Εξελίξεις σχετικά με την εξεταστική Σεπτεμβρίου (Σχολιασμός)

Πληροφορίες που αφορούν στο σύνολο της εκπαιδευτικής δραστηριότητας της σχολής και δεν εντάσσονται σε κάποιο έτος.

Συντονιστής: University Editors

Re: Εξελίξεις σχετικά με την εξεταστική Σεπτεμβρίου (Σχολιασμός)

Δημοσίευσηαπό mertaghon » Πέμ, 22 Σεπ 2011 3:03 pm

φιλε defonseca η εμπειρια μου λεει δινεις κανονικα.
το βραδυ μονο τσεκαρε μηπως κ βγει ανακοινωση.
mertaghon

Έτος εισαγωγής: 0

Δημοσίευσηαπό vasilikh » Πέμ, 22 Σεπ 2011 3:08 pm

πραγματικα εαν ειναι κατι στο οποιο συμφωνω με το νομοσχεδιο ειναι να φυγουν οι παραταξεις. "Συγχαρητηρια" σε ολους σας που τις 2 τελευταιες μερες τρωγεστε μεταξυ σας. εγω αυτο που ξερω ειναι οτι ειμαι φοιτητρια των πολιτικων μηχανικων σαν εσας και εχω δυο στοχους:να τελειωσω τη σχολη μου ετσι ωστε να εχω καποια εφοδια να αντιμετωπισω την κατασταση που επικρατει στη χωρα μας και να προσπαθω καθε τι που επιβαρυνει εμενα και τους συμφοιτητες μου να το αλλαζω-και οχι δεν θεωρω την καταληψη ως μεσο για να τα καταφερω,γιατι 3 εβδομαδες τωρα καμμια αλλαγη δεν παρατηρησα. σταματηστε να αναπαραγετε την πολιτικη κατασταση της χωρας μας.εαν πραγματικα θελει καποιος απο εδω να εχει ενα καλυτερο πανεπιστημιο καλα θα ειναι αρχικα να ξεφυγει απο την προσκολληση του στην οποια παραταξη γιατι χανεται σε ανουσιες συγκρουσεις με τους υπολοιπους παραταξιακους και καθολα βοηθητικα δε δρα παραμονο αρνητικα.
vasilikh

Έτος εισαγωγής: 2008

Δημοσίευσηαπό merde_conserve » Πέμ, 22 Σεπ 2011 3:16 pm

Η κάκιστη εικόνα αυτού του topic, καθώς και η ανάγκη ενημέρωσης των φοιτητών της σχολής εν όψει των εξελίξεων για το θέμα της εξεταστικής του Σεπτέμβρη, κατέστησε σαφές ότι θα πρέπει να γίνει διαχωρισμός του θέματος σε δύο topics: ένα με αμιγώς ενημερωτικό χαρακτήρα, και ένα για το σχολιασμό των συνθηκών.

Το παρόν topic έχει χαρακτήρα σχολιασμού και μόνο. Εδώ θα φιλοξενούνται όλα τα σχόλια και οι προβληματισμοί των χρηστών. Αν έχετε κάποια ενημέρωση να κάνετε για τις εξελίξεις, παρακαλείστε να γράψετε στο αντίστοιχο ενημερωτικό topic. Εκεί θα φιλοξενούνται και ανακοινώσεις παρατάξεων ή της σχολής.

Λάβετε υπόψη σας ότι οι κανόνες για το στοιχειώδη σεβασμό στους συνομιλητές σας εξακολουθούν να ισχύουν.

CSI computer expert έγραψε:I'll create a GUI interface using Visual Basic, see if i can track an IP Address out of this.

http://www.youtube.com/watch?v=ygB0Zviq ... r_embedded
Άβαταρ μέλους
merde_conserve
Ιδρυτικό Μέλος

Έτος εισαγωγής: 2005

Δημοσίευσηαπό infernalliving » Πέμ, 22 Σεπ 2011 3:26 pm

paktomenos έγραψε:Το γεγονός ότι πάρθηκε μια απόφαση με 303 ψήφους έναντι 232, δεν την κάνει σεβαστή(!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!), όπως δεν έγινε σεβαστή από πολλά άτομα και η απόφαση κατάληψης τις προηγούμενες φορές.Αν γινόταν σεβαστή -μιας και η δημοκρατία έχει γίνει καραμέλα στο στόμα των εχθρών της δημοκρατίας- θα έπρεπε όχι μόνο αυτοί που ψήφιζαν το πλαίσιο σ.ε.κ, αλλά και οι υπόλοιποι να συμμετέχουν στην σ.ε.κ.Τίποτα τέτοιο δεν έγινε.Ένας ακόμη λόγος ,πιο γενικός, είναι ότι αρκετές φορές -νάναι καλά ο 20ος αιώνας με τους 2 ολοκληρωτισμούς του- η πλειοψηφία στέκεται εχθρικά απέναντι στην αλήθεια και στο δίκαιο, τα οποία είναι αντικειμενικά.

alex89 έγραψε:Το πλαίσο της ΔΑΠ που υπερψηφίστηκε ΟΡΙΖΕΙ επόμενη ΓΣ με το πέρας της εξεταστικής και αυτό φαίνεται στο πλαίσιο εδώ

harispug έγραψε:Δυστυχώς λίγη ώρα μετά την έναρξη της συνέλευσης μέλη του σχήματος των ΕΑΑΚ προκάλεσαν τεχνητή ένταση, επιτέθηκαν φραστικά προς καθηγητές και δημιούργησαν κλίμα διάλυσης της συνέλευσης στην οποία θα διεκδικούσαμε την παραπάνω απόφαση του συλλόγου. Επιπλέον προέβησαν σε βιαιοπραγίες και προπηλάκισαν τους καθηγητές της σχολής ενώ τους απαγόρευσαν την έξοδο. Μετά από σύντομη συμπλοκή οι καθηγητές αποχώρησαν.

http://www.youtube.com/watch?v=SoQmwjLUHqw

Καλά να περνάμε με τους "δημοκράτες" του ΕΜΠ. Έτσι για να μην πλήττουμε. Και το πτυχίο δε γαμιέται, θα το πάρουμε κάποτε.... Όταν κάποιοι αποφασίσουν να μας αφήσουν.... :finger: :ellinofreneia:
infernalliving

Έτος εισαγωγής: 2006

Δημοσίευσηαπό amazing_happens » Πέμ, 22 Σεπ 2011 3:47 pm

amazing_happens

Έτος εισαγωγής: 2007

Δημοσίευσηαπό ppssiillooss » Πέμ, 22 Σεπ 2011 4:01 pm

Δεν καταλαβαίνω τη χρήση του (sic) που κάνεις. Και το ποστ αυτό ίσως καλύτερα να μεταφερθεί στην ενότητα με την ενημέρωση.
ppssiillooss

Έτος εισαγωγής: 2006

Δημοσίευσηαπό milito » Πέμ, 22 Σεπ 2011 4:11 pm

ας μου απαντήσει λοιπόν ο lybe33 αφού ήταν επάνω σήμερα, αν την ώρα που αποχωρούσε ο γκόλιας υπήρχε μελος των εαακ που του φώναζε "θα σε γαμήσω μαλάκα γκόλια" και τον κρατούσε ο θυρώρος για να μην του ορμίσει? ή αυτό δεν είναι προπυλακισμος?
milito

Έτος εισαγωγής: 2005

Δημοσίευσηαπό dean » Πέμ, 22 Σεπ 2011 4:14 pm

Αν γινει λοιπον συνελευση την παρασκευη και ψηφιστει παλι να ανοιξει η σχολη, θα ξαναμαζεψουν υπογραφες για νεα συνελευση τη Δευτερα? Και που θα τελειωσει αυτη η ιστορια? Ας μας πουν τα δημοκρατικα μελη των εαακ οτι η σχολη θα μεινει κλειστη επειδη ετσι αποφασισαν και ας τελειωνουμε με το θεατρο. Να παμε διακοπες τουλαχιστον.
dean

Δημοσίευσηαπό poum » Πέμ, 22 Σεπ 2011 4:25 pm

dean έγραψε:Αν γινει λοιπον συνελευση την παρασκευη και ψηφιστει παλι να ανοιξει η σχολη, θα ξαναμαζεψουν υπογραφες για νεα συνελευση τη Δευτερα? Και που θα τελειωσει αυτη η ιστορια?

συνελευσεις καταληψεις διαδηλωσεις μεχρι τη νικη!!
(hasta la victoria που λεν και στο χωριο μου)
bismallah
poum

Δημοσίευσηαπό Carantine » Πέμ, 22 Σεπ 2011 4:32 pm

Τέσπα,

Αύριο το πρωί είπαν ότι θα πάνε ο Γκόλιας και ο Σιμόπουλος να διασφαλίσουν την έναρξη της εξεταστικής.
Ελπίζω να έχουν μαζί τους εισαγγελέα και κλούβα ώστε να συλλαμβάνουν αυτούς που προκαλούν παρακώλυση εκτέλεσης δημοσίου έργου. (το οποίο διώκεται ποινικά)

Δυστυχώς όμως δεν έχουν τα @@ να κάνουν κάτι τέτοιο... Ούτε αυτοί ούτε οι ξεφτιλισμενοι πολιτικοί μας.
Carantine

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Μαθήματα-Γενικά

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης