόσει αυτή την απόφαση. Μάλιστα στο τμήμα ΟΛΟΙ οι καθηγητές είπαν πως είναι κάθετα αντίθετοι και δεν θα εφαρμόσουν αυτό το έκτρωμα που μεταβάλει τη σχολή σε εξεταστικό κέντρο του σαβατοκύριακου, με άδεια μαθήματα μέσα στην εβδομάδα, στα οποία δεν θα πατάει κανείς αφού θα έχει εξέταση το Σάββατο. Συνεπώς η εξεταστική όχι απλώς δεν διασφαλίζεται αλλά είναι πιο κοντά απο ποτέ η απώλειά της...
Είμαστε έτοιμοι να πεθάνουμε για τα ιδανικά μας, αλλά, δόξα τω Θεό, δεν πιστεύουμε πια σε τίποτα.
stalin

Δημοσίευσηαπό miamiou » Παρ, 30 Σεπ 2011 8:43 pm

Stallion φυσικα και θα ερθω,οπως πηγα και την προηγουμενη Παρασκευη και σημερα.. Και δεν αφηνω κανεναν να με παει εκει που θελει αυτος!!Η ερωτηση ηταν απλα για να ξερω αν θα πρεπει να ξενυχτησω διαβαζοντας ή αν μπορω να χαλαρωσω εστω για λιγες ωρες..sorry κιολας!
miamiou

Έτος εισαγωγής: 2005

Δημοσίευσηαπό giwrgos87 » Παρ, 30 Σεπ 2011 8:57 pm

Παντως ωραια εχουν πεταξει το μπαλακι οι καθηγητες στους φοιτητες λες και ειναι δικη μας αρμοδιοτητα η λειτουργια της σχολης.Νομιζω αρμοδιοτητα του προεδρου της σχολης ή του Πρυτανη ειναι να κρινει αν η καταληψη της σχολης ειναι παρανομη ή οχι και αντιστοιχα να πραξει τα δεοντα.Εκτος αν οι πρωτοετεις υπογραφουν καπου οτι θα γινουν και η αστυνομια της σχολης και οτι ειναι αυτοι οι υπευθυνοι για την τηρηση των νομων.Ειναι σαν να πηγαινω εγω στην εφορια που ειναι κλειστη απο απεργιες και μετα πρεπει να πληρωσω και προστιμο γιατι δεν πληρωσα τον φορο μου εγκαιρως..(καλα στο ελλαντα αυτο γινεται)

Και οχι δεν γουσταρω να παω στην γενικη συνελευση γιατι δεν με εκφραζει η διαδικασια,ουτε τα κομματα ουτε θελω να ψηφισω καποιο ετοιμο πλαισιο για να καπηλευτει την ψηφο μου ο ταδε παραταξιακος οτι χρωμα και αν εχει αυτος κοκκινο,πρασινο,μπλε,κιτρινο πορτοκαλι σομον.Τι σημαινει αυτο?Οτι πρεπει να τιμωρηθω και να μην δωσω εξεταστικη?
giwrgos87

Έτος εισαγωγής: 2005

Δημοσίευσηαπό newkidontheblock » Παρ, 30 Σεπ 2011 8:59 pm

@ Stallion
είναι πολύ απλό. Αν οι υπόλοιποι καθηγητές έχουν μάθει τα σημερινά ντράβαλα ή έχουν ενημερωθεί απο τα ΕΑΑΚ ότι δε θα αφήσουν σίγουρα να γίνουν οι εξετάσεις ή τελοσπάντων δεν έκατσαν αν το ψάξουν πολύ και είπανε: α! έχουν πάλι κατάληψη που όλα αυτά σημαίνουν οτι δε θα κατέβουν για εξετάσεις και εγω και όλοι να ανέβουν αύριο, εαν δεν είναι αυτοί εξετάσεις δε γίνονται!

@ giwrgos 87 :clap:
τσιριμπίμ, τσιριμπόμ
newkidontheblock

Έτος εισαγωγής: 0

Δημοσίευσηαπό Jason_ab » Παρ, 30 Σεπ 2011 9:08 pm

Να ρωτήσω κάτι γιατί μπορεί εγώ να είμαι ανενημέρωτος.
Έχει οριστεί συνέλευση για αύριο; Έχει περάσει απο ΔΣ συνέλευση φοιτητών για αύριο;
Μήπως έχει οριστεί συνέλευση για Δευτέρα;
Μήπως έτσι που το καταντήσανε το θέμα οι φίλοι μας απο το ΕΑΑΚ να βάλουμε στο μόνιμο πρόγραμμα 3 φορές την εβδομάδα συνέλευση;
Δευτέρα να αποφασίζουμε για ανοιχτή σχολή, Τετάρτη να αποφασίζουμε να συνεχίσει η σχολή να είναι ανοιχτή και Παρασκευή να αποφασίζουμε εάν θα μείνουμε ανοιχτοί το ΣΚ.
Εάν εγώ μαζέψω καμιά πενηνταριά φίλους μου να πιούμε καφέ μπορώ να το πώ συνέλευση; Έστω και παράνομη;
Σε 3 εβδομάδες που έχω τα γενέθλιά μου αντί να κάνω συγκέντρωση σπίτι μου μήπως να την κάνω στο ΕΜΠ και να την πώ συνέλευση; (πιο sic)
Εάν κατά λάθος μας σερβίρουν τίποτα χαλασμένες τυρόπιτες στο κυλικείο και μας πιάσει όλους κόψιμο θα μιλάμε για συνέλευση στις τουαλέτες;
Έτσι όπως το πάμε, κάθε φορά που ο Πρύτανης βλέπει να αράζουμε παρέα πάνω απο 5 άτομα θα έρχεται μετά να μας ρωτάει τα αποτελέσματα απο την ψηφοφορία...
Τί στο διάολο. Γαλακτομπούρεκα μοιράζουν στις συνελεύσεις και έχουν όλοι καημό;
If forcing empathy is as clever as you can be
we'll gladly watch while you go down in flames.
Jason_ab

Έτος εισαγωγής: 2004

Δημοσίευσηαπό hit girl » Παρ, 30 Σεπ 2011 9:11 pm

@Jason_ab το κουρασες λίγο αλλά... καλό :) :thumbup:
hit girl

Έτος εισαγωγής: 2006

Δημοσίευσηαπό pokerman » Παρ, 30 Σεπ 2011 9:11 pm

Νομιζω αρμοδιοτητα του προεδρου της σχολης ή του Πρυτανη ειναι να κρινει αν η καταληψη της σχολης ειναι παρανομη ή οχι και αντιστοιχα να πραξει τα δεοντα.

Εχεις απολυτο δικιο . Η πρυτανεια βγαζει ανακοινωσεις για τον νεο νομο και απειλει με εφαρμογη του νομου μονο σε ορισμενα σημεια. Γιατι ο Πρυτανης δεν κανει πληρη εφαρμογη του νομου να καλεσει αυριο την αστυνομια να ανοιξει για τα καλα η σχολη ? Και μην πιασουμε παλι τη συζητηση για το ασυλο γιατι πολυ απλα η ιδεα του ασυλου ειναι απολυτα εναρμονισμενη με την ανοιχτη σχολη.

Παντως για να κανω και την αυτοκριτικη μου , ειναι πολυ ασχημο που εχουμε καταληξη να συζηταμε για εμπλοκη της αστυνομιας για να μπει επιτελους ταξη στο πανεπιστημιο .....

Τελος ας διερωτηθουμε μηπως θα ηταν καλυτερα να ξεκινηση το εξαμηνο και να δινουμε μαθηματα τα σαββατοκυριακα
pokerman

Δημοσίευσηαπό stalin » Παρ, 30 Σεπ 2011 9:30 pm

Πρέπει να κατανοήσουμε όλοι πως δεν υπάρχει ούτε ένας καθηγητής που θα υποστηρίξει να γίνουν εξετάσεις το ΣΚ. Προκαλώ 1 να μου πει, έναν που θα στηρίξει τέτοια πρόταση...
Κανέναν δεν βόλεψε το πρόγραμμα αλλά αν γίνει εξεταστική θα δώσουμε έστω 4-5 μαθήματα αλλιώς απλά δεν θα περάσουμε τίποτε και τέλος...
Ολοι αυτοί που λένε εξετάσεις ΣΚ σε όλο το ΕΜΠ, μπορεί έστω ένας να μου εγγυηθεί οτι δεν θα χαθεί η εξεταστική;;;;;;;;;;;;
Είμαστε έτοιμοι να πεθάνουμε για τα ιδανικά μας, αλλά, δόξα τω Θεό, δεν πιστεύουμε πια σε τίποτα.
stalin

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Μαθήματα-Γενικά

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες