Εξελίξεις σχετικά με την εξεταστική Σεπτεμβρίου (Σχολιασμός)

Πληροφορίες που αφορούν στο σύνολο της εκπαιδευτικής δραστηριότητας της σχολής και δεν εντάσσονται σε κάποιο έτος.

Συντονιστής: University Editors

Re: Εξελίξεις σχετικά με την εξεταστική Σεπτεμβρίου (Σχολιασμός)

Δημοσίευσηαπό havale_tsoglan » Παρ, 23 Σεπ 2011 2:09 pm

GinTonic έγραψε:303 είπαν ανοιχτή σχολη, και σήμερα με το έτσι θέλω το κλείσαμε το μαγαζάκι σας . ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΒΑΛΤΗΝ ....

Κι εσύ βάλε το Johny Walker,το Gin Tonic κι ό,τι άλλο πίνεις....ξέρεις!
Άβαταρ μέλους
havale_tsoglan

Έτος εισαγωγής: 2005

Δημοσίευσηαπό chris_z » Παρ, 23 Σεπ 2011 2:11 pm

τζιν τόνικ άσε μας με τις φάπες σου!
chris_z

Έτος εισαγωγής: 0

Δημοσίευσηαπό ingenieurin26 » Παρ, 23 Σεπ 2011 2:11 pm

Carantine έγραψε:Πόσοι πρέπει να ψηφίσουν για να έχει απαρτία?

243
Αυτό μας νοιάζει τώρα; Τουλαχιστον όσοι έχουμε χρόνο να πάμε, ας πάμε. Έχουμε κάτι να χάσουμε; Ετσι μονο την ιστορία επαναλαμβανουμε για να την λεει η δαπ στα μικρα και να κερδιζει ψηφους. Τους εαυτους μας δεν τους εξυπηρετουμε παντως.
ingenieurin26
Επίτιμο μέλος

Έτος εισαγωγής: 2007

Δημοσίευσηαπό havale_tsoglan » Παρ, 23 Σεπ 2011 2:13 pm

agnwstos x έγραψε:@havale

Δεν είναι με το έτσι θέλω.Έχουν παρθεί υπογραφές από ένα μεγάλο μέρος του κόσμου που αναγνωρίζει την κρισιμότητα της κατάστασης και ξεπερνά το 1/5 των ψηφισάντων στις εκλογες όπως ορίζεται και έχει ξαναγίνει αποδεκτό.Και αν το ύφος μου είναι ειρωνικό είναι γιατί απαντάω σε κάτι εξυπνάκηδες που ζητάν ΜΑΤ και μπράβους.Δεν πάει σε σένα...

Όμως αν δεν κάνω λάθος,ο κανονισμός δεν επιτρέπει συνέλευση σε λιγότερο από μια βδομάδα!Δεν είμαι 100% σίγουρος,αλλά έτσι είναι!Κι αν νομίζουν κάποιοι άλλοι που πίνουν ουίσκια,μαλαματίνες,τζιν τόνικ κι εγώ δεν ξέρω τι άλλο,πως μιλάω άσχημα,ελάτε στη θέση κάποιου που ήθελε να πάρει πτυχίο τώρα και να φύγει απ τη χώρα αυτή πριν χρεωκοπήσει!
Άβαταρ μέλους
havale_tsoglan

Δημοσίευσηαπό Becoming_I » Παρ, 23 Σεπ 2011 2:14 pm

@ingenieurin26 μα αν δεν πάρει απαρτία δεν θα κλείσει η σχολή. Το θέμα είναι ότι τώρα δεν έιναι ούτε οι μισοί από την απαρτία.
Άβαταρ μέλους
Becoming_I Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Έτος εισαγωγής: 0

Δημοσίευσηαπό skype » Παρ, 23 Σεπ 2011 2:15 pm

Σου ειπα πως θα παρουν απαρτια...Στο ιδιο θεατρο,θεατες...

Δημοσίευσηαπό Lost.in.Athens » Παρ, 23 Σεπ 2011 2:22 pm

Ρε παιδιά τι απαρτία λέτε; Η συνέλευση είναι ΠΑΡΑΝΟΜΗ όσοι και να πάνε. Συνειδητά δεν πηγαίνω γιατί έτσι είναι σαν να νομιμοποιούμε νοσηρές καταστάσεις. Και οι περισσότερες υπογραφές πολύ φοβάμαι ότι μέσω τηλεφώνων μαζεύτηκαν.
Επίσης, ακόμα και το 1/5 των περσινών ψήφων να μαζεύτηκε (κάτι που δεν υπάρχει πουθενά γραμμένο, καθώς ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ), είναι προφανές και λογικό ότι μέχρι οι "υπογραφές" να γινόντουσαν τουλάχιστον όσες ήταν και οι ψήφοι του πρώτου πλαισίου (303), δεν υπάρχει νομιμότητα διεξαγωγής συνέλευσης, καθώς ουσιαστικά δεν έχει γίνει κάτι το συνταρακτικό που να αλλάζει τα δεδομένα από τη συνέλευση της Τρίτης (η μετάθεση μιας ημέρας της εξεταστικής δεν νομίζω ότι χαρακτηρίζεται έτσι, ενώ οι υπογραφές άρχισαν να μαζεύονται πριν καν ανακοινωθεί κάτι τέτοιο), ενώ η σημερινή "συνέλευση" θα αναιρούσε αποφάσεις (ανοιχτή σχολή) οι οποίες δεν πρόλαβαν να εφαρμοστούν καν ούτε για μια μέρα!
Lost.in.Athens
Επίτιμο μέλος

Έτος εισαγωγής: 2008

Δημοσίευσηαπό ingenieurin26 » Παρ, 23 Σεπ 2011 2:23 pm

Εξωσχολικους δεν νομίζω να φερουν, αλλά όσο παιρνούν οι ώρες μπορεί να μαζευτούν και οι 260 που υπέγραψαν. Άλλωστε , στις 2 πρώτες συνελεύσεις στη 1 η ωρα υπηρχαν 10 ατομα μέσα και μετά μαζευονταν και αρχιζαν στις 3, μετά την μετεφεραν την ωρα αργοτερα και επισημα για να ξυπνανε με την ησυχια τους το μεσημερι.

edit:
Ρε παιδιά τι απαρτία λέτε; Η συνέλευση είναι ΠΑΡΑΝΟΜΗ όσοι και να πάνε. Συνειδητά δεν πηγαίνω γιατί έτσι είναι σαν να νομιμοποιούμε νοσηρές καταστάσεις. Και οι περισσότερες υπογραφές πολύ φοβάμαι ότι μέσω τηλεφώνων μαζεύτηκαν.
Επίσης, ακόμα και το 1/5 των περσινών ψήφων να μαζεύτηκε (κάτι που δεν υπάρχει πουθενά γραμμένο, καθώς ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ), είναι προφανές και λογικό ότι μέχρι οι "υπογραφές" να γινόντουσαν τουλάχιστον όσες ήταν και οι ψήφοι του πρώτου πλαισίου (303), δεν υπάρχει νομιμότητα διεξαγωγής συνέλευσης, καθώς ουσιαστικά δεν έχει γίνει κάτι το συνταρακτικό που να αλλάζει τα δεδομένα από τη συνέλευση της Τρίτης (η μετάθεση μιας ημέρας της εξεταστικής δεν νομίζω ότι χαρακτηρίζεται έτσι, ενώ οι υπογραφές άρχισαν να μαζεύονται πριν καν ανακοινωθεί κάτι τέτοιο), ενώ η σημερινή "συνέλευση" θα αναιρούσε αποφάσεις (ανοιχτή σχολή) οι οποίες δεν πρόλαβαν να εφαρμοστούν καν ούτε για μια μέρα!

Δεν λέω να πάμε για να μπουμε στη συνελευση και να την νομιμοποιησουμε, αλλά κάποιοι πρέπει να ναι εκει για να ξερουν τι γινεται.

Πώς κατάφεραν 70 ατομα μονο να διωξουν όσους πήγαν να γραψουν;
Τελευταία επεξεργασία από ingenieurin26 και Παρ, 23 Σεπ 2011 2:29 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
ingenieurin26
Επίτιμο μέλος

Έτος εισαγωγής: 2007

Δημοσίευσηαπό airetikos » Παρ, 23 Σεπ 2011 2:27 pm

Εγώ να ρωτήσω όποιον ξέρει να μας πεί πρακτικά τί σημαίνει η παραίτηση προέδρου και πρύτανη εαν συμβούν?
Αρχιεπίσκοπος Άρειος ο Α'
airetikos

Δημοσίευσηαπό Lost.in.Athens » Παρ, 23 Σεπ 2011 2:30 pm

Καλά το ότι είχαν πάει και ΕΑΑΚ από άλλες σχολές της Αθήνας όπως λέει ο stalin είναι απλά ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ.
Όσο περνάει η ώρα τα πράγματα γίνονται χειρότερα. Ας τολμήσει κάποιος να πάει στη "συνέλευση" να ψηφίσει ανοιχτή σχολή, έτσι για τα πιστεύω του (όχι ότι έχει κάποιο νόημα), να δούμε πού θα καταλήξει με αυτά που ακούμε.
Lost.in.Athens
Επίτιμο μέλος

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Μαθήματα-Γενικά

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Bing [Bot] και 1 επισκέπτης