Εξελίξεις σχετικά με την εξεταστική Σεπτεμβρίου (Σχολιασμός)

Πληροφορίες που αφορούν στο σύνολο της εκπαιδευτικής δραστηριότητας της σχολής και δεν εντάσσονται σε κάποιο έτος.

Συντονιστής: University Editors

Re: Εξελίξεις σχετικά με την εξεταστική Σεπτεμβρίου (Σχολιασμός)

Δημοσίευσηαπό martin » Παρ, 23 Σεπ 2011 9:16 pm

θα μας πει κανένας εακκίτης ποιες είναι οι επόμενες κινήσεις τους?
πχ αν ξεκινάμε τη δευτέρα εξεταστική πάλι τα ίδια με σήμερα θα γίνουν?
martin

Έτος εισαγωγής: 2006

Δημοσίευσηαπό abar » Παρ, 23 Σεπ 2011 9:16 pm

manolito έγραψε:
Nysta έγραψε:Μμ με κοροιδεύετε , αν υπάρχει καλύτερος τρόπος να σαματήσουμε τον κωλονόμο θέλω να το ακούσω.

Επειδή είμαι άυπνος και σε λίγο θα πέσω για ύπνο, μπορεί κάποιος να μου πει, εάν έστω ότι υπάρχουν 1000 σχολές στην Ελλάδα και οι 850 ψήφιζαν κατά του νόμου, θα μπορούσε να συνταχθεί μια επιτροπή από φοιτητές και μια από καθηγητές και να πάει να κάνει αίτημα στο υπουργείο για ανάκληση-αλλαγή του νόμου; Είμαι άσχετος γι'αυτό ρωτάω..

Αν λειτουργούσε ποτέ ξανά Διοικούσα της ΕΦΕΕ ναι (είναι αυτό που αν έχει διαβάσει κανείς σας γράψει πάνω σε κάθε ψηφοδέλτιο - Για τα οργανα συνδιοίκησης του ιδρύματος, τον Σύλλογο ΦΠΜ, το Πανσπουδαστικό Συνέδριο - που καταλήγει να γίνεται πάντα πανσπουδαστικό ξύλο μην τυχόν και εκλεγεί νέα διοικούσα της ΕΦΕΕ)

(Α. και δεν χρειάζεται απόφαση Γ.Σ. Σχολών. Η διοικούσα της ΕΦΕΕ υποτίθεται εκπροσωπεί το σύνολο των φοιτητών της χώρας - γιαυτό και δημιουργήθηκαν πανελλαδικές παρατάξεις κάποτε - για να έχουν κεντρική εκπροσώπηση στην ΕΦΕΕ.. αλλά μιλάμε για άλλες εποχές πάντα ε?)
Τελευταία επεξεργασία από abar και Παρ, 23 Σεπ 2011 9:17 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
abar

Έτος εισαγωγής: 1997

Δημοσίευσηαπό intelx86 » Παρ, 23 Σεπ 2011 9:16 pm

manolito έγραψε:
Nysta έγραψε:Μμ με κοροιδεύετε , αν υπάρχει καλύτερος τρόπος να σαματήσουμε τον κωλονόμο θέλω να το ακούσω.

Επειδή είμαι άυπνος και σε λίγο θα πέσω για ύπνο, μπορεί κάποιος να μου πει, εάν έστω ότι υπάρχουν 1000 σχολές στην Ελλάδα και οι 850 ψήφιζαν κατά του νόμου, θα μπορούσε να συνταχθεί μια επιτροπή από φοιτητές και μια από καθηγητές και να πάει να κάνει αίτημα στο υπουργείο για ανάκληση-αλλαγή του νόμου; Είμαι άσχετος γι'αυτό ρωτάω..

Αν εννοείς δημοψήφισμα (γιατί οτιδήποτε άλλο απλά μπορούν να το απορρίψουν) τότε να σε ενημερώσω ότι δημοψηφίσματα κάνεις μόνο όταν είσαι σίγουρος για το αποτέλεσμα.

martin έγραψε:θα μας πει κανένας εακκίτης ποιες είναι οι επόμενες κινήσεις τους?

Αυτό που πρέπει όλοι να περιμένουμε είναι μια υπεύθυνη ανακοίνωση από το CEO της σχολής μας.
Ποιος είδε τον ικανοτικό και δεν τον φοβήθηκε

I used to be an adventurer like you.
Then I took a longitudinal reinforcement in the knee.

Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο
Απολαύστε υπεύθυνα...
Άβαταρ μέλους
intelx86
Ιδρυτικό Μέλος

Δημοσίευσηαπό manolito » Παρ, 23 Σεπ 2011 9:17 pm

Ευχαριστώ abar !!! Καληνύχτα !!
intelx86, CEO, ωραίο!! Thanx..
Άβαταρ μέλους
manolito Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Δημοσίευσηαπό abar » Παρ, 23 Σεπ 2011 9:19 pm

Γέρος μπορεί να είμαι αλλά δεν πάω και από τις 9.20 για ύπνο :P

Καλό κουράγιο!
abar

Δημοσίευσηαπό SAKIL » Παρ, 23 Σεπ 2011 9:21 pm

abar τωρα θα σου εστελνα ενα βιντεακι οπου παιζουν πολλα καδρονια, παιζουν κ πολλες φατσες απο τη σχολη μας αλλα επειδη εχει φοντο τα κτηρια της νομικης δεν πιανεται φανταζομαι..εκει να δεις ζουγκλα..ενιγουε δεν θελω να δυναμιτισω κ το κλιμα..δεν ειμουν το πρωι στη σχολη δεν εχω δει γενικα συμφοιτητες μου να κυκλοφορουν με καδρονια(εκτος απο το γιουτιουμπ) οποτε δεν εχω γνωμη..οταν δεν υπαρχουν κανονες φταιμε ολοι που δεν ζηταμε την θεσπιση τους..απλο νομιζω abar..ολα τα αλλα ειναι ζητημα οπτικης
SAKIL

Έτος εισαγωγής: 2007

Δημοσίευσηαπό ingenieurin26 » Παρ, 23 Σεπ 2011 9:21 pm

martin έγραψε:θα μας πει κανένας εακκίτης ποιες είναι οι επόμενες κινήσεις τους?

Αυτό έχει απαντηθεί ήδη . Η σημερινή συζητηση δεν είχε αποφασιστικό χαρακτηρα διότι δεν είχε απαρτία. Άρα, δεν θα ξαναγίνουν τα ίδια.
ingenieurin26
Επίτιμο μέλος

Δημοσίευσηαπό stalin » Παρ, 23 Σεπ 2011 9:22 pm

@Sakil
Απαράδεκτοi είναι οι αχμετ και οι άλλοι άσχετοι που μας κουβαλήσανε να μας κάνουν τους νταήδες στο σπίτι μας
Αν άλλαζε ένα κόμμα στα πλαίσια τα τελευταία 5 χρόνια θα ερχόμουν να το βρώ αλλά επειδή δεν αλλάζει, καλά κάνει ο κόσμος και έρχεται όποτε γουστάρει μέσα στην διαδικασία, έχει αποκρυσταλλώσει άποψη και θέλει να την εκφράσει, δεν θα τον εμποδίσω οτι κι αν θέλει να ψηφίσει. Εσένα το να προπηλακίζεις 60 χρονους και να τους βρίζεις χυδαία αν ταιριάζει στην αισθητική σου, καλώς. Αλλά δεν βλέπετε τίποτε ποιά, ο κόσμος δεν μπορεί να κάνει κίνημα με το ζόρι...
(Το 73 οι φοιτητές έκαναν κίνημα με χούντα, η εξεταστική θα τους εμπόδιζε αν το ένοιωθαν; )
Τελευταία επεξεργασία από stalin και Παρ, 23 Σεπ 2011 9:30 pm, έχει επεξεργασθεί 2 φορά/ες συνολικά
Είμαστε έτοιμοι να πεθάνουμε για τα ιδανικά μας, αλλά, δόξα τω Θεό, δεν πιστεύουμε πια σε τίποτα.
stalin

Δημοσίευσηαπό m.q.n.i.n.a » Παρ, 23 Σεπ 2011 9:22 pm

Off topic:
abar έγραψε:@ SAKIL :
Δεν αγνοείται. Δεν υπάρχει. Είναι ένας ακόμα αστικός μύθος. Στο υπογράφει κάποιος που έψαχνε επί μέρες το υποθηκοφυλακείο ΑΘηνών σε εγγραφές από το 1974 και μετά.

Abar αν έκατσες κι έψαξες στο Υποθηκοφυλακείο Αθηνών, είναι απόλυτα λογικό που δε βρήκες καταστατικό. Το πολύ-πολύ καμιά αποδοχή κληρονομιάς να έβρισκες :D . Τα καταστατικά κατατίθενται στο Πρωτοδικείο και μάλιστα πριν μερικά χρόνια δεν έλεγε κανείς ότι γενικά δεν υπάρχει, αλλά ότι είναι σκισμένες οι συγκεκριμένες σελίδες του βιβλίου καταχωρήσεων (δεν το έχω ακούσει από εσένα προσωπικά αλλά από τον τότε υπεύθυνο της ΔΑΠ dktnd). Όχι ότι έχει και τόση σημασία βέβαια, αλλά έτσι μιας και μου το θύμησες...
Άβαταρ μέλους
m.q.n.i.n.a Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Έτος εισαγωγής: 0

Δημοσίευσηαπό abar » Παρ, 23 Σεπ 2011 9:25 pm

Sakil, οι κανόνες προβλέπουν πάντα δικαιώματα και υποχρεώσεις. Και όταν παραβαίνεις τους κανόνες θα υποστείς και τις συνέπειες/τιμωρία.

Πήγαινε εσύ και προσπάθησε να επιβάλεις τιμωρία σε κάποιον στο ΕΜΠ. Και όταν βγεις από την εντατική πες μου πως πέρασες :P
abar

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Μαθήματα-Γενικά

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες