Εξελίξεις σχετικά με την εξεταστική Σεπτεμβρίου (Σχολιασμός)

Πληροφορίες που αφορούν στο σύνολο της εκπαιδευτικής δραστηριότητας της σχολής και δεν εντάσσονται σε κάποιο έτος.

Συντονιστής: University Editors

Re: Εξελίξεις σχετικά με την εξεταστική Σεπτεμβρίου (Σχολιασμός)

Δημοσίευσηαπό infernalliving » Τετ, 28 Σεπ 2011 12:04 am

3 έγραψε:Ρε Infernalliving το περιμενεις γραμμενο σε νομο;; ΧΑΖΟΣ ΕΙΣΑΙ; Τι ειμαστε; Φατριες και καστες στην Ινδια;; Δυτικη Ευρωπαικη κοινωνια εχουμε, τα διδακτρα θα ειναι το φραγμα για τους επομενους, δεν ειναι το θεμα αν θα μπαινεις τοσο, ειναι το θεμα ποσες ευκαιριες εχεις ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙΣ (πολλες). Οτι να ναι ο καθενας..

Πρώτον, παρακαλώ πολύ να αποφεύγεις τους προσωπικούς χαρακτηρισμούς.

Δεύτερον, ακριβώς επειδή πρέπει να είμαστε δυτική ευρωπαϊκή κοινωνία, γι αυτό και ό,τι γίνεται πρέπει να είναι γραμμένο σε νόμους. Αν ευαγγελίζεσαι φατριές και κάστες στην Ινδία, καλό ταξίδι.

overloaded_train_hanging_india.jpg

Όσο για το θα, χορτάσαμε τόσα χρόνια.
infernalliving

Έτος εισαγωγής: 2006

Δημοσίευσηαπό 3 » Τετ, 28 Σεπ 2011 12:19 am

Φοβερη απαντηση, μου εκανες τη μουρη κρεας.. ΟΝΝΕΔ, ειπαμε ε; Φαινεται..

Α ωστε ΘΑ στα διδακτρα; Καλα, θα περασουμε απο τα γραφεια σας να πληρωθουμε οταν ερθει η ωρα..
Εικόνα
3

Έτος εισαγωγής: 2005

Δημοσίευσηαπό lybe33 » Τετ, 28 Σεπ 2011 12:20 am

Η ''πρόταση παιδείας'' της νεολαίας της Νέας Δημοκρατίας μέσα στο πανεπιστήμιο: http://issuu.com/dap.gr/docs/protasi-paideias
Κάθε ομοιότητα με το νόμο διαμαντοπούλου-γεωργιάδη είναι συμπτωματική :raspberry:
Άβαταρ μέλους
lybe33
Επίτιμο μέλος

Έτος εισαγωγής: 2008

Δημοσίευσηαπό harispug » Τετ, 28 Σεπ 2011 12:25 am

lybe33 έγραψε:Η ''πρόταση παιδείας'' της νεολαίας της Νέας Δημοκρατίας μέσα στο πανεπιστήμιο: http://issuu.com/dap.gr/docs/protasi-paideias
Κάθε ομοιότητα με το νόμο διαμαντοπούλου-γεωργιάδη είναι συμπτωματική :raspberry:

Bρε Αλέξη πως μιλάς έτσι?
harispug

Έτος εισαγωγής: 2007

Δημοσίευσηαπό kyriakos » Τετ, 28 Σεπ 2011 12:26 am

Δεν ευαγγελιζομαστε Φατριες και Καστες στην Ινδια. Πως εβγαλες αυτο το συμπερασμα δεν μπορω να το καταλαβω... Πανεπιστημιο με ανθρωπινους ορους σπουδων οραματιζομαστε και θελουμε. Δεν βαρεθηκες infernalliving να μετταφραζεις το νομο οπως γουσταρεις??

Τωρα απο την αλλη, ξεκολατε πια, ακουστηκαν και οι δυο αποψεις αρκετα καλα τοσην ωρα. infernalliving θα μου πεις ΟΝΝΕΔ εισαι, τι θα ελεγες... 3 μη μπαινεις στον κοπο να του απαντησεις κι εσυ. Περιμενεις να τον πεισεις?? 120 σελιδες + γραψαμε.Οποιος ειναι να αλλαξει αποψη θα το εχει κανει. Αντε πια, εχει καταντησει αντιπαραθεση ΔΑΠ-αριστερων δυναμεων το topic...

Off topic:
Ποσο πολυ θα μου αρεσε να κανω ενα ταξιδι με τρενο ετσι ακριβως οπως στη φωτο, μαζι με ολους αυτους. Ισα ισα πιανεσαι απο μια προεξοχη, και φεγεις μπροστα, ολο το μελλον δικο σου...
http://www.youtube.com/watch?v=zRl75Vk7Q1k
Η μεγαλυτερη δοξα της ζωης δεν ειναι να μην πεφτεις ποτε,
Αλλα να σηκωνεσαι καθε φορα που πεφτεις... (Κομφουκιος)
kyriakos

Έτος εισαγωγής: 2006

Δημοσίευσηαπό stroumfita » Τετ, 28 Σεπ 2011 12:31 am

harispug έγραψε:Έχεις καταλάβει ότι σε μια συνέλευση ψηφίζουν φοιτητές και όχι παρατάξεις?Σταθερά τις τελευταίες εβδομάδες 200 άτομα και 300 απαντούν σε όσα λες.Και εγώ θα σε ρωτήσω αφού είσαι σθεναρός υπερασπιστής κατάληψης...αν εξεταστική δοθεί, μαθήματα γίνουν έχεις καταλάβει ότι μόνο να υποβαθμίσεις το πανεπιστήμιο κατάφερες?Οτι κάνεις πλάτες σε αυτούς που το καταστρέφουν?

Έχουμε αναρωτηθεί αν η απάντηση ήταν η ίδια η πρόοδος? Η κατάληψη εξ’ ορισμού είναι σκοταδισμός.Είναι νέκρωση που δεν μαρτυρά κοινωνική διαμαρτυρία. Αν είχαμε ένα πτυχίο που δε θα απαξιώνονταν συνεχώς τα τελευταία χρόνια με καταλήψεις, αν δεν επενδύαμε στο μηδενισμό ως λύση ίσως είχαμε βρει τώρα σημεία σύγκλισης.

Η επικράτηση του αυτονόητου(ανοιχτή σχολή) από τη φύση του δεν έχει τη δυναμική της ακρότητας(κατάληψη).Για αυτό ίσως για λίγο η σχολή έκλεισε...αλλά ως εκεί.

Άντε να γίνουν εκλογές να πείτε ότι ρίξατε την κυβέρνηση να ηρεμήσετε.

Δε θα κάνω το φόρουμ προσωπική αντιπαράθεση.Οι θέσεις μου είναι σαφείς.

προσωπική αντιπαράθεση ίσως όχι αλλά το έχεις κάνει προσωπική υπόθεση...οι θέσεις σου είναι σαφείς αλλά φροντίζεις να τις λες συνέχεια γεμίζοντας όλα τα τοπικ.. γιατί??? από φόβο μήπως ακουστούν και άλλες απόψεις ???και τι να σου πω οι καταλήψεις είναι στοιχειό σκοταδισμού άλλωστε και ο Άσημος είναι γνωστός σκοταδιστής.... αλλά τι σου λέω και εσένα???η γνώση της ιστορίας σου όπως και των περισσοτέρων ομοϊδεατών σου φτάνει μέχρι το φεισμπουκ και το βιλλα μερσεντεσ ..μη μου απαντήσεις.. είσαι βαρετός....
stroumfita

Έτος εισαγωγής: 2007

Δημοσίευσηαπό tmouk » Τετ, 28 Σεπ 2011 12:33 am

kyriakos έγραψε: Αντε πια, εχει καταντησει αντιπαραθεση ΔΑΠ-αριστερων δυναμεων το topic...

+1
tmouk

Δημοσίευσηαπό sofibo » Τετ, 28 Σεπ 2011 12:36 am

:lol: :lol:
stroumfita έγραψε:
harispug έγραψε:
stroumfita έγραψε:απορώ με τους 303... καταλαβαίνω ότι οι 100 ήταν από το πρώτο γηροκομείο ζωγράφου....την έζησαν τη ζωή τούς...θα μου πεις είναι μέλη της σχολής... αλλά τελικά αυτοί πήραν την απόφαση για όλους μας... όσο για τους άλλους 200 εύχομαι να είναι όλοι τους βολεμένοι σε κάποιο γραφείο βουλευτή η πλούσιοι γιατί διαφορετικά είναι πρόβατα που παραμυθιάζονται με ένα πάρτι η ένα μπουκάλι στα μπουζούκια... τόσο καιρό η δαπ μας δείχνει την δύναμη της... όμως μόνο σε ότι τους προστάζει το κόμμα και οι προσωπικές προτιμήσεις... τώρα που έπρεπε να δείξουν την δύναμη τούς αποφασίζοντας για ένα ανθρωπινό πρόγραμμα εξεταστικής δεν θέλησαν να χαλάσουν τις σχέσεις τους με τους καθηγητές και τον πρόεδρο ειδικά με τούς μπλε καθηγητές γιατί ποτέ δεν ξέρεις ποιο μάθημα θα περάσεις νύχτα... αυτά......και τέλος σε αυτούς που πραγματικά αγωνίζονται για ένα δημόσιο ανοιχτό σε όλους πανεπιστήμιο τους εύχομαι κουράγιο και καλή εξεταστική...

Θα έπρεπε να σέβεσαι κάποιον που θέλει να πάρει πτυχίο ίσως....Tην επόμενη φορά έλα και μίλα με ένα γέρο, έχει πολύ ενδιαφέρον η αποψή τους...η δε σε νοιάζει?Μιλάς για αιώνιους φοιτητές και Ν+2 και δε σε νοιάζει για αυτούς δηλαδή, δεκτο!Και είδαμε όλοι πόσοι είναι οι γέροι...αλλά θες να λες τα δικά σου στρουμφάκι μου.

Αν θες να λες ότι 200 άτομα της σχολής είναι τόσο βολεμένα μαγκιά σου....Ναι είπαμε 5 εβδομάδες, προτείναμε κάτι.Συγνώμη που δεν τραμπουκίσαμε κανένα, συγνώμη αλήθεια.Συγνώμη που δε σπάσαμε το τμήμα.Αλήθεια συγνώμη.Έγινε κόμμα σου το παράλογο...στρουμφ...

Δεν είμαι πλούσιος, δε βγαίνω σε μπουζούκια συνέχεια,με νοιάζει τι λέει ο εαυτός μου.
Είναι αυτό που είπα παραπάνω...Δυστυχώς η λογική από εδώ και πέρα που θα σας βοηθήσει στον αγώνα σας θα είναι το πρόγραμμα της εξεταστικής που αναπόφευκτα προκαλεί κάποιες δυσκολίες.Είναι ώρα να δεχτείτε στους κόλπους σας φοιτητές που επειδή δε θα τους βολέψει το πρόγραμμα θα συνταχθούν μαζί σας....

Αλήθεια θα τα έλεγες ποτέ αυτά επώνυμα?Εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα να τα πω επώνυμα.

Και τέλος σε εσένα, καλή έμπνευση για το δεύτερο ποστ προβληματισμού σου.

είναι εύκολο να πείσεις με μελοδραματισμούς για το τι με νοιάζει και το τι όχι.... καταρχάς δεν αναφερόμουν σε άτομα που είναι ενεργά μελή και δυσκολεύονται να πάρουν πτυχίο είτε επειδή δουλεύουν είτε για προσωπικούς τους λογούς... αλλά αυτό το ξέρεις ήδη... απλά θες να εντυπωσιάσεις... δικαίωμα σου... όσο για τα παιδιά που είναι στο πτυχίο γνωρίζεις καλά ότι θα υπήρχε ξεχωριστή αντιμετώπιση... αλλά αν με ρωτάς θα προτιμούσα να καθυστερήσω ένα χρόνο παραπάνω εγώ από το να αποκλειστούν από την αξιοκρατική δωρεάν παιδεία οι επόμενες γενεές... όμως ασφαλώς και δεν σε νοιάζει από ότι φαίνεται...και αφού πήρες την πρωτοβουλία να μου απαντήσεις ως υπέρμαχος των ανοιχτών πανεπιστημίων...θα σε ρωτήσω κάτι.. αφού κραυγάζεται την δύναμη σας την οποία και αναμφίβολα έχετε (έχω αναφέρει προηγούμενος τα μέλη που σας απαρτίζουν) γιατί δεν ανοίγατε την σχολή από την πρώτη συνέλευση???? όμως όχι τότε θέλατε απλά να παρατείνεται τις διακοπούλεσ σας... αντίθετα με τους αριστερούς που από την πρώτη εβδομάδα ήταν όλοι εκεί και προσπαθούσαν για όλους μας και όχι για την πάρτη τους...η μήπως πιστεύεις πως 200 και άτομα είναι χαβαλετζηδεσ???? επί τόσες εβδομάδες συνεχεία εκεί ... χωρίς διαλείμματα και παιχνιδάκια?? τέλος όσον αφορά το σχόλιο για το πρώτο μου ποστ θα ήθελα να κοιτάξεις την ημερομηνία εγγραφής μου... παρατηρώντας ότι είμαι εδώ και πολύ καιρό μέλος... όχι σαν κάποιους φίλους ίσως σου που γράφτηκαν τις τελευταίες εβδομάδες για να προπαγανδίσουν τον αγώνα και να μετατρέψουν ένα από τα καλύτερα ανεξάρτητα site σε ένα ακόμη παιχνιδάκι της δαπ . καλή συνέχεια στον αγώνα σου για την καταστροφή των δημόσιων πανεπιστημίων.

:clap:
sofibo

Δημοσίευσηαπό akiria » Τετ, 28 Σεπ 2011 1:06 am

Ρε, αφήστε μας ήσυχους με τις κ****καταλήψεις σας...Χάσατε τη συνέλευση και πλέον δεν το τραβάτε από τα μαλλιά αλλά από τις βλεφαρίδες για να ξανακλείσετε τη σχολή.
Απλά, επειδή έτσι γουστάρουν κάποιοι(και κάποιοι ΣΥΡΙΖΑ από πάνω τους προφανώς για να κάνουν ΑΝΤΑΡΣΥΑ....)
Λες και αγώνας χωρίς καταλήψεις δεν γίνεται...
Λες και όσοι αγωνίστηκαν στο παρελθόν έβαζαν τον πρύτανη-τσουτσεκάκι τους να τους υπόσχεται εξεταστικές..(Πράγμα που δεν θα ισχύσει κιόλας στη σχολή μας)
Λες και το μόνο πράγμα που νοιάζει έναν 20αχρονο φοιτητή σε μια χώρα που καταρρέει είναι οι κάλπικοι αγώνες των ψευτοκαταλήψεων.
Λες και ιδρώνει κανενός το αυτάκι στο Υπουργείο αν οι Πολιτικοί Μηχανικοί είναι ανοιχτοί ή κλειστοί.
Και το πιο ενοχλητικό από όλα είναι ότι οι περισσότεροι από αυτούς που κατακεραυνώνουν το νόμο ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΝ....
akiria

Δημοσίευσηαπό Reporter » Τετ, 28 Σεπ 2011 1:48 am

Να ρωτήσω κάτι όποιον ξέρει : μπορεί μήπως να κατοχυρωθεί με ψήφισμα στην γενική συνέλευση οτι οποιοδήποτε πλαίσιο και να ψηφιστεί η νέα γενική συνέλευση θα γίνει την επόμενη βδομάδα λόγω και της κρισιμότητας της κατάστασης στην παιδεία? Νομίζω είναι λογικό δεδομένου των συνθηκών να συζητάει τακτικότερα ο σύλλογος και ίσως αυτό βοηθήσει να αποφεύγονται και οι ακρότητες εκατέρωθεν.
Reporter

Έτος εισαγωγής: 0

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Μαθήματα-Γενικά

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες