Εξελίξεις σχετικά με την εξεταστική Σεπτεμβρίου (Σχολιασμός)

Πληροφορίες που αφορούν στο σύνολο της εκπαιδευτικής δραστηριότητας της σχολής και δεν εντάσσονται σε κάποιο έτος.

Συντονιστής: University Editors

Re: Εξελίξεις σχετικά με την εξεταστική Σεπτεμβρίου (Σχολιασμός)

Δημοσίευσηαπό gogogeorgia » Παρ, 23 Σεπ 2011 3:23 pm

airetikos έγραψε:Γεωργία φοβάσαι τί ακριβώς?

Φοβάμαι ότι εντέλει θα μπει αστυνομία και θα υπάρξουν τραυματισμοί.
Απεύχομαι αυτό που τόσοι πολλοί ευχήθηκαν εδώ μέσα από το πρωί.
gogogeorgia

Έτος εισαγωγής: 2006

Δημοσίευσηαπό REM » Παρ, 23 Σεπ 2011 3:24 pm

REM

Έτος εισαγωγής: 2008

Δημοσίευσηαπό airetikos » Παρ, 23 Σεπ 2011 3:28 pm

Εγώ Γεωργία είμαι κατά της βίας από όπου και αν προέρχεται.Και εύχομαι να μην υπάρξει τίποτα και προσωπικά δεν το νομίζω. Διαφωνώ κάθετα με αυτούς δεν σημαίνει ότι θα επιθυμήσω να τραυματιστούν. Τεσπά. Και ακόμα αναμένω κάποιον που ξέρει να με ενημερώσει για αυτό που ρώτησα γιατί έχει μεγάλη σημασία.
Αρχιεπίσκοπος Άρειος ο Α'
airetikos

Δημοσίευσηαπό ingenieurin26 » Παρ, 23 Σεπ 2011 3:31 pm

@αιρετικος αναγραφεται στους κανονες του φορουμ: μια φορά ρωτάμε κι αν ξέρει κανείς απαντάει.
@darko9: τους στολίσαμε αρκετά 3 μέρες, η συνέλευση είναι σε εξέλιξη και δεν έχει νόημα να ανακυκλώνουμε τα ίδια και τα ίδια. Κανείς δεν μας ακούει.

Το τοπικ έχει ήδη ξεφύγει , αλλά μην το παρακάνουμε ρίχνοντας κι άλλες φυτιλιές
Τελευταία επεξεργασία από ingenieurin26 και Παρ, 23 Σεπ 2011 3:32 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
ingenieurin26
Επίτιμο μέλος

Έτος εισαγωγής: 2007

Δημοσίευσηαπό mpourda » Παρ, 23 Σεπ 2011 3:32 pm

gogogeorgia έγραψε:Η συνέλευση είναι γεγονός. Όσοι δεν αδιαφορούν, ας παραστούν σ΄αυτήν (καθόλη τη διάρκεια, αν σέβονται τον εαυτό τους), ας συμμετάσχουν ενεργά και ας καταθέσουν εντέλει την ψήφο τους.
Και για όσους δεν νοιώθουν την ανάγκη να αγωνιστούν απέναντι στον νόμο ή ακόμα είναι υπέρ του, ας κατανοήσουν και αυτούς που πιστευούν από καρδιάς στον αγώνα τους. Ας μην στηρίξουν, άλλά ας καταλάβουν. Το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε οι απ' έξω είναι να ελπίζουμε τίποτα κακό να μην συμβεί σε αυτά τα παιδιά, γιατί εγώ τουλάχιστον φοβάμαι. Και σήμερα φοβάμαι πολύ.

Από αυτά που λες εγώ καταλαβαίνω ότι προτρέπεις όσουσ είνα υπέρ της κατάληψης να πάνε να ψηφίσουν και όσους είναι κατά να κάτσουν σπίτια τους.Και πως ζητάς κατανόηση όταν εσυ δε δείχνεις? (δεν εννοώ εσένα προσωπικά) και γω είμαι κατά του νόμου αλλά δε μπορείς με το έτσι θέλω φασιστικά να επαναλαμβάνεις συνελεύσεις για να πετύχεις το σκοπό σου.Με αυτό το τρόπο τα ΕΑΑΚ υποτίμουν τη μόνη δύναμη που ίσως έχουν.Και πες μου εσύ τι αγώνας είναι αυτός ο οποίος επιβάλλεται?Αγώνας για τα δικαιώματα και τις ελευθερίες του φοιτητή?Που?Μόνο κάτω απο την ομπρέλα των ΕΑΑΚ?Όποιος συμφωνεί με τα ΕΑΑΚ αλωνίζει ελεύθερος στους χώρους της σχολής και όποιος όχι μένει απέξω?
mpourda

Δημοσίευσηαπό tsiou » Παρ, 23 Σεπ 2011 3:34 pm

Αν κατάλαβα καλά την ανακοίνωση, τα μαθήματα ξεκινάνε 10/10 οπότε η εξεταστική δεν προλαβαίνει μέσα σε 2 "λειψές" βδομάδες να πραγματοποιηθεί, τουλάχιστον όχι ολόκληρη...
Τελευταία επεξεργασία από tsiou και Παρ, 23 Σεπ 2011 3:39 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Give me a place to stand, and I will move the Earth.
tsiou Σημαντική βοήθεια & οικονομική ενίσχυση στο MQN.gr

Έτος εισαγωγής: 2006

Δημοσίευσηαπό kliu » Παρ, 23 Σεπ 2011 3:34 pm

7/10?!?! wtf?! καλυτερα να μη γινει καθολου..
~happiness is a mood not a destination~
kliu

Έτος εισαγωγής: 2010

Δημοσίευσηαπό chris_z » Παρ, 23 Σεπ 2011 3:38 pm

Άρα αυτό σήμαινε και η ανακοίνωση ότι και η μία μέρα μετράει; Μπα όχι, για συνωμοσία δαπ προέδρου το κόβω.
chris_z

Έτος εισαγωγής: 0

Δημοσίευσηαπό Becoming_I » Παρ, 23 Σεπ 2011 3:42 pm

Το θέμα είναι ότι υπάρχει μια επίσημη ανακοίνωση πρυτανείας που ξεκαθαρίζει ότι δεν πρόκειται να αναπληρώσει την εξεταστική και αυτό πρακτικά σημαίνει ότι έχουμε 2 εβδομάδες (ή λιγότερο) να δώσουμε ότι αποφασιστεί. Τα υπόλοιπα είναι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε.

Πλέον έιναι ξεκάθαρο το δίλλημα : ή Κατάληψη και ΟΧΙ εξεταστική ή Ανοιχτή σχολή και εξεταστική
Άβαταρ μέλους
Becoming_I Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Έτος εισαγωγής: 0

Δημοσίευσηαπό gingobiloba » Παρ, 23 Σεπ 2011 3:43 pm

Λυπαμαι πολυ για τους συμφοιτητες και αυριανους συναδελφους μηχανικους που ακομα μια φορα μειωσαν το κυρος και το επιπεδο του Πολυτεχνειου. Με τι μουτρα θα βγουμε στην αυριανη εξαιρετικα δυσκολη αγορα εργασιας; Θα πρεπει αραγε να μας κανει εντυπωση η προτιμηση των εργοδοτων στα ξενοφερτα πτυχια και μελλοντικα στους μηχανικους κολεγιων και λοιπων ιδιωτικων σχολων; Εκτος αυτου ρωτησε κανεις για παραδειγμα τις οικογενειες των παιδιων απο επαρχια αν μπορουν να ανταπεξελθουν σε παραπανω ανουσια ενοικια και εξοδα (ειμαι απο Αθηνα); Ρωτησε κανεις τους συμφοιτητες οι οποιοι παρουσιαζονται στρατο αν θελουν να τελειωσουν με το πτυχιο τους (εχω αναβολη ακομα); ΟΧΙ Ελληνες ωχαδελφιστες! Και για να καταλαβω, επειδη δουλευω και δεν μπορω να συμμετεχω τοσο ενεργα σε ολες τις συνελευσεις, το προβλημα δημιουργηθηκε επειδη η συνελευση ψηφησε εξεταστικη απο Δευτερα και θα ξεκιναγε απο σημερα; Γιατι αυτο η δικη μου λογικη δεν το αντιλαμβανεται και μου φαινεται απλα ως αφορμη επειδη καποιοι δεν θελουν να δοθει η εξεταστικη. Και παλι, εστω εκλεισε η σχολη σημερα, την Δευτερα γιατι να ξανακλεισει; Η συνελευση, δηλαδη η πλειοψηφια των φοιτητων, ψηφησε ανοιχτη η σχολη απο Δευτερα. Με τι προφαση θα ξανακλεισει; Μην ξεχνατε πως η ελευθερια του ενος, τις μειοψηφιας των φοιτητων στην περιπτωση μας, τελειωνει εκει που αρχιζει η ελευθερια των αλλων.
gingobiloba

Έτος εισαγωγής: 2007

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Μαθήματα-Γενικά

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης