
Συντονιστής: University Editors
SAKIL έγραψε:αυτο που ξεχασε (γιατι αραγε) να σας εξηγησει η δαπ ειναι πως απο τη στιγμη που ανοιγει η σχολη υπευθηνη για το προγραμμα της εξεταστικης ειναι η γραματεια κ οχι η οποια δαπ..δηλαδη αμα γουσταρανε σημερα ανακοινωνανε οτι αυριο γραφουμε, απλα πραγματα...το ερωτημα μου ειναι γιατι αφου δεν περισευει ουτε μια μερα γιατι δεν γραφουμε αυριο??μεθαυριο ας πουμε(ξεχασα οτι η δαπ καλει σε συμμετοχη στο συλλαλητηριο)?? τι ιδιαιτερο εχει αυτη η παρασκευη??
blindone1712 έγραψε:SAKIL έγραψε:αυτο που ξεχασε (γιατι αραγε) να σας εξηγησει η δαπ ειναι πως απο τη στιγμη που ανοιγει η σχολη υπευθηνη για το προγραμμα της εξεταστικης ειναι η γραματεια κ οχι η οποια δαπ..δηλαδη αμα γουσταρανε σημερα ανακοινωνανε οτι αυριο γραφουμε, απλα πραγματα...το ερωτημα μου ειναι γιατι αφου δεν περισευει ουτε μια μερα γιατι δεν γραφουμε αυριο??μεθαυριο ας πουμε(ξεχασα οτι η δαπ καλει σε συμμετοχη στο συλλαλητηριο)?? τι ιδιαιτερο εχει αυτη η παρασκευη??
Παρασκευή και 23!!
strangelic έγραψε:blindone1712 έγραψε:SAKIL έγραψε:αυτο που ξεχασε (γιατι αραγε) να σας εξηγησει η δαπ ειναι πως απο τη στιγμη που ανοιγει η σχολη υπευθηνη για το προγραμμα της εξεταστικης ειναι η γραματεια κ οχι η οποια δαπ..δηλαδη αμα γουσταρανε σημερα ανακοινωνανε οτι αυριο γραφουμε, απλα πραγματα...το ερωτημα μου ειναι γιατι αφου δεν περισευει ουτε μια μερα γιατι δεν γραφουμε αυριο??μεθαυριο ας πουμε(ξεχασα οτι η δαπ καλει σε συμμετοχη στο συλλαλητηριο)?? τι ιδιαιτερο εχει αυτη η παρασκευη??
Παρασκευή και 23!!
Δηλαδή, παρασκευή και 13 + 10 που θα ναι οι ώρες τους;;;;;;;
mixalis έγραψε:εγω ενα καταλαβαινω....:
ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΤΡΕΝΑ.....
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης