Εξελίξεις σχετικά με την εξεταστική Σεπτεμβρίου (Σχολιασμός)

Πληροφορίες που αφορούν στο σύνολο της εκπαιδευτικής δραστηριότητας της σχολής και δεν εντάσσονται σε κάποιο έτος.

Συντονιστής: University Editors

Re: Εξελίξεις σχετικά με την εξεταστική Σεπτεμβρίου (Σχολιασμός)

Δημοσίευσηαπό stallion » Παρ, 30 Σεπ 2011 5:37 pm

Σημερα πηγαμε με καποια παιδια στο γραφειο του Σταμου και τον ρωτησαμε τί θα γινει και μας ειπε οτι αμα μαζευτουμε και μας αφησουν θα γραψουμε.Ο χρηστης mouse και psarosoupas εκαναν ΕΚΚΛΗΣΗ σε οποιον θελει να ερθει να γραψει αλλα οι πιο πολλοι κατσατε στο σπιτακι σας και ρωταγατε απο εδω μεσα'' τί εγινε? εχουμε κανα νεοτερο? να ανεβουμε ή τζαμπα?'' και ετσι μαζευτηκαμε μονο 15 ατομα και οι εαακιτες-εγκελαδιτες δεν αφησαν ουτε εμας ουτε τους καθηγητες και τους επιτηρητες να γραψουμε. Γι'αυτο οσοι θελετε να ανοιξουμε τη σχολη ΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΛΑΤΕ ΑΥΡΙΟ ΣΤΙΣ 10 ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ να συζητησουμε τι θα κανουμε ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΕΙ!
Οι αξιες προσαρμοζονται σε ο,τι εχουμε μπροστα στα ματια μας ενω οι ιδεολογιες παρακαμπτουν οποια γεγονοτα τις αμφισβητουν.
stallion

Έτος εισαγωγής: 2007

Δημοσίευσηαπό Παπουτσής Δημήτρης » Παρ, 30 Σεπ 2011 6:16 pm

Πόσο έχει φλωρέψει αυτή η σχολή.. Έλεος.. Έχω απο τις 25 Ιουλίου που διαβάζω Στατική 4 για να πάρω πτυχίο..Τα διάβασα, τα ξαναδιάβασα και τώρα τα ξέχασα πάλι.. Δυστυχώς έχω ξενοικιάσει από Αθήνα και δε μπορω να συμμετέχω στις εξελίξεις από κοντά..Δε μπορώ να καταλάβω πως κάνει κουμάντο η μειοψηφία..Εγω δε λές πως η παιδεία δεν υποβαθμίζεται με όλα αυτά που ψηφίστηκαν στη βουλή!! Λέω πως υποβαθμίζεται τους εαυτούς σας όταν δεν πάτε στη σχολή να δώσετε γιατί 15-20-50 άτομα την έχουν κλείσει......Παίξτε και ξύλο να την ανοίξετε έλεος δε θα πάθετε τίποτα!!!!Δικαίωμά μας είναι να γράψουμε, ο καθένας για τους λόγους του, εφόσον αποφάσισε η πλειοψηφία!! Όλα αυτά τα λέω επώνυμα!!!
Παπουτσής Δημήτρης

Έτος εισαγωγής: 2004

Δημοσίευσηαπό lnFam0uS » Παρ, 30 Σεπ 2011 6:28 pm

Οσον αφορα την κυκλοφοριακη ροη, αποτι ειδα ηταν 5 ατομα που ειχαν ξεμεινει απο Εφ.Υδρ και αραζανε, αλλοι 5 καταληψιες που παιζανε τιτσου και ενας/μια απο αυτους πρεπει να ειχε βαρεθει την ζωη του(γιατι παιζετε με 4 ατομα- αλλος ενας/μια ηταν τελειως νιουμπα) και 2 ατομα που εμφανιστηκαμε για να δωσουμε (ροφλ). Οσον αφορα τους καθηγητες περασα απο του κ.Γιαννη που μου ειπε οτι αυτος περασε ειδε κλειστα και εφυγε και οτι θα δωσουμε οποτε/αν δωσουμε :D
lnFam0uS

Έτος εισαγωγής: 2003

Δημοσίευσηαπό bellatrix » Παρ, 30 Σεπ 2011 6:53 pm

Ελεος ρε παιδια πια...155 σελιδες κ ο καθενας λεει οτι του κατεβει...το χουμε χασει το νοημα κατα πολυ...

Για πιους να προτοπεις??? Για τους εαακιτες-αρενιτες που την εχουν δει οι αγωνιστες της πλακας....Εεεε παιδια το χετε μπαχαλεψει, εχετε εκφυλισει τις καταληψεις, εχετε συνδραμει στην απογοητευση του κοσμου και ηθελημενα τον στελνετε σπιτι του...

Για την Πασπ , που μεχρι την περασμενη εβδομαδα κατεβαζε πλαισιο καταληψης και δηλωνε αγωνιστικες διαθεσεις ενω αυτες τις μερες δεν εχει εμφανιστει πουθενα..

Ή μηπως για τη Δαπ...ελατε παιδια μην κοροιδευομαστε...Ειχε περασει πανω απο μια βδομαδα απ ο την προηγουμενη συνελευση...Οι συσχετισμοι δυναμεων ειναι γνωστοι στη σχολη...ΑΝ θελατε θα χατε μπει χθες στη συνελευση και θα την ειχατε παρει...Μην μας το παιζετε και θιγμενοι τωρα..

Ειμαι εδω και παρακολουθω τις εξελιξεις ολον αυτο το μηνα.. ας κουνηθουν κ οι αλλοι απ το σπιτακι τους κ ας ερθουν ν αντικρυσουν την πραγματικοτητα, κ οχι ν ακουνε αυτα που την καθε παραταξη συμφερει να τους λεει...κ οσο για τους ανεξαρτητους φοιτητες που ενδιαφερονται για τη σχολη και την εξεταστικη τοσο πολυ...ελεος...δεν βλεπετε τι γινεται καθημερινα? Τι βαρβαροτητα βιωνουμε...

Μηπως οοολοι οι παραπανω εχουν βοηθησει στο να βλεπουμε το δεντρο και να χανουμε το δασος???....Εχουμε εγκλωβιστει κ εδω μεσα γινονται απειρες συζητησεις για το ανοιχτη-κλειστη σχολη, και δεν βλεπουμε τι ειναι αυτος ο νεος νομος και τι μας φερνει...σε μας και στους επομενους...
bellatrix

Έτος εισαγωγής: 2010

Δημοσίευσηαπό georgecv » Παρ, 30 Σεπ 2011 7:07 pm

kostas24 έγραψε:ΕΑΑΚ-ΑΡΕΝ=Ουγγανοι

:lol: :lol: :lol:
georgecv

Έτος εισαγωγής: 0

Δημοσίευσηαπό xaxixo » Παρ, 30 Σεπ 2011 7:11 pm

εγω παντος παρατηρω οτι η Διαμαντοπουλου εχει πετυχει πληρως τον σκοπο της.
ψηφισε τον νομο της (χωρις διαλογο, χωρις δευτερες αποψεις) πριν την εξεταστικη σεπτεμβριου , ωστε να μας θεσει τωρα το εκβιαστικο διλημμα καταληψη ή εξεταστικη.
προφανως πονταρε στο γεγονος οτι οι περισσοτεροι θα ηθελαν να δωσουν εξετασεις και κανεις δεν θελει να χαθει η (πιο) σημαντικη εξεταστικη σεπτεμβριου.
για να πιεσει πιο πολυ την κατασταση βγαζει και ανακοινωσεις τυπου "αν δεν σταματησουν οι καταληψεις θα χαθει η εξεταστικη"
κοινος εχουμε μπει στο τριπακι της και χορευουμε στον ρυθμο της
"Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται , διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία."
xaxixo

Έτος εισαγωγής: 2006

Δημοσίευσηαπό smile_22 » Παρ, 30 Σεπ 2011 7:23 pm

:!: ΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΛΑΤΕ ΑΥΡΙΟ ΣΤΙΣ 10 ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ να συζητησουμε τι θα κανουμε ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΕΙ! :!:
smile_22

Έτος εισαγωγής: 2008

Δημοσίευσηαπό newkidontheblock » Παρ, 30 Σεπ 2011 7:31 pm

να περιμένουμε κάποια ανακοίνωση απο τη σχολή για όλα αυτά που συνέβησαν σήμερα -τη μη διεξαγωγή των εξετάσεων; για να δούμε εαν αυριο οι καθηγητες θα ειναι προετοιμασμενοι και θα κατεβουν ή θεωρούν επίσημο οτι δε θα γινουν οι εξετάσεις!
τσιριμπίμ, τσιριμπόμ
newkidontheblock

Έτος εισαγωγής: 0

Δημοσίευσηαπό abar » Παρ, 30 Σεπ 2011 7:33 pm

Μα και εσείς 10 το πρωι Σαββάτου? Σαμποτάρετε τον ίδιο σας τον εαυτό????? Κάντε το 12 να ξυπνήσει κανείς να πιει και κανά καφέ.
abar

Έτος εισαγωγής: 1997

Δημοσίευσηαπό Jason_ab » Παρ, 30 Σεπ 2011 7:34 pm

Φίλε μου Παπουτσή Δημήτρη
Θα μου επιτρέψεις να παρατηρήσω το εξής:
Φυσικά και η βια αυτή την στιγμή αποτελεί μία λύση, ίσως και εγώ ορισμένες φορές να ψήνομαι να αρχίσω καμία σφαλιάρα. Ίσως και στο δικό μου μυαλό κάποια τσογλάνια θέλουν τις σφαλιάρες τους για να στρώσουν. Αν είδες μάλιστα ορισμένα προηγούμενα λεγόμενά μου, ήμουν (και οριακά είμαι ακόμα) κι εγώ έτοιμος.
Θα σε ρωτήσω όμως το εξής:
Έχεις δει άνθρωπο να πέφτει απο σπρώξιμο (ούτε καν μπουνιά),να χτυπάει το κεφάλι του και να μένει παράλυτος; Εγώ έχω δει. Είναι το λεγόμενο "ατύχημα" κατά την διάρκεια ξύλου.
Γενικά το κακό με τις σφαλιάρες (είτε αυτές γίνονται στο χαλαρό, είτε αυτές γίνονται με καδρόνια) είναι οτι μπορεί να σε βαράνε 10 άτομα για μισή ώρα και να βρεθείς με πληγωμένο εγωισμό και μόνο, αλλά μπορεί και να σε σπρώξει ένα κορίτσι 50 κιλών και να πάθεις μόνιμη ζημιά. Ο όχλος είναι πολύ τρομακτικό πράγμα και στο δικό μου μυαλό απο το να φτάσουμε εκεί καλύτερα να χάσουμε 10 εξεταστικές. Δεν είναι αναλώσιμα τα παιδιά, μιλάμε για πιτσιρικάδες 18-23 χρονών στην πλειοψηφία. Χαλαρά με τις σφαλιάρες λοιπόν, η σταβή δεν θέλει πολύ να γίνει. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε με αυτούς τους "δήθεν" και καλά αριστερούς είναι να τους περιθωριοποιήσουμε και να δείξουμε στον υπόλοιπο κόσμο οτι αποτελούν μία μικρή και θλιβερή μειοψηφία της σχολής. Ίσως να βρίσκαμε και κάποιον πραγματικό αριστερό για να βάλει τα πράγματα σε μία σειρά εξηγώντας τους πώς ακριβώς δουλεύουν τα κόμματα που σηκώνουν την σημαία της αριστερής ιδεολογίας. Αυτοί οι τύποι όμως τείνουν (δυστυχώς) να εκλείψουν σήμερα πλέον.
If forcing empathy is as clever as you can be
we'll gladly watch while you go down in flames.
Jason_ab

Έτος εισαγωγής: 2004

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Μαθήματα-Γενικά

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες