intelx86 έγραψε:Οι χρήστες Exeisanapthra?, ΓΛΑΥΚΗ, agnwstos x πήραν 6ωρο αποκλεισμό.
o skype,o dean,stalin,carantine και λοιποί δηλαδή που πρότειναν μέχρι ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΙΣΗ των συμφοιτητών τους,ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΑΠΟ ΤΗ ΣΧΟΛΗ,νερό και σαπούνι για να ''πάρουν πόδι'' και ξύλο απο τα ματ δεν υπάρχει κανένας λόγος να αποκλειστούν έτσι?????????????????? Διάβασα 30 σελίδες που έχουν γεμίσει το τοπικ απο το πρωί και ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ νιώθω Ν Τ Ρ Ο Π Η και Α Η Δ Ι Α. Δε μιλάω ως ''εκπρόσωπος'' της 'ΕΑΑΚ αυτή τη στιγμή,ειλικρινά μετά απο το αίσχος που αντίκρυσα εδω μέσα το τελευταίο που με απασχολεί είναι να παραθέσω για άλλη μια φορά ΠΟΛΙΤΙΚΑ επιχειρήματα υπερ οποιουδήποτε-αν μη τι άλλω ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΟΥΣ- αγώνα μπορεί να κάνω εγώ ή ο οποιοσδήποτε που αυτή τη στιγμή ΚΑΤΑΖΗΤΕΙΤΑΙ εδω μέσα...Το μόνο που έχω να πω είναι: όποιος απο εσάς που επιδίδεστε απο το πρωί σε αυτό το
άνευ προηγουμένου ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΟ βίαιο ξεκάυλωμα θέλει ας έρθει να με βρεί,να μου ρίξει νερό και σαπούνι να ξεβρωμίσω,να με δώσει στους μπάτσους,να με πλακώσει στις μπουνιές,να δώσει το όνομα μου στο Γκόλια να με διαγράψει,να με κατουρήσει και δεν ξέρω κι εγώ τί άλλο............................................................
Αντμινς και συντονιστές,ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΚΑΘΙΣΤΩ ΠΛΗΡΩΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ που επιτρέψατε αυτό τον ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ,
απο κάθε άποψη βόθρο να ξεχυθεί σε τέτοια έκταση και στην απεχθέστερη-ανατριχιαστικότερη μορφή του σελίδες επι σελίδων.
Όσο για τα μπουμπούκια που πέταξαν τα ''άνθη'' τους,σας δίνω διεύθυνση,όνοματεπώνυμο,όνομα γονέων που γένησαν και ανέθρεψαν ένα ΤΕΡΑΣ,οικογενειακή κατάσταση,αναλυτική βαθμολογία,ΑΦΜ κλπ κλπ για να ξέρετε ποιόν να εξοντώσετε ρε παιδί μου,μην την πλήρώσει και κανένας ''αθώος''.
Πέστε τώρα να με φάτε ύαινες,αλλά ελάτε να με βρείτε και face to face γιατί μόνο τα λόγια δεν εκτονώνουν όπως φαίνεται την εσωτερική σας ΣΑΠΙΛΑ.Πάντως,εγώ και οι υπόλοιποι τραμπούκοι υπάνθρωποι συμφοιτές σας στη σχολή θα ερχόμαστε-αν δεν οργανωθεί τελικά το σκηνικό ξύλου και μαζικής διαγραφής μας με δώσιμο στο Γκόλια του ψηφοδελτίου της ΕΑΑΚ- και θα συνεχίσουμε να διεκδικούμε και να ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ για ό,τι σκατά έχει απομείνει απο αυτό που λέγεται δημόσιο,δωρεάν,κοινωνικοποιημένο,ΑΝΟΙΚΤΟ ΣΤΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ πανεπιστήμιο.
Ιntel.inge κλπ,τί λέτε? Θα με banάρετε για ''προσβολή και επιθετικούς χαρακτηρισμούς που δεν αρμόζουν στη φιλοσοφία του σαιτ?''