Εξελίξεις σχετικά με την εξεταστική Σεπτεμβρίου (Σχολιασμός)

Πληροφορίες που αφορούν στο σύνολο της εκπαιδευτικής δραστηριότητας της σχολής και δεν εντάσσονται σε κάποιο έτος.

Συντονιστής: University Editors

Re: Εξελίξεις σχετικά με την εξεταστική Σεπτεμβρίου (Σχολιασμός)

Δημοσίευσηαπό kliu » Πέμ, 22 Σεπ 2011 9:04 pm

christi87 έγραψε:
lnFam0uS έγραψε:Θελετε αγωνα? Βαλτε τα κεφαλια κατω περαστε τα μαηθματα που σας μενουν και εξαφανιστειτε απτην Ελλαδα.. αυτο ειναι αγωνας κατα τον προτυπων που εχετε (εχουμε) αναπτυξει. Γιατι οκ σωστο η λαθος δεν υπαρχει ουτε υποκειμενικα ουτε αντικειμενικα, αλλα τα προτυπα που εχουμε σε αυτο το "μπου.λο-καζινο" που λεγεται Ελλαδα ειναι σιγουρα λαθος...

και αντι να αλλαξουμε προτυπα-νοοτροπια φευγουμε? like....

εννοειται πως πια φευγεις για να σωθεις. πανε αυτα που λεγαμε καποτε αμα δεν αλλαξουμε εμεις τον κοσμο ποιος θα τον αλλαξει.. γιατι ολοι αυτοι οι κυριοι που μιλανε απο τα βαθρα κλπ δε σκεφτηκαν ουτε λεπτο εμας που θα τα λουζομασταν επι δεκαετιες δεκαετιων. μια ζωη εχω και δε θελω να πληρωνω για μια ζωη τα σκατα ολων των προηγουμενων! οποτε ναι με μαγκια το λεω : ΦΕΥΓΟΥΜΕ!
~happiness is a mood not a destination~
kliu

Έτος εισαγωγής: 2010

Δημοσίευσηαπό pit_silver » Πέμ, 22 Σεπ 2011 9:14 pm

Δίχως να λέω είμαι υπέρ μιας θέσης ή κάποιας άλλης πιστεύω, ακόμα κι αν κάποιος το διαβάζει καχύποπτα, ότι καλύτερα θα συνεννοηθούμε αν προσεγγίσουμε ξανά το θέμα χωρίς κομματικές ταυτότητες και χωρίς ιδεολογικές προκαταλήψεις. και αν δεν μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο τουλάχιστον κομματικά να χειραφετηθούμε. Με πολύ σεβασμό για όλους.
pit_silver

Έτος εισαγωγής: 2000

Δημοσίευσηαπό christi87 » Πέμ, 22 Σεπ 2011 9:22 pm

kliu έγραψε:εννοειται πως πια φευγεις για να σωθεις. πανε αυτα που λεγαμε καποτε αμα δεν αλλαξουμε εμεις τον κοσμο ποιος θα τον αλλαξει.. γιατι ολοι αυτοι οι κυριοι που μιλανε απο τα βαθρα κλπ δε σκεφτηκαν ουτε λεπτο εμας που θα τα λουζομασταν επι δεκαετιες δεκαετιων. μια ζωη εχω και δε θελω να πληρωνω για μια ζωη τα σκατα ολων των προηγουμενων! οποτε ναι με μαγκια το λεω : ΦΕΥΓΟΥΜΕ!

και οσοι δεν μπορεσουν να φυγουν? δε μας νοιαζει ? και αν στο τελος δεν μπορεσουμε να φυγουμε ουτε εμεις?προς το παρων δεν το σκεφτομαστε αυτο ε?

pit_silver έγραψε:ίχως να λέω είμαι υπέρ μιας θέσης ή κάποιας άλλης πιστεύω, ακόμα κι αν κάποιος το διαβάζει καχύποπτα, ότι καλύτερα θα συνεννοηθούμε αν προσεγγίσουμε ξανά το θέμα χωρίς κομματικές ταυτότητες και χωρίς ιδεολογικές προκαταλήψεις. και αν δεν μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο τουλάχιστον κομματικά να χειραφετηθούμε. Με πολύ σεβασμό για όλους.

:clap:
christi87

Έτος εισαγωγής: 0

Δημοσίευσηαπό kliu » Πέμ, 22 Σεπ 2011 9:30 pm

οσοι δε μπορεσουν παει να πει οτι δεν το ηθελαν αγαπητη :) (και μην παρεξηγησεις το υφος μου με το αγαπητη, καλοπροαιρετο ειναι) παντα υπαρχει τροπος αρκει να θελεις κατι.. προς το παρον οχι δε θελω να σκεφτομαι αρνητικα. πιστευω πως θα καταφερω και θα φυγω η τελος παντων πιστευω σε ενα καλυτερο μελλον που θα περασει απο το χερι μου και μονο.
~happiness is a mood not a destination~
kliu

Έτος εισαγωγής: 2010

Δημοσίευσηαπό merde_conserve » Πέμ, 22 Σεπ 2011 9:47 pm

Κάδος time! :mrgreen:

Είμαι η Μένη η ανοιγμένη (κονσέρβα καλέ).
http://www.youtube.com/watch?v=k2EIQQstczs
CSI computer expert έγραψε:I'll create a GUI interface using Visual Basic, see if i can track an IP Address out of this.

http://www.youtube.com/watch?v=ygB0Zviq ... r_embedded
Άβαταρ μέλους
merde_conserve
Ιδρυτικό Μέλος

Έτος εισαγωγής: 2005

Δημοσίευσηαπό taliampes » Πέμ, 22 Σεπ 2011 9:58 pm

kliu έγραψε:
christi87 έγραψε:
lnFam0uS έγραψε:Θελετε αγωνα? Βαλτε τα κεφαλια κατω περαστε τα μαηθματα που σας μενουν και εξαφανιστειτε απτην Ελλαδα.. αυτο ειναι αγωνας κατα τον προτυπων που εχετε (εχουμε) αναπτυξει. Γιατι οκ σωστο η λαθος δεν υπαρχει ουτε υποκειμενικα ουτε αντικειμενικα, αλλα τα προτυπα που εχουμε σε αυτο το "μπου.λο-καζινο" που λεγεται Ελλαδα ειναι σιγουρα λαθος...

και αντι να αλλαξουμε προτυπα-νοοτροπια φευγουμε? like....

εννοειται πως πια φευγεις για να σωθεις. πανε αυτα που λεγαμε καποτε αμα δεν αλλαξουμε εμεις τον κοσμο ποιος θα τον αλλαξει.. γιατι ολοι αυτοι οι κυριοι που μιλανε απο τα βαθρα κλπ δε σκεφτηκαν ουτε λεπτο εμας που θα τα λουζομασταν επι δεκαετιες δεκαετιων. μια ζωη εχω και δε θελω να πληρωνω για μια ζωη τα σκατα ολων των προηγουμενων! οποτε ναι με μαγκια το λεω : ΦΕΥΓΟΥΜΕ!

Ωραία λοιπόν τότε να ανοίξει η σχολή να δώσετε εσείς να πάτε έξω και οι υπόλοιποι π δε γουσταρουμε να το βάλουμε στα πόδια να πάμε να μαμηθουμε ομαδικώς.Μαγκες πραγματι οτι πιο παρτακιά εχω ακούσει εδω μεσα σε 3 χρονια π μπαίνω στο mqn.
taliampes

Έτος εισαγωγής: 2007

Δημοσίευσηαπό espion » Πέμ, 22 Σεπ 2011 10:11 pm

Η κατάσταση στην οποία έχουμε φτάσει, για την οποία ευθυνόμαστε ΟΛΟΙ ανεξαιρέτως (όλοι όλοι όλοι όλοι όλοι), είναι θλιβερή. Το θέμα έχει προεκτάσεις πολύ πέρα απ' την ποταπή σχολή μας. Στην Ελλάδα πρώτη και σημαντικότερη αξία είναι η ιδιωφέλεια. Κι όσοι δεν είναι ιδιώτες δυστυχώς είναι αφελείς. Φαίνεται παντού. Γνώμη μου είναι πως ούτε η συμμόρφωση ούτε η κατάληψη βοηθάνε, δηλαδή δεν βοηθά η ταύτιση με τις υπάρχουσες συγκεκριμένες "γραμμές" (σε επίπεδο σχολής αλλά και γενικότερα). Όμως είμαστε ή του ύψους ή του βάθους: αυτοί που ασχολούνται το κάνουν από ιδιωφέλεια ή από αφέλεια. Αυτοί που δεν ασχολούνται και λένε θα φύγουν το κάνουν από ιδιωφέλεια και ίσως από απόγνωση/φόβο. Εγώ ανήκω στους τελευταίους, και το κάνω και από ιδιωφέλεια, αλλά κυρίως από απόγνωση και φόβο. Θα ήθελα πολύ όμως να μπορώ να ανήκω κάπου που να μην είμαστε ιδιώτες, αλλά ούτε και αφελείς, και να μη χρειαστεί (ή μάλλον να μην επιλέξω) να εγκαταλείψω τον τόπο μου. Αλλά δυστυχώς ακόμη δεν υπάρχει σχεδόν κανείς που να συμμερίζεται την άποψή μου στην πράξη.
Σημείωση: όταν λέω "ιδιώτης" εννοώ οποιονδήποτε τάσσεται υπέρ συγκεκριμένων συμφερόντων, δηλαδή υπηρετεί υποσύνολο της κοινωνίας και όχι το σύνολό της, ή οποιονδήποτε δεν ασχολείται καθόλου με τα κοινά. Όταν λέω "αφελής" εννοώ οποιονδήποτε πιστεύει ότι λειτουργεί ανιδιωτελώς και για το καλό του συνόλου ενώ στην πραγματικότητα γίνεται υποχείριο συμφερόντων.
Σχόλιο όσον αφορά το νόημα του φόρουμ: Αν δεν σας λέει κάτι η τοποθέτησή μου, ή οποιαδήποτε άλλη, δεν χρειάζεται να γίνει αιτία αντιπαράθεσης. Το νόημα της ελεύθερης τοποθέτησης είναι ο καθένας να διαβάζει μια άποψη μία φορά και να κρίνει αν συμφωνεί ή όχι. Ο διάλογος σε αυτήν την μορφή επικοινωνίας δεν έχει νόημα, πέρα από--ίσως--μία δευτερολογία.
Ευχαριστώ.
Τελευταία επεξεργασία από espion και Πέμ, 22 Σεπ 2011 10:13 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
achtung achtung!!
espion

Δημοσίευσηαπό Kouf » Πέμ, 22 Σεπ 2011 10:12 pm

Tionar έγραψε:Η απόφαση της γενικής συνεύλευσης της Τρίτης έγινε σεβαστή από όλους εκτός από τον πρόεδρο ο οποίος με δόλο αποφάσισε κόντρα στο πλαίσιο που υπερψηφίστηκε να αρχίσει η εξεταστική την Παρασκευή. Η συλλογή υπογραφών δεν επιχειρήθηκε για να αναιρέσει την απόφαση αλλά για να ξανασυζητηθεί η απόφαση, μιας και εφόσον ξεκινήσει η εξεταστική, συνέλευση δεν μπορεί να ξαναγίνει. Ο αριθμός των υπογραφών που συγκεντρώθηκε ήταν αρκετός για κήρυξη συνέλευσης την Παρασκευή κάτι όμως που εμπόδισαν τόσο η ΔΑΠ και η ΠΑΣΠ όσο και οι καθηγητές. Η αυθαιρεσία αυτή επισκιάστηκε από τις τουλάχιστον ατυχείς (είμαι πολύ ευγενικός) πρακτικές των ΕΑΑΚ στο σημερινό τμήμα καθηγητών. Έτσι έχουν όλες οι πλευρές μπει σε μία πορεία αποπροσανατολιστικής ρήξης χωρίς ουσία.
Η ουσία είναι ότι η μαζική πλειοψηφία των φοιτητών είναι κατά του νέου νόμου και ο διχασμός και η διαφωνία περιορίζεται στο εκβιαστικό δίλημμα που το υπουργείο μας έβαλε, αντίσταση στο νέο νόμο ή εξεταστική. Είμαι βέβαιος ότι αν αυτός ο νόμος δεν ψηφίζονταν τόσο μαεστρικά πριν την εξεταστική περίοδο οι καταλήψεις θα συνεχίζονταν πολλές βδομάδες ακόμα. Να είστε σίγουροι ότι κανένας φοιτητής δεν θέλει να χαθεί η εξεταστική. Όλα όμως στη ζωή είναι θέμα προτεραιοτήτων και επειδή διάβασα πολλά σχόλια διαφόρων "μαχητών της δημοκρατίας" θα προτείνω να μην εξαντλούν το δημοκρατισμό τους στην υπεράσπιση των γραφειοκρατικών τεχνασμάτων της ΔΑΠ για να μη γίνει η αυριανή συνέλευση αλλά να θυμηθούν ότι είναι ηθικό χρέος του κάθε μέλους μιας δημοκρατικής κοινωνίας να βάζει το συλλογικό συμφέρον πάνω από το ατομικό. Και ναι, όταν όλη η ακαδημαική κοινότητα με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο συμφωνεί ότι ο νόμος αυτός δεν πρέπει να εφαρμοστεί, το συλλογικό συμφέρον είναι η αντίσταση. Γιατί μπορεί η τριτοβάθμια εκπαίδευση να χρειάζεται ριζικές αλλαγές όχι όμως προς το χειρότερο.
Η αμηχανία όλων για το τι μπορεί να εκτυλιχτεί αύριο είναι δεδομένη. Πολύ καλύτερο όμως πιστεύω θα είναι, σε αυτή τη συγκυρία, να είμαστε δίπλα δίπλα σε μια συνέλευση παρά σειρά παρά σειρά σε μια εξέταση.

+100000000000000000000000000!!!!! ;)
Πάθος για ζωή
Άβαταρ μέλους
Kouf Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Έτος εισαγωγής: 2009

Δημοσίευσηαπό lnFam0uS » Πέμ, 22 Σεπ 2011 10:23 pm

Ναι ρε μαν γιατι δεν διαβαζεις ολοκληρα τα ποστ, διαλεγεις αυτο που θελεις και μετα απαντας αναλογως για τους λογους σου, δικαιο για σενα, αδικο για μενα... Εμενα κανεις δεν μου απανταει ομως: Εγω τι φταιω που δεν ειμαι κομματικος? Απανταω μονος μου: Η ιδεολογια δεν ειναι πολιτικη πεποιθηση, ειναι τροπος ζωης... και επειδη εδω στην Ελλαδα η εννοια ιδεολογια συμπιπτει με πολιτικα συμφεροντα καλια να παω να φυγω ειτε εχω τα μεσα ειτε οχι... Στην τελικη μπορεις να μου απαντησεις " Ρε φιλαρακι δεν πα να κοψεις το κεφαλι σου? Δεν σε ξερω και δεν με ξερεις..." Γιατι δεν απαντας ομως ετσι? Γιατι θες να δειξεις οτι δεν εισαι παρτακιας... Αλλα σορρυ κιολας, αυτη η απαντηση που δινεις δεν ειναι αυτο που πραγματικα σκεφτεσαι. Και επειδη ολο αυτο δειχνει οφ-τοπικ: Η εξεταστικη Σεπτεμβρη δεν ειναι για να παμε να φυγουμε, ο τροπος που θα διεξαχθει η οχι ειναι για να παμε να φυγουμε. Πληρωνουμε 25 χρονια στην Ελλαδα για να μας τραμπουκιζει το καθε θυμα καποιου. Ποτε θα ερθει η μερα να μας τραμπουκισει ο ιδιος ο καποιος περιμενω, να δω τοτε τα πιονακια (τα θυματα) τι ρολο θα παιξουν...!!!???

Υ.Γ Εγω αυτη τη μερα την εχω δει καιρο... γιατι δεν ειμαι θυμα, απλα περιμενω ποτε θα φανει και στα θυματα... Α ναι, κατι που ξεχασα, οταν ειναι να βγουμε στους δρομους ολοι (10εκατομυρια - 300 και κατι ψιλα) εγω θα ειμαι πρωτος ντοντ γουορι, εκτος αν δεν με αφησουν αλλοι!!!
lnFam0uS

Έτος εισαγωγής: 2003

Δημοσίευσηαπό taliampes » Πέμ, 22 Σεπ 2011 10:37 pm

lnFam0uS έγραψε:Ναι ρε μαν γιατι δεν διαβαζεις ολοκληρα τα ποστ, διαλεγεις αυτο που θελεις και μετα απαντας αναλογως για τους λογους σου, δικαιο για σενα, αδικο για μενα... Εμενα κανεις δεν μου απανταει ομως: Εγω τι φταιω που δεν ειμαι κομματικος? Απανταω μονος μου: Η ιδεολογια δεν ειναι πολιτικη πεποιθηση, ειναι τροπος ζωης... και επειδη εδω στην Ελλαδα η εννοια ιδεολογια συμπιπτει με πολιτικα συμφεροντα καλια να παω να φυγω ειτε εχω τα μεσα ειτε οχι... Στην τελικη μπορεις να μου απαντησεις " Ρε φιλαρακι δεν πα να κοψεις το κεφαλι σου? Δεν σε ξερω και δεν με ξερεις..." Γιατι δεν απαντας ομως ετσι? Γιατι θες να δειξεις οτι δεν εισαι παρτακιας... Αλλα σορρυ κιολας, αυτη η απαντηση που δινεις δεν ειναι αυτο που πραγματικα σκεφτεσαι. Και επειδη ολο αυτο δειχνει οφ-τοπικ: Η εξεταστικη Σεπτεμβρη δεν ειναι για να παμε να φυγουμε, ο τροπος που θα διεξαχθει η οχι ειναι για να παμε να φυγουμε. Πληρωνουμε 25 χρονια στην Ελλαδα για να μας τραμπουκιζει το καθε θυμα καποιου. Ποτε θα ερθει η μερα να μας τραμπουκισει ο ιδιος ο καποιος περιμενω, να δω τοτε τα πιονακια (τα θυματα) τι ρολο θα παιξουν...!!!???

Υ.Γ Εγω αυτη τη μερα την εχω δει καιρο... γιατι δεν ειμαι θυμα, απλα περιμενω ποτε θα φανει και στα θυματα... Α ναι, κατι που ξεχασα, οταν ειναι να βγουμε στους δρομους ολοι (10εκατομυρια - 300 και κατι ψιλα) εγω θα ειμαι πρωτος ντοντ γουορι, εκτος αν δεν με αφησουν αλλοι!!!

Ρε φίλε επειδή λογικά σε μένα απαντάς, μπορείς σε παρακαλώ να μου πεις τι πραγματικά θεωρείς ότι σκέφτομαι?
taliampes

Έτος εισαγωγής: 2007

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Μαθήματα-Γενικά

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες