Σαν δεν ντρέπονται. 200 εαακιτες εγγελαδιτες και αναρχοτεμπέληδες κλείνουν την σχολή. Ξεφτίλα.
Παιδιά, αφήστε τις μ@κ@κιες... Η εξεταστική θα γίνει κανονικά! Επειδή μαζεύτηκαν 200 μ@κ@κες που θέλανε κατάληψη κάτι έγινε δηλαδή; Σαν πολλή αξία να τους έχουμε δώσει... Αφήστε τους να κάνουν κατάληψη στο Γκίνη με τα φιλαράκια τους τα πρεζάκια και τους αναρχο-απολίτιστους. Μαθήματα θα δώσουμε κανονικά. ΤΕΛΟΣ!
244 σε παρακαλω. Ειχαμε και απαρτια. Αν διαφωνεις γιατι δεν ηρθες και εκατσες στο σπιτακι σου, και τωρα μου κλαιγεσαι?? Και τα πρεζακια δεν ειναι φιλοι μας. . .
qwerty έγραψε:
καλα πήγαινε να δώσεις και θα σε περιμένει ο εαακίτης με το καδρόνι...!
Και τι θα με δειρει?Ρε μας κοροιδευουν κατι ψευτονταβατζιδες και κατι βικινγ...ΝΤΡΟΠΗ λερωνετε και την λεξη αριστεροι ρε ντροπη σας
κι εκτός αυτού απειλείτε ότι θα ναι κι όλα τα ΕΑΑΚ της Αθήνας! τι να πω; κρίμα...
Δε νομιζω οτι ειπε καποιος σοβαρος ανθρωπος οτι αυριο οποιος ερθει το πρωι θα τον περιμενουν τα ΕΑΑΚ Αθηνας να τον λιωσουν στο ξυλο. Σιγα μην ασχολυνται με τους Πολιτικους Μηχανικους. Λες και δεν εχουν δικες τους δουλειες.
(Θα εχουμε σειρες οδοφραγματα, ελευθερους σκοπευτες στις ταρατσες, σειρες με καδρονια και μολοτοφ, και μες στα κτιρια ατομα ζωσμενα με εκρηκτικα, σε περιπτωση που ολα τα παραπανω αποτυχουν να ανατιναξουμε τα κτιρια, χεχε...

)
με ποια λογικη θα κάτσει να φάει ολο του το απόγευμα κάποιος που θέλει να δώσει την επόμενη μέρα για να υπερασπισει το ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ αυτό δικαιωμα του??
Κι εγω εδινα μεγαλε. ΕφΥδραυλικη, και διαβαζα ως τις 3 σημερα. Αλλα αυτο δεν με εμποδιζε να ερθω συνελευση, Και δεν με εμποδισε να παρω αγωνιστικη αποφαση για τη συνεχεια. Γιατι βαζω το συλλογικο συμφερον πανω απο το ατομικο...
Φιλικη συμβουλη : Τωρα που θα εχετε χρονο με τις καταληψεις βρειτε καμια γκομενα να ξεδινετε που και που , γιατι σας εχει φαει η μαλακια.....
Να σου πω την αληθεια, ευτυχως που εκλεισε η σχολη, και εχω χρονο να δω τo amore μoυ και λιγο, μιας και δεν εχω τα μαθηματα πανω απο το κεφαλι μου... Τα λεμε αυριο, μεθαυριο... Παω να το χαρω