Εξελίξεις σχετικά με την εξεταστική Σεπτεμβρίου (Σχολιασμός)

Πληροφορίες που αφορούν στο σύνολο της εκπαιδευτικής δραστηριότητας της σχολής και δεν εντάσσονται σε κάποιο έτος.

Συντονιστής: University Editors

Re: Εξελίξεις σχετικά με την εξεταστική Σεπτεμβρίου (Σχολιασμός)

Δημοσίευσηαπό stalin » Παρ, 23 Σεπ 2011 5:32 pm

Ελα ρε παιδιά, κάτω τα χέρια απο την gogogeorgia αυτή μας πείραξε; Ο 3 και οι άλλοι με τα post σεντόνια συνήθως που εδώ και μέρες δεν εμφανίζονται στο siteδεν μας πείραξαν; Υπάρχει εκνευρισμός αλλά μην ξεσπάμε όπου να ναι.
Είμαστε έτοιμοι να πεθάνουμε για τα ιδανικά μας, αλλά, δόξα τω Θεό, δεν πιστεύουμε πια σε τίποτα.
stalin

Έτος εισαγωγής: 2007

Δημοσίευσηαπό ΓΛΑΥΚΗ » Παρ, 23 Σεπ 2011 5:35 pm

Αξιότιμε agnwstos x,
τί ακριβώς θα με βόλευε; Να παίζουν εις βάρος του δωρεάν πανεπιστημίου παιχνιδάκια, που εν τέλει το υποβαθμίζουν περισσότερο;
Όσο για το λάδωμα, θεωρώ ότι προσβάλλεις μόνος σου την προσωπικότητά σου, μιας και από τα κατά καιρούς γραφόμενά μου δεν έχει αναφερθεί σε συζήτηση. Τώρα αν προτιμάς να μαθαίνεις στο δωρεάν πανεπιστήμιο στο μάθημα των Θεμελιώσεων τις σύγχρονες μεθόδους των Hetenyi, Vesic και Meyerhof πρέπει να σε πληροφορήσω ότι έχουν αναπτυχθεί κατά τα έτη 1945-1970 . Λογικά όλο κάτι άλλο θα έχει βγει από τότε... Απλά νομίζω ότι δε σπουδάζουμε Φιλοσοφία ( δηλαδή αέρα κοπανιστό ) αλλά κάτι super χειροπιαστό, άλλο αν κανείς μας δεν ξέρει ούτε πόσες τρύπες έχουν τα τούβλα... ( Απάντηση : υπάρχουν 6οπα, 8οπα και 12οπα)
ΓΛΑΥΚΗ

Έτος εισαγωγής: 0

Δημοσίευσηαπό Becoming_I » Παρ, 23 Σεπ 2011 5:36 pm

Μόλις επικοινώνησα με Γκίνη
Από ότι μαθαίνω δεν έχει απαρτία, την δευτέρα θα γίνει ΔΣ και τα μαθήματα τις Δευτέρας θα δοθούν κανονικά.
Αυτά ανεπίσημα μέχρις ώτου υπαρξει ανακοίνωση.
Δεν είναι ειδήσεις από παραταξιακό το τονίζω αλλά απο φίλη μου που κατέβηκε στην συνέλευση (προς αποφυγήν παρεξηγήσεων)
Άβαταρ μέλους
Becoming_I Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Δημοσίευσηαπό blindone1712 » Παρ, 23 Σεπ 2011 5:41 pm

Αποτι ειπανε την Δευτερα ξεκινα κανονικα η εξεταστικη οπως ειχε πει στο πλαισιο της ΔΑΠ μιας και σημερα η συνελευση-μαζωξη αυνανιστων δεν ειχε απαρτια.....και ερωτω τωρα εγω:
Ρε αλανια τι θα γινει με αυτες τις απεργιες ΜΜΜ?Κατι 48ωρες και 24ωρες λενε....δλδ θα παω με τα ποδια να γραψω?ειμαστε σοβαροι?

http://www.apergia.gr/index.php
Κι εγώ είμαι ο Μάκης....
blindone1712

Έτος εισαγωγής: 2007

Δημοσίευσηαπό alexhavefun » Παρ, 23 Σεπ 2011 5:43 pm

Δηλαδή τα μαθήματα της παρασκευής μεταφέρονται δευτέρα?ή θα μετατεθούν?
alexhavefun

Δημοσίευσηαπό agnwstos x » Παρ, 23 Σεπ 2011 5:44 pm

ΓΛΑΥΚΗ έγραψε:Αξιότιμε agnwstos x,
τί ακριβώς θα με βόλευε; Να παίζουν εις βάρος του δωρεάν πανεπιστημίου παιχνιδάκια, που εν τέλει το υποβαθμίζουν περισσότερο;
Όσο για το λάδωμα, θεωρώ ότι προσβάλλεις μόνος σου την προσωπικότητά σου, μιας και από τα κατά καιρούς γραφόμενά μου δεν έχει αναφερθεί σε συζήτηση. Τώρα αν προτιμάς να μαθαίνεις στο δωρεάν πανεπιστήμιο στο μάθημα των Θεμελιώσεων τις σύγχρονες μεθόδους των Hetenyi, Vesic και Meyerhof πρέπει να σε πληροφορήσω ότι έχουν αναπτυχθεί κατά τα έτη 1945-1970 . Λογικά όλο κάτι άλλο θα έχει βγει από τότε... Απλά νομίζω ότι δε σπουδάζουμε Φιλοσοφία ( δηλαδή αέρα κοπανιστό ) αλλά κάτι super χειροπιαστό, άλλο αν κανείς μας δεν ξέρει ούτε πόσες τρύπες έχουν τα τούβλα... ( Απάντηση : υπάρχουν 6οπα, 8οπα και 12οπα)

Μπράβοοοοο!!!Ξέρεις τις τρύπες των τουβλων.Εγω ξέρω αυτές τις ανοησίες που έχεις γράψει για έκδοση αδειών κλπ.(μαζί με ένα "μπράβο στη δαπάρα" που είχες πετάξει.Καλό πρόβατο)Το πανεπιστήμιο δεν είναι ΙΕΚ κοπέλα μου
agnwstos x

Έτος εισαγωγής: 2004

Δημοσίευσηαπό infernalliving » Παρ, 23 Σεπ 2011 5:45 pm

Βλέποντας ο πρόεδρος αυτή την κατάσταση έληξε την συνέλευση για να αποφευχθούν τα χειρότερα. Όταν οι καθηγητές προσπάθησαν να φύγουν τα ΕΑΑΚ έκλεισαν τι πόρτες φωνάζοντας ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ, ΘΑ ΚΑΤΣΕΤΕ ΕΔΩ, ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΕΝΑΣ ΕΝΑΣ. Ακολούθησαν αγρια σπρωξίματα και προπηλακισμοί μέχρι που έσπασε ο μεντεσές της πόρτας και οι καθηγητές δραπέτευσαν της αιχμαλωσίας

Πραγματικά, κάτι το οποίο έγινε χθες στη Γενική Συνέλευση Τμήματος και θεωρώ ότι πέρασε στο ντούκου.

Είναι δυνατόν οι καθηγητές μας να είναι αιχμάλωτοι (με όλη τη σημασία της λέξης) της ίδιας μειοψηφίας, η οποία δεν μας άφησε σήμερα να ξεκινήσουμε την εξεταστική; Εκτός αν θεωρειται ότι όσα ειπώθηκαν από τον stalin είναι υπερβολές, οπότε μάλλον θα ήταν καλύτερο να ρωτήσετε τους ΙΔΙΟΥΣ τους καθηγητές που ήταν εκεί να σας περιγράψουν τα γεγονότα.

Και κάτι τελευταίο. Το ότι οι καθηγητές έκαναν ηρωική έξοδο μην υποκύπτοντας στη συγκεκριμένη μειοψηφία, πρέπει να είναι παράδειγμα για το τι πρέπει να κάνουμε εμείς σε ανάλογες περιπτώσεις όπως η σημερινή.

Και μια πληροφορία της τελευταίας στιγμής: Η ψευτο-συνέλευση δεν είχε απαρτία, οπότε οι εξετάσεις ξεκινάνε από Δευτέρα (Μάλλον οι 260 πρέπει να προσέχουν πού βάζουν την υπογραφή τους).
infernalliving

Έτος εισαγωγής: 2006

Δημοσίευσηαπό chris_z » Παρ, 23 Σεπ 2011 5:49 pm

Κοιτάχτε σύμπτωση: το ποίημα επί ασπαλάθων (που έχει σχέση με την τιμωρία των τυράννων) που ανέβασα πριν δημοσιεύθηκε σαν σήμερα το 71, τυχαίο; δεν νομίζω...

http://www.sarantakos.com/seferis/seferhs_epiaspal.htm
chris_z

Δημοσίευσηαπό neaoktana » Παρ, 23 Σεπ 2011 5:52 pm

Πληροφορίες από αξιόπιστη πηγή αναφέρουν ότι οι εξετάσεις τη Δευτέρα θα διεξαχθούν με το τελευταίο * Πρόγραμμα του Προεδρείου.
Ότι γράφει για Δευτέρα, όχι τα σημερινά Δευτέρα.

(*) Επιδέχεται και allusions
"Le meteque" - G. Moustaki (- 23/05/2013) & Zazie: https://www.youtube.com/watch?v=O51zyf83mfk
"Et nous ferons de chaque jour toute une eternite d' amour, que nous vivrons a en mourir..."
neaoktana
Επίτιμο μέλος

Έτος εισαγωγής: 1969

Δημοσίευσηαπό murw » Παρ, 23 Σεπ 2011 5:53 pm

Δηλαδη??? μας μπερδεψατε με τις Δευτέρες...
Σαν βρεθείς στης Φιλαδέλφειας τα μέρη...
murw

Έτος εισαγωγής: 2009

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Μαθήματα-Γενικά

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες