Εξελίξεις σχετικά με την εξεταστική Σεπτεμβρίου (Σχολιασμός)

Πληροφορίες που αφορούν στο σύνολο της εκπαιδευτικής δραστηριότητας της σχολής και δεν εντάσσονται σε κάποιο έτος.

Συντονιστής: University Editors

Re: Εξελίξεις σχετικά με την εξεταστική Σεπτεμβρίου (Σχολιασμός)

Δημοσίευσηαπό Nysta » Παρ, 23 Σεπ 2011 8:33 pm

ναι ήταν της γκραμσιανής σχολής, αυτής που θέλει τις εταιρίες στις σχολές, αν θέλατε να μπείτε θα έπρεπε να ακούσετε τις αποφάσεις των φοιτητών..και αυτών που λένε εξεταστική τη δευτέρα και αυτών που λένε συνέλευση την παρασκευή..αλλά τι να πούμε μεταξύ μας; βάλατε και εσείς την υπογραφή σας νοητά και αυτό μετράει..
Συνημμένα
ΠΑΔΕΙΑ.jpg
Η πληρότητα του μπλε κάδου είναι ευθέως ανάλογη με το επίπεδο του διαλόγου στο forum..
Άβαταρ μέλους
Nysta

Έτος εισαγωγής: 2009

Δημοσίευσηαπό alienson » Παρ, 23 Σεπ 2011 8:37 pm

την εκτη αισθηση εχετε ολοι εσεισ που ξερετε τι ακριβως συνεβη σημερα στο γκινη???αν ο ρολος του φορουμ ειναι να στηνουμε δεκα ατομα εναν χρηστη στον τοιχο και να λεμε οτι ψεμα μας κατεβει στο κεφαλι τοτε πειτε το μου να το ξερω...ας μας πει ο neoktana που το πρωι συζηταγε επι ωρα με μενα και την sofibo αν τον ειχαμε αλυσοδεσει, τον απειλουσαμε με καδρονια και τα συναφη....δεν νομιζω οτι ειναι και τοσο εντιμο ενας καθηγητης της σχολής που το πρωι ειχαμε πιασει κουβεντα, τωρα να βλεπει τι ψεμματα γραφονται και οχι μονο να τα διψευδει αλλα να προσπαθει να μας στοχοποιησει κανοντας ανυπαρκτες υποθεσεις!!!πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω γιατι τετοιο μενος....
alienson

Έτος εισαγωγής: 2009

Δημοσίευσηαπό Morientes » Παρ, 23 Σεπ 2011 8:37 pm

@sofibo: Συγγνώμη που ξαναενοχλώ, αλλά πριν 2 σελίδες σου απευθύνθηκα και δεν πήρα απάντηση. Επαναλαμβάνω την ερώτηση επειδή υποθέτω πως πιθανότατα δεν είδες το post μου, έπεσαν πολλά μαζεμένα εκείνη την ώρα... Δεν τα ξαναγράφω γιατί δε θέλω να "κουράσω" άλλο το topic. Μπορείς σε παρακαλώ να μου απαντήσεις επί της ουσίας; (Αν και το 2ο σκέλος της ερώτησης πλέον καταντά offtopic...)
Morientes

Έτος εισαγωγής: 2007

Δημοσίευσηαπό neaoktana » Παρ, 23 Σεπ 2011 8:38 pm

Nysta έγραψε:ναι ήταν της γκραμσιανής σχολής, αυτής που θέλει τις εταιρίες στις σχολές, αν θέλατε να μπείτε θα έπρεπε να ακούσετε τις αποφάσεις των φοιτητών..και αυτών που λένε εξεταστική τη δευτέρα και αυτών που λένε συνέλευση την παρασκευή..αλλά τι να πούμε μεταξύ μας; βάλατε και εσείς την υπογραφή σας νοητά και αυτό μετράει..

Η ποινικοποίηση της αντίθετης γνώμης, προσοχή: ΕΠΙ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΤΑΚΤΙΚΗΣ = ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 100%, ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΣ
είναι η πεμπτουσία της απολυταρχίας "αριστερής" ή "δεξιάς
λυπάμαι πολύ
(και αυτό απαντά και στον allienson)
Τελευταία επεξεργασία από neaoktana και Παρ, 23 Σεπ 2011 8:39 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
"Le meteque" - G. Moustaki (- 23/05/2013) & Zazie: https://www.youtube.com/watch?v=O51zyf83mfk
"Et nous ferons de chaque jour toute une eternite d' amour, que nous vivrons a en mourir..."
neaoktana
Επίτιμο μέλος

Έτος εισαγωγής: 1969

Δημοσίευσηαπό abar » Παρ, 23 Σεπ 2011 8:38 pm

@ Nysta:

Συνάδελφε, αν δεις καμιά εταιρεία να έρχεται, ενημέρωσε. Καμιά δεκαριά συνάδελφοι και φίλοι ψάχνουν δουλειά σε όλη την Ευρασία. Όχι γιατί είναι ακριβοί για το εγχώριο σύστημα των εταιριών - κακών του συστήματος. Αλλά γιατί οι Ελληνικές έχουν κατεβάσει ρολλά και δεν προσλαμβάνει κανείς ούτε καθαρίστρια.
abar

Έτος εισαγωγής: 1997

Δημοσίευσηαπό lybe33 » Παρ, 23 Σεπ 2011 8:40 pm

abar έγραψε:Συνάδελφε, αν δεις καμιά εταιρεία να έρχεται, ενημέρωσε. Καμιά δεκαριά συνάδελφοι και φίλοι ψάχνουν δουλειά σε όλη την Ευρασία. Όχι γιατί είναι ακριβοί για το εγχώριο σύστημα των εταιριών - κακών του συστήματος. Αλλά γιατί οι Ελληνικές έχουν κατεβάσει ρολλά και δεν προσλαμβάνει κανείς ούτε καθαρίστρια.

Έτος εισαγωγής 1997? Υπάρχει και το michanikos.gr ή η ΔΑΠ Μηχανικών για να κάνεις την παρέμβασή σου.
Άβαταρ μέλους
lybe33
Επίτιμο μέλος

Έτος εισαγωγής: 2008

Δημοσίευσηαπό SAKIL » Παρ, 23 Σεπ 2011 8:41 pm

να πω κατι αν κ ειναι κ δεν ειναι επικαιρο..καποια στιγμη να κανουμε μια γαμημενη συνελευση μονο κ μονο για το καταστατικο..το οποιο καταστατικο αγνοειται, εχω ακουσει διαφορες εκδοχες οτι αυτο εχει παρθει απο τη δαπ,αλλες οτι το εχει η πκσ κ αλλες ομορφιες..για να τελειωνουμε κ να αναγνωριζονται τα ιδια πραγματα απο ολους..τωρα 4 χρονια ειμαι στη σχολη κ παω για 5..οσο θυμαμαι για να γινει δυνελευση επρεπε να υπαρχει ο αριθμος της περιβοητης απαρτιας = 1/5 οσων ψηφισαν στις τελευταιες εκλογες(καλη παπαρια κ αυτο).. αυτο το δεχονταν ολοι απο οσο θυμαμαι.. υπαρχει τωρα το πως καλειται συνελευση:απο αποφαση προηγουμενης συνελευση, απο αποφαση δσ ή απο υπογραφες φοιτητων..η αισθηση μου ειναι ως προς το τελευταιο οτι ολοι εκτος απο τη δαπ κατα περισταση(ας με διαψευσει καποιος αν κανω λαθος ειναι κ αυτο πιθανον) δεχονται οτι επαρκης αριθμος υπογραφων ειναι αυτος της απαρτιας..ολα αυτα απο το καταστατικο που αγνοειται ή με βαση καταστατικα αλλων συλλογων.. αρα απο οσα εχω ζησει εγω τουλαχιστον οταν μαζευονται υπογραφες κ εμφανιζονται τα ατομα που υπεγραψαν στη συνελευση, γινεται συνελευση κ παιρνεται αποφαση κ ας χτυπιεται η δαπ κ η καθε δαπ κ ο οποιοσδηποτε

ολα αυτα με βασει οσα συμβαινουν 4χρονια που ειμαι στη σχολη παντα σε βαση με το καταστατικο που αγνοειται..επειδη λοιπον ο καθενας μπορει να εχει τις ενστασεις του οταν δεν υπαρχουν συγκεκριμενοι κανονες σας προτεινω να τους βαλουμε..γιατι αυτη τη στιγμη δεν υπαρχει κανενας κανονας που να λεει οτι στην ιδια εβδομαδα δεν γινονται 2 συνελευσεις.. το τι νουμερο ειναι ικανο για να αποφασιζει σε καινουρια συνελευση οταν η αποφαση της προηγουμενης ειναι σε ισχυ ειναι κατι στο οποιο επισης υπαρχουν ενστασεις..οσο δεν υπαρχουν συγκεκριμενοι κανονες κ καταστατικο επικρατει η λογικη του κανουμε οτι γινοταν κ παλια..οποτε οι οποιες ενστασεις για την νομιμοτητα της σημερινης συνελευσεις εχουν ''ηθικο'' χαρακτηρα κ μονο..
SAKIL

Δημοσίευσηαπό intelx86 » Παρ, 23 Σεπ 2011 8:43 pm

Άσκοπη η επίθεση lybe. Το ότι επιχειρηματολογεί ένας άνθρωπος που δεν είναι μέρος της σχολής μας δεν τον καθιστά ανεπιθύμητο. Ίσα ίσα που σαν παλιός απόφοιτος της σχολής και ενεργός, το τονίζω, ενεργός συνδικαλιστής τα χρόνια που πέρασε στο ΕΜΠ, νομίζω ότι δικαιούται να πει την άποψη του.
Ποιος είδε τον ικανοτικό και δεν τον φοβήθηκε

I used to be an adventurer like you.
Then I took a longitudinal reinforcement in the knee.

Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο
Απολαύστε υπεύθυνα...
Άβαταρ μέλους
intelx86
Ιδρυτικό Μέλος

Έτος εισαγωγής: 2006

Δημοσίευσηαπό ingenieurin26 » Παρ, 23 Σεπ 2011 8:45 pm

Θέλω να ξεκαθαρίσω δημόσια ότι ως μέλος της συντονιστικής ομάδας σχεδόν από την αρχή της δημιουργίας αυτού εδώ του site στην οποία βοηθησαν ελάχιστοι άνθρωποι και συνεχίζουν να συνδράμουν επίσης ελάχιστοι άνθρωποι, ότι δεν θα ξαναδεκτώ απαραδεκτες κριτικες εκ μέρους χρηστών που μπαίνουν εδώ για να περάσουν τον χρόνο τους και δεν σεβάστηκαν ποτέ την αξία του MQN.
ingenieurin26
Επίτιμο μέλος

Δημοσίευσηαπό morisson » Παρ, 23 Σεπ 2011 8:47 pm

sofibo έγραψε:Η αντιπολίτευση γίνεται στους ΔΡΟΜΟΥΣ,κι όχι στο mqn και στους διαδρόμους! :wave:

Το γνωστό αντεπιχειρημα-πασπαρτού, που συνεχίζεται με επαναστάτες του πληκτρολογίου,αντίσταση με emoticons και πίσω απο ψευδώνυμα κτλ,και ικανοποιεί τον καθένα για την "επαναστατικότητά του", εκμηδενίζοντας το τι γίνεται εδώ μέσα.Κανείς απο εμάς δεν πιστεύει οτι παράγει "πολιτική" στο φόρουμ.Μήπως κάποιοι πρέπει να παράγουν πολιτική πρίν βγούν στους δρόμους.Επιθυμούμε την διαφωνία για αυτό άλλωστε ανοίξαμε και το φόρουμ.Απλώς δεν μπορούμε εύκολα να συμφωνήσουμε οτι θα "πρέπει να ντρεπόμαστε".

SAKIL έγραψε:να πω κατι αν κ ειναι κ δεν ειναι επικαιρο..καποια στιγμη να κανουμε μια γαμημενη συνελευση μονο κ μονο για το καταστατικο..το οποιο καταστατικο αγνοειται, εχω ακουσει διαφορες εκδοχες οτι αυτο εχει παρθει απο τη δαπ,αλλες οτι το εχει η πκσ κ αλλες ομορφιες..για να τελειωνουμε κ να αναγνωριζονται τα ιδια πραγματα απο ολους.

Πόσο σωστό.Οι συνελεύσεις στηρίζονται στο "εθιμικό δίκαιο" και εμείς πιστεύουμε οτι κάνουμε και συνδικαλισμό.Τραγικούλι...?
...brothers and sisters of the pale forest
children of night
who among you will run with the hunt?
Άβαταρ μέλους
morisson
Επίτιμο μέλος

Έτος εισαγωγής: 2008

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Μαθήματα-Γενικά

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες