Καταρχάς, να καλωσορίσω τον φίλο 3, που τόσες μέρες ΚΡΥΒΟΤΑΝ από τον εξοργισμένο κόσμο που έφτασε το τόπικ στις 80+ σελίδες και αν εξαιρέσεις ελάχιστους, εξέφρασε αγανάκτηση για το σχήμα σου και τις πρακτικές σου. (Και μην μου πεις οτι δεν άνοιγες τον υπολογιστή γιατί στο facebook σου μια χαρά ήσουν). Τώρα λοιπόν που ησύχασαν, βγήκες από την διαδικυακή σου τρύπα, όπου συνειδητά είχες χωθεί για να γλιτώσεις το γιουχάρισμα. Καλωσήρθες.
Αμφιβαλλω να ειναι αυτος ο λογος. Ουτε εγω συμμετειχα, και ειπα το λογο πιο πριν. Αν ο καθενας γραφει την παπαρια του χωρις ορεξη και διαθεση να ακουσει την αλλη διαθεση, και προβαλει το μεγαλυτερο δυνατο μισος για τους συμφοιτητες του, δεν βρισκω κανενα λογο να συμμετεχω σε μια τετοια συζητηση...
άμισθοι μπράβοι εξωσχολικοί από όλοι την Αθήνα για να σπάσουν στο ξύλο όποιο φοιτητή της σχολής επιχειρούσε να μπει στο Γκίνη. Τίποτε απο όσα είπα δεν διαψεύστηκε αλλά ούτε και σχολιάστηκε. Συνεπώς είναι αλήθεια, αλλιώς θα έλεγες τι είναι αυτά που λες, ποιοι εξωσχολικοί, πές έναν;
Να σου πω 10 που κουβάλησες στο σπίτι μας (γιατί το πολυτεχνείο είναι το σπίτι μας) να μας κάνουν το ΝΤΑΒΑΤΖΗ;
Προσωπικά ήρθα το πρωί της Παρασκευής με κάθε διάθεση να με στείλουν οι φίλοι σου οι εακίτες εξωσχολικοί που κουβάλησες στο νοσοκομείο την ώρα που θα προσπαθούσα να μπω στην σχολή μου. Κρίμα που ο πρόεδρος και οι λοιποί φοιτητές και καθηγητές δεν είχαν την ίδια διάθεση.
Τα ιδια λες συνεχεια και συνεχεια καμαρι μου. Δε βαρεθηκες να λες οτι σπαμε στο ξυλο αποιονδηποτε βλεπουμε μπροστα μας, χωρις να εχεις ουτε μια αποδειξη?? Αναφεραμε ποτε οτι θα παιξουμε ξυλο με τα παιδια που θα ερθουν να γραψουν? Οχι. Γιατι? Μηπως δεν μπορουσαμε? Οχι προφανως. Δε θελαμε. Και γιατι δε θελαμε? Γιατι ο αντιπαλος μας δεν βρισκεται στο προσωπο της Μαριας, του Γιωργου, του Κωστα, του καθενος γενικα που θα κατεβει μονο και μονο για να δωσει ενα μαθημα, παρασυρμενος απο την τρομοκρατια τοσο του προεδρου οσο και τη δικια σας. (της ΔΑΠ)
dean, Αν οριστει νεα ΓΣ ειτε Πεπμτη ειτε οποτεδηποτε, βλεπουμε και κανουμε. Μεχρι τοτε δεν αλλαζει κατι...
Skype, τι εγινε, τελειωσε το 6ωρο ban και ειπες να δωσεις το παρον??