Εξελίξεις σχετικά με την εξεταστική Σεπτεμβρίου (Σχολιασμός)

Πληροφορίες που αφορούν στο σύνολο της εκπαιδευτικής δραστηριότητας της σχολής και δεν εντάσσονται σε κάποιο έτος.

Συντονιστής: University Editors

Re: Εξελίξεις σχετικά με την εξεταστική Σεπτεμβρίου (Σχολιασμός)

Δημοσίευσηαπό sofibo » Τετ, 28 Σεπ 2011 12:27 pm

ingenieurin26 έγραψε:
eki13 έγραψε:Ας περιμένουμε την Πέμπτη και μετά μιλάμε για προγράμματα και εξεταστικές.Βέβαια με 15 άτομα να λείπουν ακόμα όπως λένε,με μέσα μεταφοράς κανονικά και με πρόγραμμα τόσο άθλιο που ακόμα και ο 'ουδέτερος΄ίσως ανέβει να ψηφίσει,η πλάστιγγα γέρνει εμφανώς.Πέμπτη κοντή γιορτή!!!

Αυτό θα ήταν χαζομάρα διότι με τις καταλήψεις μπορεί να χάσουμε και εξάμηνα όπως λέει πιο πάνω η stroumfita :

stroumfita έγραψε:θα προτιμούσα να καθυστερήσω ένα χρόνο παραπάνω εγώ από το να αποκλειστούν από την αξιοκρατική δωρεάν παιδεία οι επόμενες γενεές...

To δεύτερο σκέλος της πρότασης της στρουμφίτας πέρασε και δεν ακούμπησε έτσι?
Και για να τελειώνει η παρωδία-απειλή για χαμένες εξεταστικές,η ανακοίνωση της συγκλήτου που αφορά τις υπόλοιπες σχολές(και όχι τη δική μας όπως ορθώς ανέφερες και στο τοπικ ενημέρωσης) που είναι ακόμα υπο κατάληψη ΔΕ λέει ΠΟΥΘΕΝΑ για χάσιμο καμίας εξεταστικής τους και ακόμα προβλέπει ειδικά εξετάσεις-διπλωματικές τώρα για τους επι πτυχίω.Τώρα αν εσένα έτυχε να σε βολεύει το κουτσουρεμένο ''''πρόγραμμα''''(με κερασάκι στην τούρτα ότι στις 4 εβδομάδες συμπεριλαμβάνεται και αυτή που διανύουμε) που έβγαλε ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ ο Γκόλιας και οι αξιότιμοι καθηγητές μας ως ένδειξη ζητιανιάς και γλειψίματος στο υπουργείο,συγγνώμη αλλά δεν περιστρέφεται ο κόσμος γύρω απο εσένα,ούτε απο εμένα φυσικά,με αντικειμενικούς -και όχι υποκειμενικούς- όρους.

@chris_z,όντως το να επικαλούμαστε ''αυθεντίες'' όποτε μας συμφέρει μειώνει κατά πολύ την όποια αξιοπιστία των λόγων μας,ιδίως όταν προσαρμόζουμε-αλλοιώνουμε τα λόγια τους για να αυτοεπιβεβαιωθούν οι πεποιθήσεις μας.Η επιλεκτική παράθεση αποσπασμάτων δε,ειδικά απο λογοτεχνικού κυρίως περιεχομένου συλλογές μάλλον είναι άτοπη.Η ερμηνεία της όποιας μορφής τέχνης μπορεί να περάσει απο πολλά πρίσματα,εκτός απο αυτό του ίδιου του καλλιτέχνη τελικά.
sofibo

Έτος εισαγωγής: 2008

Δημοσίευσηαπό ingenieurin26 » Τετ, 28 Σεπ 2011 12:44 pm

Το πρόγραμμα δεν με βολεύει καθόλου γιατί είχα κάψει μαθήματα που στο παλιο προγραμμα ήταν την ίδια μέρα και τώρα είναι χωριστά και έγινε το αντιστροφο με το καινουργιο πρόγραμμα, δηλαδή δίνω πολλες φορες μαθηματα την ίδια μέρα. Προσπαθώ να προσαρμοστώ στα δεδομένα αντί να γκρινιάζω.
(edit: γελοιο και μονο που περιγραφω το προγραμμα μου στο mqn. Επεσα και εγω στη λουμπα της προσωπικης αντιπαραθεσης.)

Κατάληψη λόγω προγράμματος είναι λογική δημοτικού. Η stroumfita ορθως παρέθεσε το λόγο για το οποίο ψηφίζει κατάληψη, οι υπολοιποι που μπερδευετε τα επιχειρηματα σας με την εξεταστικη είστε για τα πανηγυρια.
ingenieurin26
Επίτιμο μέλος

Έτος εισαγωγής: 2007

Δημοσίευσηαπό akiria » Τετ, 28 Σεπ 2011 12:50 pm

Καλά αυτήν την περιόδο παρακολουθούμε όλοι μας το θέατρο του παραλόγου....Τι αηδίες για κερασάκια στην τουρτα και εξεταστική με το έτσι θέλω ακουγονται ρε παιδιά???
Τα πράγματα έιναι απλά και μαθηματικά: Έκανες 3-4 βδομάδες κατάληψη -> χάνεις μια βδομάδα εξεταστικής..
Θα ξανακάνεις καταληψη(παράνομη) την Πέμπτη-> θα χάσεις όλη την εξεταστική..
Θα συνεχίσεις τον αγώνα με καταληψεις, προπυλακισμούς κλπ-> θα χάσεις και το εξάμηνο..
Τόσο απλά..Οταν κάποιοι καταλάβουν ότι με τις καταλήψεις μόνο κακό κάνουν τότε, αφού θα το έχουν πληρώσει οι φοιτητές με τις σπουδές τους, θα συζητήσουμε και λίγο γόνιμα για το νόμο..Προς το παρόν ας αρκεστούμε στις κορώνες για μη ιδιωτικοποίηση του πανεπιστημίουκαι ιστορίες...
Και ας διεκδικήσουμε να συνεχίσει να ισχύει στο πανεπιστήμιο ο νόμος του 1982(!!!), γιατί αυτό κάνουν κάποιοι το 2011.
akiria

Δημοσίευσηαπό gousia » Τετ, 28 Σεπ 2011 1:12 pm

akiria έγραψε:Καλά αυτήν την περιόδο παρακολουθούμε όλοι μας το θέατρο του παραλόγου....Τι αηδίες για κερασάκια στην τουρτα και εξεταστική με το έτσι θέλω ακουγονται ρε παιδιά???
Τα πράγματα έιναι απλά και μαθηματικά: Έκανες 3-4 βδομάδες κατάληψη -> χάνεις μια βδομάδα εξεταστικής..
Θα ξανακάνεις καταληψη(παράνομη) την Πέμπτη-> θα χάσεις όλη την εξεταστική..
Θα συνεχίσεις τον αγώνα με καταληψεις, προπυλακισμούς κλπ-> θα χάσεις και το εξάμηνο..
Τόσο απλά..Οταν κάποιοι καταλάβουν ότι με τις καταλήψεις μόνο κακό κάνουν τότε, αφού θα το έχουν πληρώσει οι φοιτητές με τις σπουδές τους, θα συζητήσουμε και λίγο γόνιμα για το νόμο..Προς το παρόν ας αρκεστούμε στις κορώνες για μη ιδιωτικοποίηση του πανεπιστημίουκαι ιστορίες...
Και ας διεκδικήσουμε να συνεχίσει να ισχύει στο πανεπιστήμιο ο νόμος του 1982(!!!), γιατί αυτό κάνουν κάποιοι το 2011.

σε χαλαει η ημερομηνια;
και μου αρεσουν οι ιστοριες.πες κι αλλες.πες αυτη με τον ''ανενταχτο και το σκαι γιουχου'' :clap:
γιαούρτι με κέτσαπ
gousia

Έτος εισαγωγής: 2010

Δημοσίευσηαπό lybe33 » Τετ, 28 Σεπ 2011 1:31 pm

chris_z έγραψε:Στρουμφίτα η γνώση της ιστορίας είναι πολύ σημαντική, η δική σου μέχρι που φτάνει; Ας δούμε και τι λέει ο Άσιμος τον οποίο επικαλείσαι...
:lol: Google? Αυτή είναι η γνώση της ιστορίας?
Κατά Αλτουσέρ: ''Η ιστορία είναι μια διαδικασία χωρίς υποκείμενο που ως κινητήρια δύναμη έχει (ή σε τελευταία ανάλυση είναι καθοριστική από) την ταξική πάλη.''
Που σημαίνει ότι για να μιλήσεις για γνώση της ιστορίας, δεν πρέπει να την αντιμετωπίζεις ως απλή ακολουθία γεγονότων ή παράθεση αποσπασμάτων από εγκυκλοπαίδειες, βιβλία αυθεντιών ή το google, αλλά να βλέπεις τους διαλεκτικούς μηχανισμούς, τις κοινωνικές δομές, την ''υποδομή'' και το ''εποικοδόμημα'' κατά Μαρξ (αν δεν ξέρεις τι είναι μην ψάξεις στο google)...
Άβαταρ μέλους
lybe33
Επίτιμο μέλος

Δημοσίευσηαπό paktomenos » Τετ, 28 Σεπ 2011 1:55 pm

@chris_z

Ξαναλέω, το γεγονός ότι εσείς επικαλείσται τον Άσιμο μαρτυρά την γενικευμένη σήψη που επικρατεί.Δεν είναι μόνο το ευτελές και το επαίσχυντο, αλλά και το γεγονός ότι με την άθλια καπηλία σας μετατρέπετε το σοβαρό σε ευτελες και απαίσχυντο.Διαβάζουν οι "Αγανακτισμένοι" Άσιμο.Άρα οι αριστεροανάρχες στον κόσμο μας θα πρέπει να διαβάζουν τα (ανύπαρκτα μάλλον) πολιτικά κείμενα του Σαλβαντόρ Νταλί (που είναι γνωστό ότι ήταν με τον φασισμό).
Όταν δίνω τροφή στους φτωχούς, με λένε άγιο. Όταν ρωτάω γιατί οι φτωχοί δεν έχουν τροφή, με λένε κομμουνιστή.
Έλντερ Πεσσόα Κάμαρα, αρχιεπίσκοπος Ολίντα-Ρετσίφε Βραζιλίας
(καλά σου κάνουν! οι φτωχοί είναι χαζοί! Αξιοκρατία ΡΕ!!!!)
paktomenos

Δημοσίευσηαπό mone » Τετ, 28 Σεπ 2011 2:03 pm

εγώ να ρωτήσω κάτι..? αύριο που θα γίνει συνέλευση, κατά την εκτίμηση μου πάντα, είναι πολύ πιθανό να κλείσει η σχολή όχι μόνο για τον νόμο, αλλά κυρίως εξαιτίας του κλίματος που έχει δημιουργηθεί λόγω του απαράδεκτου προγράμματος που ανακοινώθηκε χθες. σε αυτήν την περίπτωση, τί σενάρια παίζουν για το μετά..?
regnabo..regno..regnavi..sum sine regno..
mone

Έτος εισαγωγής: 2006

Δημοσίευσηαπό Reporter » Τετ, 28 Σεπ 2011 2:10 pm

lybe33 έγραψε:
chris_z έγραψε:Στρουμφίτα η γνώση της ιστορίας είναι πολύ σημαντική, η δική σου μέχρι που φτάνει; Ας δούμε και τι λέει ο Άσιμος τον οποίο επικαλείσαι...
:lol: Google? Αυτή είναι η γνώση της ιστορίας?
Κατά Αλτουσέρ: ''Η ιστορία είναι μια διαδικασία χωρίς υποκείμενο που ως κινητήρια δύναμη έχει (ή σε τελευταία ανάλυση είναι καθοριστική από) την ταξική πάλη.''
Που σημαίνει ότι για να μιλήσεις για γνώση της ιστορίας, δεν πρέπει να την αντιμετωπίζεις ως απλή ακολουθία γεγονότων ή παράθεση αποσπασμάτων από εγκυκλοπαίδειες, βιβλία αυθεντιών ή το google, αλλά να βλέπεις τους διαλεκτικούς μηχανισμούς, τις κοινωνικές δομές, την ''υποδομή'' και το ''εποικοδόμημα'' κατά Μαρξ (αν δεν ξέρεις τι είναι μην ψάξεις στο google)...

+10000000000000000000000000000000000000000000000000000
Άντε γιατί κάποιοι νομίζουν ακόμα οτι είμαστε ακόμα στο σχολείο , που μας πλασάραν την αποσπασματική, ασύνδετη και βαρετή γνώση ,την οποία καταπίναμε αμάσητη να πάρουμε το 20...
Reporter

Έτος εισαγωγής: 0

Δημοσίευσηαπό jella » Τετ, 28 Σεπ 2011 2:23 pm

mone έγραψε:εγώ να ρωτήσω κάτι..? αύριο που θα γίνει συνέλευση, κατά την εκτίμηση μου πάντα, είναι πολύ πιθανό να κλείσει η σχολή όχι μόνο για τον νόμο, αλλά κυρίως εξαιτίας του κλίματος που έχει δημιουργηθεί λόγω του απαράδεκτου προγράμματος που ανακοινώθηκε χθες. σε αυτήν την περίπτωση, τί σενάρια παίζουν για το μετά..?

Από το πρωί διαβάζω τα όσα γράφονται και ένα έχω να πω...απαράδεκτη κατάσταση...
Κάνουμε κατάληψη πόσες βδομάδες,κάναμε συνέλευση...ανοιχτή σχολή,με το έτσι θέλω χάσανε τα μαθήματα της Παρασκευής,χάνουμε πόσες μέρες τώρα με τις απεργίες...μας δίνουν εξεταστική 5 βδομάδες και όμως πάλι κάτι μας φταίει...φυσικά τώρα το πρόγραμμα,ότι είναι απαράδεκτο και δεν μας βολεύει!Και σκεφτόμαστε τι σενάρια παίζουν για το μετάαααααααααααααα????Τι μένει???Ααααα να κατέβουμε όλοι αύριο στην ''παράνομη'' συνέλευση να ψηφίσουμε κατάληψη να ξανακλείσει!Δεν πάμε καλά μου φαίνεται!Δεν αφήνουμε λέω εγώ τις αερολογίες να στρώσουμε το κ... να διαβάσουμε?Έλεος πιαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα!Να δω αν αύριο γίνει συνέλευση και κατέβουν όσοι δεν τους βολεύει το πρόγραμμα να ψηφίσουν κλειστή σχολή,ωραία πολιτικά κριτήρια θα έχουν για να στηρίξουν το πλαίσιο!Και μετά φταίγαμε τα ''πτώματα'' της Δαπ που κατέβηκαν 5' πριν τη ψηφοφορία!Άντε να σοβαρευτούμε λίγο...
jella

Δημοσίευσηαπό airetikos » Τετ, 28 Σεπ 2011 2:36 pm

Συγνώμη αλλά πραγματικά αναρωτιέμαι πόσο πιο χαμηλά θα πάμε....Δεν σχολιάζω την κοντρα των κρις ζ με τα υπολοιπα παιδια γιατι μαλλον εφαρμοζεται το δικαιο της πυγμης=οι πιο πολλοι εχουν δικιο..... Πραγματικά υπάρχει τυπάς που θα πάει να ψηφίσει κατάληψη επειδη δεν τον βολευει το προγραμμα? (προσωπικα εγω τρωω μεγαλο αγγουρι με το προγραμμα αυτο αλλα οχι και να φτάσω σε τετοιο σημειο) Έτσι και συμβεί αυτό πραγματικά είμαστε όλοι άξιοι της όποιας μοίρας μας... και οι παρτακηδες φασιστοειδη ξεπουλημενοι οπως και εγω. :lol: :lol: αλλα και οι προοδευτικοι ανυποταχτοι γαλατες που εκπροσωπουνται απο τα εαακ εγκελαδος... :D Πρέπει να καταλάβουμε ότι αυτές είναι οι συνέπειες τις κατάληψης... Οτι η δεν θα γινουν εξεταστικες η αν γινουν θα ναι πιεσμενες... άλλωστε όπως λεγανε καποιοι αυτό δεν τους ενδιαφερει η και το προτιμανε σαν κατασταση γιατι κραζουνε??? Τα πράγματα είναι απλά πρέπει να δωσουμε τα μαθηματα όσα μπορούμε και να κοιταξουμε τη συνέχεια...
Αρχιεπίσκοπος Άρειος ο Α'
airetikos

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Μαθήματα-Γενικά

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης