stroumfita έγραψε:απορώ με τους 303... καταλαβαίνω ότι οι 100 ήταν από το πρώτο γηροκομείο ζωγράφου....την έζησαν τη ζωή τούς...θα μου πεις είναι μέλη της σχολής... αλλά τελικά αυτοί πήραν την απόφαση για όλους μας... όσο για τους άλλους 200 εύχομαι να είναι όλοι τους βολεμένοι σε κάποιο γραφείο βουλευτή η πλούσιοι γιατί διαφορετικά είναι πρόβατα που παραμυθιάζονται με ένα πάρτι η ένα μπουκάλι στα μπουζούκια... τόσο καιρό η δαπ μας δείχνει την δύναμη της... όμως μόνο σε ότι τους προστάζει το κόμμα και οι προσωπικές προτιμήσεις... τώρα που έπρεπε να δείξουν την δύναμη τούς αποφασίζοντας για ένα ανθρωπινό πρόγραμμα εξεταστικής δεν θέλησαν να χαλάσουν τις σχέσεις τους με τους καθηγητές και τον πρόεδρο ειδικά με τούς μπλε καθηγητές γιατί ποτέ δεν ξέρεις ποιο μάθημα θα περάσεις νύχτα... αυτά......και τέλος σε αυτούς που πραγματικά αγωνίζονται για ένα δημόσιο ανοιχτό σε όλους πανεπιστήμιο τους εύχομαι κουράγιο και καλή εξεταστική...
Θα έπρεπε να σέβεσαι κάποιον που θέλει να πάρει πτυχίο ίσως....Tην επόμενη φορά έλα και μίλα με ένα γέρο, έχει πολύ ενδιαφέρον η αποψή τους...η δε σε νοιάζει?Μιλάς για αιώνιους φοιτητές και Ν+2 και δε σε νοιάζει για αυτούς δηλαδή, δεκτο!Και είδαμε όλοι πόσοι είναι οι γέροι...αλλά θες να λες τα δικά σου στρουμφάκι μου.
Αν θες να λες ότι 200 άτομα της σχολής είναι τόσο βολεμένα μαγκιά σου....Ναι είπαμε 5 εβδομάδες, προτείναμε κάτι.Συγνώμη που δεν τραμπουκίσαμε κανένα, συγνώμη αλήθεια.Συγνώμη που δε σπάσαμε το τμήμα.Αλήθεια συγνώμη.Έγινε κόμμα σου το παράλογο...στρουμφ...
Δεν είμαι πλούσιος, δε βγαίνω σε μπουζούκια συνέχεια,με νοιάζει τι λέει ο εαυτός μου.
Είναι αυτό που είπα παραπάνω...Δυστυχώς η λογική από εδώ και πέρα που θα σας βοηθήσει στον αγώνα σας θα είναι το πρόγραμμα της εξεταστικής που αναπόφευκτα προκαλεί κάποιες δυσκολίες.Είναι ώρα να δεχτείτε στους κόλπους σας φοιτητές που επειδή δε θα τους βολέψει το πρόγραμμα θα συνταχθούν μαζί σας....
Αλήθεια θα τα έλεγες ποτέ αυτά επώνυμα?Εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα να τα πω επώνυμα.
Και τέλος σε εσένα, καλή έμπνευση για το δεύτερο ποστ προβληματισμού σου.