Εξελίξεις σχετικά με την εξεταστική Σεπτεμβρίου (Σχολιασμός)

Πληροφορίες που αφορούν στο σύνολο της εκπαιδευτικής δραστηριότητας της σχολής και δεν εντάσσονται σε κάποιο έτος.

Συντονιστής: University Editors

Re: Εξελίξεις σχετικά με την εξεταστική Σεπτεμβρίου (Σχολιασμός)

Δημοσίευσηαπό hit girl » Πέμ, 22 Σεπ 2011 7:08 pm

ρε παιδιά σοβαρά τώρα πιστεύετε πως ακόμα και αν έχετε δίκιο θα το βρείτε με τραμπουκισμούς???
Τελευταία επεξεργασία από intelx86 και Πέμ, 22 Σεπ 2011 8:35 pm, έχει επεξεργασθεί 2 φορά/ες συνολικά
Αιτία: Απαγορεύονται τα greeklish!
hit girl

Έτος εισαγωγής: 2006

Δημοσίευσηαπό stalin » Πέμ, 22 Σεπ 2011 7:19 pm

sofibo έγραψε:Mε κάλυψε πλήρως ο lybe33 για τα σημερινά.Και ναι,αφήνω τον κόσμο να βγάλει τα συμπεράσματά του.Και δε συνεχίζω συζήτηση μαζί σου που αναγκαστικά θα καταλήξει σε αποπροσανατολιστικές κοκορομαχίες,εσύ άλλωστε είσαι ανα πάσα ώρα και στιγμή ονλαιν να υπερασπιστείς μέχρι τελικής πτώσης την τιμη της ΔΑΠ! keep up the good work! :thumbup:

Τα είχα ξεχάσει τα ψέμματα του lybe33 αυτά που έλεγαν οτι δεν έγινε τίποτε ενώ έπεσε ο προπηλακισμός του αιώνα. Δεν μου λές όμως σε τι από αυτά που είπα, λέω ψέμματα. Και αν έχεις την καλοσύνη gandalf σχολίασε και τα <<άλλα>> ή μήπως δεν είδες, δεν άκουσες και εσύ τίποτε σαν τον lybe 33...
Εγώ λέω την αλήθεια με ονοματεπώνυμα και γεγονότα στην ενημέρωση μου. Για αυτό σκάτε, γιατί δεν βρέθηκε ούτε ένας να αμφισβητήσει μισή μου κουβέντα γιατί λέω όσα έγιναν ακριβώς...
Είμαστε έτοιμοι να πεθάνουμε για τα ιδανικά μας, αλλά, δόξα τω Θεό, δεν πιστεύουμε πια σε τίποτα.
stalin

Έτος εισαγωγής: 2007

Δημοσίευσηαπό mpoumpouki » Πέμ, 22 Σεπ 2011 7:28 pm

ppssiillooss έγραψε:+1 στον Lost
(και παρεπιμπτόντως με ερωτήσεις τους διάφοροι νομιμοποιούν κατά κάποιον τρόπο το παράλογο. Με το παράλογο δεν ανοίγεις συνομιλία. Όπως και με τους χρυσαυγίτες δεν ανοίγεις κουβεντούλα).

δεν προσπαθω να νομιμοποιήσω το παράλογο όπως λεσ..άμα ίσχυε το να μην ανοίγεισ συζήτηση με το παράλογο, δε θα είχαν γραφτεί τόοοοσες σελίδες στο mqn γι αυτό το θέμα! η συνέλευση είτε νόμιμη είτε όχι ,από ότι φαίνεται θα γίνει!το ότι δε συμφωνώ με αυτό είναι άλλο θέμα!απλά όπως και να έχει παρόλο που κάποιοι δεν θα αναγνωρίσουν το αποτέλεσμά της,αν ψηφιστεί τελικά κατάληψη,η κατάληψη θα πραγματοποιηθεί..γτ πιστεύεις ότι αν επικρατήσουν τα ΕΑΑΚ θα τους σταματήσει κάτι από το να κλείσουν τη σχολη?οπότε έχω κάθε δικαίωμα να μάθω ποιο είναι το πλάνο δράσης τους!
mpoumpouki

Δημοσίευσηαπό ingenieurin26 » Πέμ, 22 Σεπ 2011 7:32 pm

Οπως το θέτεις, το πλάνο είναι συνελεύσεις και καταλήψεις με απαρτία ή χωρίς μέχρι να πέσει η κυβερνηση. Αν κάποιος καταλαβε κάτι διαφορετικό από το τοπικ ας το μοιραστει μαζι μας, απλά τα ΕΑΑΚ δεν προκειται να σου απαντήσουν με κάτι σαφές γιατί δεν το χουν στην κουλτούρα τους.
ingenieurin26
Επίτιμο μέλος

Δημοσίευσηαπό gandalf » Πέμ, 22 Σεπ 2011 7:33 pm

Και αν έχεις την καλοσύνη gandalf σχολίασε και τα <<άλλα>> ή μήπως δεν είδες, δεν άκουσες και εσύ τίποτε σαν τον lybe 33...

Ούτε είδα ούτε άκουσα γιατί δεν είμαι στην Ελλάδα ;)
"Στου Μακρυγιάννη πριν προλάβεις να μιλήσεις,
Εγγλέζου βόλι σε γονάτισε,
μας κοίταζες με βλέμμα μελαγχολικό,
να σκεφτόσουνα -θαρρείς- πόσο λίγο η μέρα κράτησε..."
Άβαταρ μέλους
gandalf
Ιδρυτικό Μέλος

Δημοσίευσηαπό stalin » Πέμ, 22 Σεπ 2011 7:35 pm

Το ξέρω, αλλά λεω μήπως ενημερώθηκες απο τους συντρόφους....χαχαχα
Είμαστε έτοιμοι να πεθάνουμε για τα ιδανικά μας, αλλά, δόξα τω Θεό, δεν πιστεύουμε πια σε τίποτα.
stalin

Δημοσίευσηαπό mertaghon » Πέμ, 22 Σεπ 2011 7:39 pm

αυριο μονο λεωφορεια δουλευουν και τριτη κ τεταρτη ολα τα μεσα εκτος...
mertaghon

Έτος εισαγωγής: 0

Δημοσίευσηαπό morisson » Πέμ, 22 Σεπ 2011 7:54 pm

stalin έγραψε:Για αυτό σκάτε, γιατί δεν βρέθηκε ούτε ένας να αμφισβητήσει μισή μου κουβέντα γιατί λέω όσα έγιναν ακριβώς...

Η προτροπή του τοποτηρητή της δημοκρατίας.Αλλά δεν σε κατηγορώ.38 σελίδες γραφικότητα απο τους περισσότερους μας :P Κουραστικό γίνεται σιγά σιγά.
...brothers and sisters of the pale forest
children of night
who among you will run with the hunt?
Άβαταρ μέλους
morisson
Επίτιμο μέλος

Έτος εισαγωγής: 2008

Δημοσίευσηαπό stalin » Πέμ, 22 Σεπ 2011 8:00 pm

morisson έγραψε:
stalin έγραψε:Για αυτό σκάτε, γιατί δεν βρέθηκε ούτε ένας να αμφισβητήσει μισή μου κουβέντα γιατί λέω όσα έγιναν ακριβώς...

Η προτροπή του τοποτηρητή της δημοκρατίας.Αλλά δεν σε κατηγορώ.38 σελίδες γραφικότητα απο τους περισσότερους μας :P Κουραστικό γίνεται σιγά σιγά.

Δεν το είπα με το νόημα το σκάτε=μη μιλάτε αλλά με το νόημα σκάτε= απο το κακό σας που λέμε. Μην χαίρεσαι δεν πέφτω στο επίπεδο των τραμπούκων.
stalin

Δημοσίευσηαπό Tionar » Πέμ, 22 Σεπ 2011 8:00 pm

Η απόφαση της γενικής συνεύλευσης της Τρίτης έγινε σεβαστή από όλους εκτός από τον πρόεδρο ο οποίος με δόλο αποφάσισε κόντρα στο πλαίσιο που υπερψηφίστηκε να αρχίσει η εξεταστική την Παρασκευή. Η συλλογή υπογραφών δεν επιχειρήθηκε για να αναιρέσει την απόφαση αλλά για να ξανασυζητηθεί η απόφαση, μιας και εφόσον ξεκινήσει η εξεταστική, συνέλευση δεν μπορεί να ξαναγίνει. Ο αριθμός των υπογραφών που συγκεντρώθηκε ήταν αρκετός για κήρυξη συνέλευσης την Παρασκευή κάτι όμως που εμπόδισαν τόσο η ΔΑΠ και η ΠΑΣΠ όσο και οι καθηγητές. Η αυθαιρεσία αυτή επισκιάστηκε από τις τουλάχιστον ατυχείς (είμαι πολύ ευγενικός) πρακτικές των ΕΑΑΚ στο σημερινό τμήμα καθηγητών. Έτσι έχουν όλες οι πλευρές μπει σε μία πορεία αποπροσανατολιστικής ρήξης χωρίς ουσία.
Η ουσία είναι ότι η μαζική πλειοψηφία των φοιτητών είναι κατά του νέου νόμου και ο διχασμός και η διαφωνία περιορίζεται στο εκβιαστικό δίλημμα που το υπουργείο μας έβαλε, αντίσταση στο νέο νόμο ή εξεταστική. Είμαι βέβαιος ότι αν αυτός ο νόμος δεν ψηφίζονταν τόσο μαεστρικά πριν την εξεταστική περίοδο οι καταλήψεις θα συνεχίζονταν πολλές βδομάδες ακόμα. Να είστε σίγουροι ότι κανένας φοιτητής δεν θέλει να χαθεί η εξεταστική. Όλα όμως στη ζωή είναι θέμα προτεραιοτήτων και επειδή διάβασα πολλά σχόλια διαφόρων "μαχητών της δημοκρατίας" θα προτείνω να μην εξαντλούν το δημοκρατισμό τους στην υπεράσπιση των γραφειοκρατικών τεχνασμάτων της ΔΑΠ για να μη γίνει η αυριανή συνέλευση αλλά να θυμηθούν ότι είναι ηθικό χρέος του κάθε μέλους μιας δημοκρατικής κοινωνίας να βάζει το συλλογικό συμφέρον πάνω από το ατομικό. Και ναι, όταν όλη η ακαδημαική κοινότητα με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο συμφωνεί ότι ο νόμος αυτός δεν πρέπει να εφαρμοστεί, το συλλογικό συμφέρον είναι η αντίσταση. Γιατί μπορεί η τριτοβάθμια εκπαίδευση να χρειάζεται ριζικές αλλαγές όχι όμως προς το χειρότερο.
Η αμηχανία όλων για το τι μπορεί να εκτυλιχτεί αύριο είναι δεδομένη. Πολύ καλύτερο όμως πιστεύω θα είναι, σε αυτή τη συγκυρία, να είμαστε δίπλα δίπλα σε μια συνέλευση παρά σειρά παρά σειρά σε μια εξέταση.
Tionar

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Μαθήματα-Γενικά

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης