Συντονιστής: University Editors
lybe33 έγραψε:Για το σημερινό τμήμα:
[list][*]Δεν υπήρξε κανένας προπηλακισμός καθηγητή. Μόνο λεκτική αντιπαράθεση σε έντονο ύφος, η οποία μάλιστα δεν ξεκίνησε από μεριάς φοιτητών.
lybe33 έγραψε:Λοιπόν, σε καμία περίπτωση δεν υπερασπίζομαι προπηλακισμούς από όποιον κι αν έγιναν. Από το σχήμα μου δεν υπήρξε καμία τέτοια διάθεση που να μετουσιωθεί σε βίαιη πρακτική και δε θα κάτσω να απολογούμαι για τη στάση κανενός (ούτε είμαι υποχρεωμένος να απαντάω σε παρακλήσεις του στυλ ''ας μας πει ο lybe33'' λες και ξέρεις τη στάση, την ιδεολογική μου συγκρότηση, τις πρακτικές μου).
Φυσικά και υπήρχε ένα διναμιτισμένο κλίμα το οποίο καλλιεργήθηκε πρωτογενώς από τους καθηγητές με μια τακτική τρομοκρατίας (ρητορική χασίματος εξεταστικής, εξαμήνου) που φαίνεται ότι θέλει να βάλει επιτακτικά και με τη βία τη λογική της πολιτικής του μνημονίου στη σχολή μας και στο πανεπιστήμιο.
infernalliving έγραψε:(Στο δικό μου λένε "Γιάννη αυτός ο κόσμος θα με τρελάνει")
poum έγραψε:ούτε ιερό, ούτε όσιο πια!!!!
infernalliving έγραψε:poum έγραψε:ούτε ιερό, ούτε όσιο πια!!!!
Διαμαρτύρεσαι ή εκφράζεις μια ακόμη πτυχή του "συνελεύσεις καταλήψεις διαδηλώσεις μέχρι τη νίκη"?
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες