Εξελίξεις σχετικά με την εξεταστική Σεπτεμβρίου (Σχολιασμός)

Πληροφορίες που αφορούν στο σύνολο της εκπαιδευτικής δραστηριότητας της σχολής και δεν εντάσσονται σε κάποιο έτος.

Συντονιστής: University Editors

Re: Εξελίξεις σχετικά με την εξεταστική Σεπτεμβρίου (Σχολιασμός)

Δημοσίευσηαπό Poph » Σάβ, 24 Σεπ 2011 3:01 pm

Παιδιά με τα μαθήματα που δίναμε Τρίτη-Τετάρτη ξέρετε τι θα γίνει? Θα μεταφερθούν στο τέλος?
-εάν τα δώσουμε φυσικά...-
Τελευταία επεξεργασία από intelx86 και Σάβ, 24 Σεπ 2011 3:14 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Αιτία: Συγχώνευση δημοσιεύσεων. Υπάρχει το ρημάδι το edit.
Poph

Έτος εισαγωγής: 2010

Δημοσίευσηαπό kyriakos » Σάβ, 24 Σεπ 2011 4:04 pm

Aν μου δωσεις τα φραγκα που κοστισα στους δικους μου,ενω εσεις για 4 βδομαδες το ξυνατε στου γκινη ,επεαναστατες του φραπε..θα το σκεφτω...κ μια διορθωση πανω...εχει αρχισει να 'βρεχει΄...

Στα δινω, με την προυποθεση οτι αν στο μελλον εχουμε διδακτρα εξαιτειας αυτου του νομου εκτρωμα, θα τα πληρωνεις εσυ στα παιδια μου... Deal??
Πραγματικα, δεν εχεις βαρεθει να τρως ban συνεχεια για τον ιδιο λογο??
(Εγω γιατι ειχα φαει εβδομαδιαιο για μια μαλακια και αυτος τρωει 6ωρα? )

Poph, ανακοινωση Γκολια: http://www.civil.ntua.gr/news/2011/9/23/DIEJ/
''Κανονικα τα μαθηματα απο Δευτερα μεχρι Πεμπτη''
Βγηκε χθες 11 το βραδυ, τι προτοτυπο!!!
Η μεγαλυτερη δοξα της ζωης δεν ειναι να μην πεφτεις ποτε,
Αλλα να σηκωνεσαι καθε φορα που πεφτεις... (Κομφουκιος)
kyriakos

Έτος εισαγωγής: 2006

Δημοσίευσηαπό harispug » Σάβ, 24 Σεπ 2011 4:11 pm

Θα προσπαθήσω να γράψω κάποια πράγματα δομημένα και απλά γιατί ξέρω καλά ότι τα ατελείωτα ποστ κουράζουν:

-Την προηγούμενη Τρίτη έγινε μία από τις πιο μαζικές συνελεύσεις των τελευταίων χρόνων με ξεκάθαρη απόφαση.

-Το γεγονός ότι αμέσως μετά τη συνέλευση έγινε κάλεσμα για μάζεμα υπογραφών μαρτυρά το υποκριτικό της υπόθεσης. Δε γίνεται να ισχυρίζονται κάποιοι ότι συνέλευση πρέπει να γίνεται κάθε φορά που υπάρχουν εξελίξεις και αμέσως μετά από μια συνέλευση να ζητούν άλλη.

-Είναι ξεκάθαρο ότι κάποιοι αντιμετωπίζουν την συνέλευση σαν ρουλέτα μέχρι να τους κάτσει κατάληψη.

-Είναι ενδεικτικό της κατάστασης η αντιμετώπιση των καθηγητών της σχολής μας, εκτός αν κάποιος θέλει να τους μηδενίσει.

-Την Παρασκευή μπήκαν λουκέτα με την πρόφαση της υπεράσπισης της απόφασης του συλλόγου.Ας μην έχουμε αυταπάτες παιδιά, η λογική ήταν συγκεκριμένη, να βγει συνέλευση.

-Ακόμα και αν έβγαινε <<συνέλευση>> ήταν σίγουρο ότι η κατάληψη θα αποφασίζονταν με μια πλειοψηφία της τάξης των 180 ψήφων. Δε θα σας φαινόταν τουλάχιστον ηθικό μια συνέλευση σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα να είχε νομιμοποίηση αν υπερέβαινε τις προηγούμενες 303 ψήφους υπέρ ανοιχτής σχολής?

-Τη Πέμπτη που πήγαμε να προασπίσουμε την απόφαση του συλλόγου για έναρξη της εξεταστικής την Δευτέρα κάποιοι δημοκράτες έσπασαν το τμήμα.Αυτοί οι ίδιοι που την Παρασκευή <<υπερασπίστηκαν>> την απόφαση του συλλόγου τη Πέμπτη μηδένισαν κάθε πιθανότητα να εφαρμοστεί.

-Αλήθεια δεν είναι υποκριτικό να κατηγορείται τους φοιτητές που έρχονται τελευταία στιγμή να φηφίσουν ενώ θέλετε ΓΣ από Τρίτη σε Παρασκευή?

-Ας μας πουν λίγο οι επαναστάτες γιατί στην τελευταία συνέλευση δεν έκαναν καμία ερώτηση στον ομιλητή της ΔΑΠ?Θα σας πω εγώ...η τελευταία συνέλευση τελείωσε γρήγορα σχετικά με τις άλλες.Ήταν μια τακτική για να αποκλείσουν τους φοιτητές που ενδεχομένωςς έρχονται τελευταία στιγμή.Αν είναι ανήθικο κάποιος να έρθει τελευταία στιγμή για να ψηφίσει δεν είναι ανήθικο να μην κάνει κάποιος ερωτήσεις στη ΓΣ ή ομιλία του να συρρικνώνεται προκειμένου να μην προλάβουν να μπουν?

-Όταν χθες δεν έβγαιναν τα κουκιά για απαρτία και καθυστερούσατε την ανάρτηση πλαισίων δεν ήταν ανήθικο?Δεν ήταν ανήθικο να ψάχνεται απεγνωσμένα άλλα 17 άτομα για απαρτία?Δεν ήταν ανήθικο να βγαίνετε έξω από το Γκίνη για να βρείτε κάποιον ακόμα να ψηφίσει?(Ατάκες του στυλ...μη φεύγεις σε παρακαλώ μείνε....μαρτυρούν την τραγικότητα της κατάστασεις.)

-Η σύγκλητος που έγινε την Παρασκευή εκτάκτως γιατί έπρεπε να σπάσει?Δεν είναι δημοκρατικό όργανο η σύγκλητος?Αλήθεια γιατί δεν έχετε σπάσει ποτέ ΓΣ?

-Αλήθεια χτες γιατί η απόφαση για Δευτέρα δεν υπερασπίστηκε από κανένα άλλο πριν συγκεκριμένης παράταξης-σχήματος?Τι έκαναν εκεί οι σύντροφοι από άλλες σχολές του Πολυτεχνείου?Δε θεωρούνται αυτοί εναλλακτικά βανάκια?

-Πόσες φορές έχετε εμποδίσει κάποιον να μπει στο πανεπιστήμιο και πόσες σπίτι σας?Σας έχει προβληματίσει ποτέ αυτό?

-Γιατί συγκαλέσατε Διοικητικό Συμβούλιο για αναβολή της εξεταστικής για Δευτέρα?Δεν είναι η απόφαση ΓΣ πάνω από το ΔΣ?Η θέλατε να επικαλεστείτε ένα ΔΣ που εσείς καλέσατε και όχι την απόφαση της Τρίτης που ήταν το πλαίσιο της ΔΑΠ?Αυτό δεν είναι μικροπολιτικό παιχνίδι?

-Αλήθεια στις τελευταίες καταλήψεις και στα συντονιστικά γιατί έχω ελάχιστους μέσους ανένταχτους φοιτητές να συμμετάσχουν?Δεν είναι αποτυχία να ψηφίζεις κατάληψη και σε αυτές τις συλλογικές εκφράσεις της κατάληψης να μην έχεις συμμετοχή?

Μπορώ να γράφω για ώρες...ξέρω ότι δε θα πάρω ποτέ κάτι που να καλύπτει όχι εμένα αλλά κανένα εδώ μέσα. Δε χρειάζονται περαιτέρω σχόλια.
harispug

Έτος εισαγωγής: 2007

Δημοσίευσηαπό vassilia_gr » Σάβ, 24 Σεπ 2011 5:54 pm

@ harispug

Θα ήθελα να ρωτησω τη ΔΑΠ κατι

Στο πλαίσιο πρότειναν η εξεταστική να αρχίσει απο την πρώτη Δευτέρα με βάση το αρχικό πρόγραμμα

Είχατε έρθει σε συννενόηση με τον Γκόλια για αυτό;

Αν όχι δεν θα ήταν πιο λογικό να προτείνατε κατάληψη μέχρι την Παρασκευή και συνέχιση της εξεταστικής από το ισχύον πρόγραμμα;; (έχει δικαίωμα
η εκάστοτε παράταξη να ορίζει πότε και ποια βδομάδα ξεκινάει η εξεταστική;;;)

Αν ναι τι άλλαξε και έδωσε μια επιπλέον αφορμή να ζήσουμε ότι ζήσαμε;;
Εις οιωνός άριστος αμύνεσθαι περί πάρτης
vassilia_gr Οικονομική ενίσχυση στο MQN.gr

Έτος εισαγωγής: 2009

Δημοσίευσηαπό Argh » Σάβ, 24 Σεπ 2011 6:01 pm

skype έγραψε:Aν μου δωσεις τα φραγκα που κοστισα στους δικους μου,ενω εσεις για 4 βδομαδες το ξυνατε στου γκινη ,επεαναστατες του φραπε..θα το σκεφτω...κ μια διορθωση πανω...εχει αρχισει να 'βρεχει΄...

Η σχολή δεν έκλεισε 4 βδομάδες επειδή ήθελαν η όχι οι επαναστάτες του φράπες όπως τους αποκαλείς....
η εντολή ήταν από άνωθεν....
Argh

Έτος εισαγωγής: 0

Δημοσίευσηαπό +blueoystercult+ » Σάβ, 24 Σεπ 2011 6:03 pm

Ναι,απ το Θεο.
+blueoystercult+

Έτος εισαγωγής: 2008

Δημοσίευσηαπό harispug » Σάβ, 24 Σεπ 2011 6:05 pm

vassilia_gr έγραψε:@ harispug

Θα ήθελα να ρωτησω τη ΔΑΠ κατι

Στο πλαίσιο πρότειναν η εξεταστική να αρχίσει απο την πρώτη Δευτέρα με βάση το αρχικό πρόγραμμα

Είχατε έρθει σε συννενόηση με τον Γκόλια για αυτό;

Αν όχι δεν θα ήταν πιο λογικό να προτείνατε κατάληψη μέχρι την Παρασκευή και συνέχιση της εξεταστικής από το ισχύον πρόγραμμα;; (έχει δικαίωμα
η εκάστοτε παράταξη να ορίζει πότε και ποια βδομάδα ξεκινάει η εξεταστική;;;)

Αν ναι τι άλλαξε και έδωσε μια επιπλέον αφορμή να ζήσουμε ότι ζήσαμε;;

Eίπαμε να ξεκινήσει από Δευτέρα για να μη δημιουργηθεί μπάχαλο στην εξεταστική και για ευνόητους λόγους παιδιών από επαρχία κτλ.Εμείς αυτό προτείναμε, έναρξη της εξεταστικής από Δευτέρα με το πρόγραμμα που είχε ανακοινωθεί το καλοκαίρι.Δε θα προτείναμε κατάληψη ποτέ αλλά αναβολή των εξετάσεων.Δε νομίζω ότι ήταν κάτι παράλογο.Επίσης σκέψου ότι η κάθε παράταξη έχει δικαίωμα να ορίζει πότε θα κλείσει η σχολή, το να πούμε κάτι το τόσο προφανές δε νομίζω ότι είναι κάτι το αθέμιτο.

Η σχολή θεώρησε ότι έπρεπε να αρχίσουμε από την Παρασκευή και πήραμε σαφείς αποστάσεις από αυτό με ανακοινώσεις μας.
http://dap.ntua.gr/cv/phpBB/viewtopic.p ... 2e3932bf96

Αυτά που ζήσαμε είναι δυστυχώς πράξεις κάποιων θερμοκέφαλων.
Τελευταία επεξεργασία από harispug και Σάβ, 24 Σεπ 2011 6:11 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
harispug

Έτος εισαγωγής: 2007

Δημοσίευσηαπό Argh » Σάβ, 24 Σεπ 2011 6:11 pm

+blueoystercult+ έγραψε:Ναι,απ το Θεο.

Δεν σε ειρωνεύτηκα νομίζω....
Argh

Έτος εισαγωγής: 0

Δημοσίευσηαπό mike89 » Σάβ, 24 Σεπ 2011 6:40 pm

harispug έγραψε:Eίπαμε να ξεκινήσει από Δευτέρα για να μη δημιουργηθεί μπάχαλο στην εξεταστική και για ευνόητους λόγους παιδιών από επαρχία κτλ.Εμείς αυτό προτείναμε, έναρξη της εξεταστικής από Δευτέρα με το πρόγραμμα που είχε ανακοινωθεί το καλοκαίρι.Δε θα προτείναμε κατάληψη ποτέ αλλά αναβολή των εξετάσεων.Δε νομίζω ότι ήταν κάτι παράλογο.Επίσης σκέψου ότι η κάθε παράταξη έχει δικαίωμα να ορίζει πότε θα κλείσει η σχολή, το να πούμε κάτι το τόσο προφανές δε νομίζω ότι είναι κάτι το αθέμιτο.

Ωραία τρίπλα αλλά απέφυγες ''πολιτικά'' να απαντήσεις ΣΤΗΝ ερώτηση..

vassilia_gr έγραψε:Είχατε έρθει σε συννενόηση με τον Γκόλια για αυτό;

Καλά δεν πρόκειται να μου παραδεχτεί ποτέ κανείς αυτό αλλά πες μας τουλάχιστον ότι το ξέρατε και δεν μιλήσατε. Πες το και θα σου βγάλω το καπέλο ρε φίλε..

harispug έγραψε:Η σχολή θεώρησε ότι έπρεπε να αρχίσουμε από την Παρασκευή και πήραμε σαφείς αποστάσεις από αυτό με ανακοινώσεις μας.
http://dap.ntua.gr/cv/phpBB/viewtopic.p ... 2e3932bf96

Δε θα μου φαινόταν λογικό να μην έβγαιναν ανακοινώσεις τέτοιου είδους.. Γιατί όταν παίρνατε τηλέφωνο τα παιδιά τους λέγατε το ενδεχόμενο να ξεκινήσουμε την παρασκευή (αρχικά) και μετά που βλέπατε ότι τους 'χάνατε' λέγατε από δευτέρα..
Ήσασταν τόσο σίγουροι ότι αν γινόταν την πέμπτη το ΔΣ καθηγητών θα περνούσε η πρόταση σας και είπατε ότι αφού ένα και τ' αυτό δεν χρειάζεται να ανησυχούν;
Από όλα αυτά που συνέβησαν τις δύο μέρες την υποκρισία και των μεν και των δε δεν αντέχω.. Πλήρης απογοήτευση...
mike89 Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Δημοσίευσηαπό infernalliving » Σάβ, 24 Σεπ 2011 7:19 pm

mike89, πάρτο χαμπάρι αγόρι μου ότι αποκλειστικός υπεύθυνος για αυτό το μπάχαλο που συμβαίνει στη σχολή είναι τα ΕΑΑΚ. Γτι στη μοναδική ευκαιρία που είχαμε ως φοιτητές να αλλάξουμε το ότι θα δινόταν η εξεταστική Παρασκευή, τη Γενική Συνέλευση Τμήματος, τα ΕΑΑΚ μπήκαν για να τη μπαχαλέψουν, λες και είναι οι νταβατζήδες της σχολής μας. Από κει και πέρα όλα τα άλλα για συνεννοήσεις με Γκόλια είναι ιστορίες για αγρίους.
infernalliving

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Μαθήματα-Γενικά

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες