Εξελίξεις σχετικά με την εξεταστική Σεπτεμβρίου (Σχολιασμός)

Πληροφορίες που αφορούν στο σύνολο της εκπαιδευτικής δραστηριότητας της σχολής και δεν εντάσσονται σε κάποιο έτος.

Συντονιστής: University Editors

Re: Εξελίξεις σχετικά με την εξεταστική Σεπτεμβρίου (Σχολιασμός)

Δημοσίευσηαπό havale_tsoglan » Παρ, 23 Σεπ 2011 4:23 pm

gogogeorgia έγραψε:
havale_tsoglan έγραψε:Δε μου απαντάς (και καλύτερα γιατί δε σε παίρνει) :shh: :shh: :shh:

Δεν είναι ο σκοπός μου να σου απαντήσω, συνάδελφε. Άλλωστε δεν είμαι εναντίον σου, μα και εναντίον κανενός.

Όχι Γεωργία (η όπως αλλιώς λέγεσαι).Απ τη στιγμή που εσύ η το σχήμα σου μ εμποδίζεται να δώσω εξεταστική και να πάρω το πτυχίο μου μια ώρα αρχίτερα,είσαι εναντίον μου!Κι όχι μόνο ενάντια σε μένα,αλλα κι ενάντια σ όσους είναι στην ίδια ή πιο κρίσιμη μοίρα μ εμένα!
Άβαταρ μέλους
havale_tsoglan

Έτος εισαγωγής: 2005

Δημοσίευσηαπό ingenieurin26 » Παρ, 23 Σεπ 2011 4:26 pm

Οι προσωπικές επιθέσεις απαγορεύονται από τους κανόνες του φορουμ. Κοφτε τα εσυ ο ταδε ΤΩΡΑ

ingenieurin26
Επίτιμο μέλος

Έτος εισαγωγής: 2007

Δημοσίευσηαπό Exeisanapthra? » Παρ, 23 Σεπ 2011 4:31 pm

faremal έγραψε:Αυτή τη στιγμή πραγματοποιείται Γενική Συνέλευση του συλλόγου στο κτήριο Γκίνη. Όσοι μπορούν, καλό είναι να κατέβουν.

Δεν πραγματοποιείται Γενική συνέλευση. Συλλογική Μαλακία λέγεται(παραπάνω του ενός ατόμου που μαλακίζονται σε ένα χώρο). Είναι το νέο θεσμικό όργανο της σχολής.
29 κατασκευαστές σπιτιών συνιστούν shqip
Exeisanapthra?

Έτος εισαγωγής: 2008

Δημοσίευσηαπό akrovolistos » Παρ, 23 Σεπ 2011 4:34 pm

To 7/10 δεν είναι απειλή, είναι απλά η ημερομηνία ολοκλήρωσης των εξετάσεων (και όλου του ακαδ. έτους) βάσει του ημερολογίου 2010-2011.

Για οποιαδήποτε παρέκκλιση από αυτό (π.χ. να αποφασίσει η Χ σχολή εξετάσεις έως τις 28/10) απαιτείται απόφαση συγκλήτου, διαφορετικά θεωρείται παράνομη (σε αυτό ο ίδρυμα βέβαια που κανείς δεν ελέγχει κανέναν, δεν κάνει σε κανέναν εντύπωση). Π.χ. τη Δευτέρα η σύγκλητος θα μπορούσε να αποφασίσει παράταση του ακαδ. έτους, βέβαια δεν ξέρω αν θα το κάνει (και αν έχει νόημα να το κάνει) με δεδομένο πως οι σχολές είναι κλειστές.
Ιδρυτικό μέλος του Συλλόγου για την επαναφορά του shoutbox στο mqn.gr
Ζήτω οι ρετσέτες!
akrovolistos Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Έτος εισαγωγής: 0

Δημοσίευσηαπό gogogeorgia » Παρ, 23 Σεπ 2011 4:39 pm

havale_tsoglan έγραψε:Όχι Γεωργία (η όπως αλλιώς λέγεσαι).Απ τη στιγμή που εσύ η το σχήμα σου μ εμποδίζεται να δώσω εξεταστική και να πάρω το πτυχίο μου μια ώρα αρχίτερα,είσαι εναντίον μου!Κι όχι μόνο ενάντια σε μένα,αλλα κι ενάντια σ όσους είναι στην ίδια ή πιο κρίσιμη μοίρα μ εμένα!

Προσωπικά δεν ανήκω σε κανένα σχήμα και προσωπικά δεν σε εμποδίζω να πάρεις το πτυχίο σου. Ας σταματήσουμε να βλέπουμε εχθρούς γύρω μας επιτέλους! Ντροπή! Βγαίνετε σαν ζώα από το πρωί και εύχεστε να μπουν τα ΜΑΤ στη σχολή να σπάσουν στο ξύλο τους συμφοιτητές σας. Και σου λέω, αν είσαι απ' έξω, ευχήσου να μην γίνει κάτι κακό. Και επίσης σου λέω: 1)ψήφισε ξανά, αν το βαστά η καρδιά σου ή 2)περίμενε σπίτι μέχρι να μάθεις, αν έχεις απελπιστεί ή ότιδήποτε. Δεν έχεις άλλη επιλογή, όπως όλοι.
Ενημερώνομαι από αυτό το site και με πονά, όταν -καθώς εγώ αναμένω εναγωνίως τις εξελίξεις- άνθρωποι το γεμίζουν με απάνθρωπες ευχές. Ντροπή και πάλι!
gogogeorgia

Έτος εισαγωγής: 2006

Δημοσίευσηαπό Carantine » Παρ, 23 Σεπ 2011 4:40 pm

Exeisanapthra? έγραψε:
faremal έγραψε:Αυτή τη στιγμή πραγματοποιείται Γενική Συνέλευση του συλλόγου στο κτήριο Γκίνη. Όσοι μπορούν, καλό είναι να κατέβουν.

Δεν πραγματοποιείται Γενική συνέλευση. Συλλογική Μαλακία λέγεται(παραπάνω του ενός ατόμου που μαλακίζονται σε ένα χώρο). Είναι το νέο θεσμικό όργανο της σχολής.

XAXAXAXAXAXA +1000000000

ΘΕΟΣ

Παρακαλούνται οι admins να βάλουν LIKE button
Τελευταία επεξεργασία από intelx86 και Παρ, 23 Σεπ 2011 4:46 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Αιτία: Ακόμη και το ΘΕΟΣ απαγορεύται να γράφεται με Greeklish.
Carantine

Δημοσίευσηαπό skype » Παρ, 23 Σεπ 2011 4:42 pm

Δεν ειναι ευχες...καντε μια δημοσκοπηση παρακαλω στο Mqn να ψηφισουμε αν πρεπει να μπουν τα ματ ή οχι..ή μαλλον ασ το βαλει η δαπ στο ππλαισιο της την επομενη φορα να γελασουμε..

Δημοσίευσηαπό ΓΛΑΥΚΗ » Παρ, 23 Σεπ 2011 4:44 pm

Ολόκληρη η κοινωνία γελάει με μας γιατί θεωρητικά εμείς είμαστε οι "επαγγελματίες" του αύριο. Βέβαια τότε θα καθόμαστε σαν τις κοτούλες... Μας κατάλαβαν και τα κανάλια. Μέχρι και το Star μας ξεφώνησε...
Ίσως οι "συνάδερφοι" της ΣΕΚ είναι σκόπιμο να κατανοήσουν ότι το "κίνημα" φθίνει. Τροφοδοτήθηκε λίγο για να διαβάσουν ορισμένοι τα μαθήματα της εξεταστικής λίγο καλύτερα, αλλά δεν βλέπω να τα δώσουν τελικά. Και τούτο είναι γνωστό διότι καθημερινά ο αριθμός των σχολών που τελούν υπό κατάληψη λιγοστεύει.
Δε θα μπω στον κόπο να αναφέρω τα περί σεβασμού σε συλλογικά όργανα και λοιπά , γιατί τροφοδοτώ την αμφισβήτηση στο αυτονόητο δικαίωμα.
ΓΛΑΥΚΗ

Έτος εισαγωγής: 0

Δημοσίευσηαπό havale_tsoglan » Παρ, 23 Σεπ 2011 4:47 pm

gogogeorgia έγραψε:
havale_tsoglan έγραψε:Όχι Γεωργία (η όπως αλλιώς λέγεσαι).Απ τη στιγμή που εσύ η το σχήμα σου μ εμποδίζεται να δώσω εξεταστική και να πάρω το πτυχίο μου μια ώρα αρχίτερα,είσαι εναντίον μου!Κι όχι μόνο ενάντια σε μένα,αλλα κι ενάντια σ όσους είναι στην ίδια ή πιο κρίσιμη μοίρα μ εμένα!

Προσωπικά δεν ανήκω σε κανένα σχήμα και προσωπικά δεν σε εμποδίζω να πάρεις το πτυχίο σου. Ας σταματήσουμε να βλέπουμε εχθρούς γύρω μας επιτέλους! Ντροπή! Βγαίνετε σαν ζώα από το πρωί και εύχεστε να μπουν τα ΜΑΤ στη σχολή να σπάσουν στο ξύλο τους συμφοιτητές σας. Και σου λέω, αν είσαι απ' έξω, ευχήσου να μην γίνει κάτι κακό. Και επίσης σου λέω: 1)ψήφισε ξανά, αν το βαστά η καρδιά σου ή 2)περίμενε σπίτι μέχρι να μάθεις, αν έχεις απελπιστεί ή ότιδήποτε. Δεν έχεις άλλη επιλογή, όπως όλοι.
Ενημερώνομαι από αυτό το site και με πονά, όταν -καθώς εγώ αναμένω εναγωνίως τις εξελίξεις- άνθρωποι το γεμίζουν με απάνθρωπες ευχές. Ντροπή και πάλι!

Δε μου λες,πας καλα?Είδες εγώ ποτέ να εύχομαι να μπούνε τα ΜΑΤ μέσα η μήπως νομίζεις πως ανήκω σε κάνα απ αυτά τα σχήματα???Μη βάζεις στο στόμα μου λόγια που δεν είπα!
Άβαταρ μέλους
havale_tsoglan

Re: Ειδήσεις & Κείμενα

Δημοσίευσηαπό kwnstantina » Παρ, 23 Σεπ 2011 4:48 pm

kwnstantina

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Μαθήματα-Γενικά

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης