Εξελίξεις σχετικά με την εξεταστική Σεπτεμβρίου (Σχολιασμός)

Πληροφορίες που αφορούν στο σύνολο της εκπαιδευτικής δραστηριότητας της σχολής και δεν εντάσσονται σε κάποιο έτος.

Συντονιστής: University Editors

Re: Εξελίξεις σχετικά με την εξεταστική Σεπτεμβρίου (Σχολιασμός)

Δημοσίευσηαπό sofibo » Παρ, 23 Σεπ 2011 8:17 pm

abar έγραψε:Δεν έχω δει το πρόγραμμά των εξετάσεών σας και δεν με αφορούν οι λεπτομέρειες.

Επί της αρχής και επί της ουσίας αν κάποιος προσπαθεί να δικαιολογήσει τις άλογες και αντιδημοκρατικές πράξεις του στηριζόμενος στις λεπτομέρειες και όχι σεβόμενος τις αποφάσεις των οργάνων που ανάγει σε κυρίαρχες μόνο κάθε φορά που συντάσσονται με τις απόψεις του, τότε εκ των πραγμάτων έχει χάσει το νόημα.

Η σημερινή συνέλευση-που καλέστηκε ΝΟΜΙΜΟΤΑΤΑ ΜΕ ΜΑΖΕΜΑ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕ ΠΕΡΙ ΤΑ 200 ΑΤΟΜΑ(τραμπούκοι και οι 200 φυσικά) δεν είχε για ποικίλους-πολιτικούς και μη(απεργία ΜΜΜ κλπ)- την απαιτούμενη απαρτία,Θεωρείς ότι αύριο θα πάρουμε τα όπλα προκειμένου να τη νομιμοποιήσπουμε ας πούμε???
sofibo

Έτος εισαγωγής: 2008

Δημοσίευσηαπό infernalliving » Παρ, 23 Σεπ 2011 8:18 pm

Η αλήθεια είνια ότι ούτε τα χθεσινά γεγονότα τα αρνήθηκε κανείς
infernalliving

Έτος εισαγωγής: 2006

Δημοσίευσηαπό morisson » Παρ, 23 Σεπ 2011 8:20 pm

Αν γύρισες και έκανες αυτοκριτική και είδες οτι έτσι είναι,εμένα μου φτάνει.Πάντως τα κεφαλάια γράμματα,τα άπειρα ερωτηματικά κτλ δεν δείχνουν μια δόση ηρεμίας σε αυτά που γράφεις.Ας το κάνουν και οι υπόλοιποι-άκου περίεργο πράγμα,ενώ όλοι θα σκεφτούν "μήπως είμαι ακραίος" θα επιστρέψουμε πάλι στα ίδια-.Δεν είμαι λάτρης του ωραίου λόγου,κυρίως όταν περιγράφει άσχημα πράγματα,αλλά εφόσον τον επικαλέστηκες σαν ψεγάδι στον συντονισμό του σάιτ,για αυτό σου απάντησα και εγώ.

Ακόμα όμως δεν απάντησες στην δυσαναλογία συντονιστών-"απαιτήσεων" που σου ανέφερα.Μάλλον θα συμφωνείς...οπότε καλό είναι να μην κρίνεις κάποιους σαν ένοχους,και να

ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΑΣ.
...brothers and sisters of the pale forest
children of night
who among you will run with the hunt?
Άβαταρ μέλους
morisson
Επίτιμο μέλος

Δημοσίευσηαπό stalin » Παρ, 23 Σεπ 2011 8:21 pm

Τελικά βρε sofibo και lybe33 εξωσχολικοί ήταν σήμερα στην σχολή; Κάτι περίεργες φάτσες από τον ΑΧΜΕΤ; Γιατί ήταν αυτοί εκεί, για να συζητήσουν μαζί μου τι θα κάνω στη σχολή μου; Ρε παιδιά για πόσο <<καλοπροαίρετους>> μας περνάτε και δεν μας απαντάτε;
Είμαστε έτοιμοι να πεθάνουμε για τα ιδανικά μας, αλλά, δόξα τω Θεό, δεν πιστεύουμε πια σε τίποτα.
stalin

Έτος εισαγωγής: 2007

Δημοσίευσηαπό abar » Παρ, 23 Σεπ 2011 8:22 pm

Εξεταστική άρπα-κόλλα? Στο ΕΜΠ? Jamais.
Τα καδρόνια είναι decor μην μπερδεύεστε.
Και άντε εσείς καλείστε. Τους υπόλοιπους και που τους κάλεσανε νομίζεις οτι θέλουν να πανε?
(Είναι σαν τα sms που έρχονται στο κινητό - Κάνεις delete και ξεμπερδεύεις. Αλλά εσείς δεν έχετε delete- ουτε sleep mode - Pause restart βγηκαν τα μοντέλα - φτου πάλι και από την αρχή)
abar

Έτος εισαγωγής: 1997

Δημοσίευσηαπό neaoktana » Παρ, 23 Σεπ 2011 8:24 pm

Το γεγονός ότι βλ. viewtopic.php?f=5&p=56747#p56747 και δεν τραμπουκίστηκε κανείς... "μήπως" - "ίσως" οφείλεται στο ότι οι πρωϊνοί καθηγητές είναι της Γκραμσιανής σχολής;
Ερωτώ ευθέως χωρίς να εκπροσωπώ παρά μόνο τον εαυτό μου: Εάν επιχειρούσα να μπω στο Γκίνη με τα θέματα.
1. Έπρεπε να διαλύσω οδοφράγματα ή όχι;
2. Έπρεπε να συγκρουστώ τότε σωματικά ή όχι;
3. Αυτό δεν θα προκαλούσε γενικευμένα επισόδεια;
4. Το ότι εγώ συζητώ και δεν προκαλώ την εκδήλωση βίας ΔΕΝ αναιρεί τον κίνδυνο (ή και την πρόθεση ... ) εμφάνισης βίας :sick:
"Le meteque" - G. Moustaki (- 23/05/2013) & Zazie: https://www.youtube.com/watch?v=O51zyf83mfk
"Et nous ferons de chaque jour toute une eternite d' amour, que nous vivrons a en mourir..."
neaoktana
Επίτιμο μέλος

Έτος εισαγωγής: 1969

Δημοσίευσηαπό GinTonic » Παρ, 23 Σεπ 2011 8:28 pm

Και ο lybe και ο Kouf παρουσιάζουν τα πράγματα μέλι γάλα , ούτε τραμπυκισμοί σήμερα , ούτε καδρόνια υπήρχαν .

""Αν παρατηρήθηκε κάτι έντονα αυτό ήταν ο προβληματισμός και από τις δυό μεριές που οδήγησε όμως σε διάλογο και συζήτηση""

άσε ρε , το ξέρουμε τον διάλογο και την συζητησή σας.. :ellinofreneia:
GinTonic

Έτος εισαγωγής: 0

Δημοσίευσηαπό sofibo » Παρ, 23 Σεπ 2011 8:29 pm

Παίδες,το γήπεδο δικό σας! Κάποια στιγμη θα βαρεθείτε να παίζετε μπάλα χωρίς αντιπάλους μόνο με την(συγκεκριμένη και γνωστή) ομάδα σας,να συμφωνείτε μεταξύ σας,να παραθέτετε υβριστικά quotes και να βάζετε emoticons χειροκροτητές απο κάτω.Χαρείτε το όσο γουστάρετε! :wave: Η αντιπολίτευση γίνεται στους ΔΡΟΜΟΥΣ,κι όχι στο mqn και στους διαδρόμους! :wave:
sofibo

Δημοσίευσηαπό abar » Παρ, 23 Σεπ 2011 8:32 pm

sofibo έγραψε:Η σημερινή συνέλευση-που καλέστηκε ΝΟΜΙΜΟΤΑΤΑ

Φρίττω. Για αριστερόστροφη η γραμματική σου μπάζει επικινδύνως.

Αυτός ο νόμος (νομιμότατος παρακαλώ) που σου εκχωρεί το δικαίωμα να συλλέξεις υπογραφές για να συγκαλέσεις Γ.Σ. (μετά από απόφαση Δ.Σ. ΣΦΠΜ υποθέτω που δεν έγινε, και στο οποίο θα είχε πραγματοποιηθεί έλεγχος των υπογραφών - λέμε τώρα), την επόμενη μέρα από την προηγούμενη Γ.Σ. και αφού προηγουμένως είχε συγκληθεί Δ.Σ. όπου κατά πλειοψηφία αρνήθηκε τη σύγκλιση Γ.Σ., ποιος είναι;;

(Γιατί κάποτε ακόμα και στο μπάχαλο κάθε χρόνο είχαμε και μια απόφαση Δ.Σ. ΣΦΠΜ που υπέγραφαν όλες οι παρατάξεις για το πως και πότε μπορεί κάποιος να συλλέξει υπογραφές και μέσα σε πιο εύλογο διάστημα από την προηγούμενη Γ.Σ. κτλ κτλ - αλλά απόφαση ήταν μόνο - γιατί να νομοθετήσουμε δεν μπορούσαμε - και ενίοτε στις επόμενες Γ.Σ. το όριο της απαρτίας με ψήφισμα (από ποιους πάντα?) χαμήλωνε, αλλά κάτι διατηρούσαμε ως επίφαση κανονισμού)
abar

Έτος εισαγωγής: 1997

Δημοσίευσηαπό infernalliving » Παρ, 23 Σεπ 2011 8:33 pm

sofibo έγραψε:
abar έγραψε:Δεν έχω δει το πρόγραμμά των εξετάσεών σας και δεν με αφορούν οι λεπτομέρειες.

Επί της αρχής και επί της ουσίας αν κάποιος προσπαθεί να δικαιολογήσει τις άλογες και αντιδημοκρατικές πράξεις του στηριζόμενος στις λεπτομέρειες και όχι σεβόμενος τις αποφάσεις των οργάνων που ανάγει σε κυρίαρχες μόνο κάθε φορά που συντάσσονται με τις απόψεις του, τότε εκ των πραγμάτων έχει χάσει το νόημα.

Η σημερινή συνέλευση-που καλέστηκε ΝΟΜΙΜΟΤΑΤΑ ΜΕ ΜΑΖΕΜΑ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕ ΠΕΡΙ ΤΑ 200 ΑΤΟΜΑ(τραμπούκοι και οι 200 φυσικά) δεν είχε για ποικίλους-πολιτικούς και μη(απεργία ΜΜΜ κλπ)- την απαιτούμενη απαρτία,Θεωρείς ότι αύριο θα πάρουμε τα όπλα προκειμένου να τη νομιμοποιήσπουμε ας πούμε???

Καλά, από τα 260 άτομα που υπογράψανε, το 25% (που αμφιβάλλω πολύ αν είναι 200 τα άτομα που κατέβηκαν να ψηφίσουν) κόλλησε επειδή είχαν απεργία Μετρό και Ηλεκτρικός?? 5 ώρες κράτησε η συνέλευση, η μισή ώρα που θα κάνανε παραπάνω στο λεωφορείο τους μάρανε??? (γτι μην ξεχνάμε ότι τα άτομα που υπέγραψαν, είναι και αυτοί που κάθονται σε ολόοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοκληρη τη συνέλευση για να ακούσουν τις απόψεις οοοοοοοοοοοοοοοοοόλων των ομιλητών, και δεν είναι τα γνωστά τρενάκια με δέντρα, δεινοσαύρους κροκόδειλους κτλ της ΔΑΠ, που σκάνε το τελευταίο 10λεπτο) Ή μήπως μαςς δουλεύετε κανονικότατα???
infernalliving

Έτος εισαγωγής: 2006

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Μαθήματα-Γενικά

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες