Εξελίξεις σχετικά με την εξεταστική Σεπτεμβρίου (Σχολιασμός)

Πληροφορίες που αφορούν στο σύνολο της εκπαιδευτικής δραστηριότητας της σχολής και δεν εντάσσονται σε κάποιο έτος.

Συντονιστής: University Editors

Re: Τι γίνεται με την εξεταστική Σεπτεμβρή;

Δημοσίευσηαπό d1mn1 » Τρί, 20 Σεπ 2011 11:08 am

Ενδιαφέρομαι κι εγώ καθώς μέχρι το Μάρτη θέλω να ξεμπερδεύω και να έχω τη δυνατότητα να κάνω αιτήσεις για μεταπτυχιακά. Αν πρόκειται μάλιστα να γίνει κάποια συντονισμένη κίνηση διεκδίκησης «ειδικής» εξεταστικής για τους επί πτυχίω προφανώς και είμαι μέσα.
d1mn1

Έτος εισαγωγής: 2006

Δημοσίευσηαπό vanilla » Τρί, 20 Σεπ 2011 11:12 am

Ανήκω και εγώ σε αυτή την κατηγορία, έχω 6 μαθήματα, από τα οποία τα 4 είναι εαρινά...και είμαι στο 14ο εξάμηνο.
Everything happens for a reason..
vanilla

Έτος εισαγωγής: 2004

Δημοσίευσηαπό mertaghon » Τρί, 20 Σεπ 2011 11:39 am

παιδια κι εγω με 3 μαθηματα ειμαι.πτυχιακη ετοιμη προς παραδοση τωρα και μπαινω κ στρατο τον νοεμβρη.
mertaghon

Έτος εισαγωγής: 0

Δημοσίευσηαπό giorgos21 » Τρί, 20 Σεπ 2011 12:06 pm

Ενδιαφέρομαι κι εγώ.Εχω 9 μαθήματα αλλά είμαι 6ο έτος και θέλω να τελειώνω.
giorgos21

Δημοσίευσηαπό vasilissgr7 » Τρί, 20 Σεπ 2011 12:10 pm

κι εγώ παιδιά. Έχω 2 μαθήματα και έχω παραδώσει διπλωματική απ΄το καλοκαίρι...και ο στρατός με περιμένει...
Εικόνα
Success is the ability to go from one failure to another with no loss of enthusiasm.
vasilissgr7

Έτος εισαγωγής: 2005

Δημοσίευσηαπό vhajin » Τρί, 20 Σεπ 2011 12:15 pm

καλησπέρα και εγώ ενδιαφερομαι . Με έχουν δεχτεί για διδακτορικό στη Γερμανία και περιμένω ποτέ επιτέλους θα δώσουμε για να πάρω το πτυχίο στα χέρια μου . Επιπλέον εργάζομαι σε εργοτάξιο εκτος Αθηνών και η όλη ανατροπή του αρχικού προγράμματος είναι αρκετά ενοχλητική καθώς υπάρχει πλήρης αδυναμία προγραμματισμού αφενός των σπουδών αφετέρου της δουλειάς !
vhajin

Έτος εισαγωγής: 2000

Δημοσίευσηαπό merde_conserve » Τρί, 20 Σεπ 2011 12:18 pm

Άμα μαζευτούμε όλοι γεμίζουμε σελίδες αυτό ισχύει. Το θέμα είναι να υπάρξει όντως κάποια νέα απόφαση για την εξεταστική (σύμπτηξη, αναβολή) και επ'αυτού να μπορούμε να προτείνουμε κάτι. Αλλιώς δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι προς το παρόν.
CSI computer expert έγραψε:I'll create a GUI interface using Visual Basic, see if i can track an IP Address out of this.

http://www.youtube.com/watch?v=ygB0Zviq ... r_embedded
Άβαταρ μέλους
merde_conserve
Ιδρυτικό Μέλος

Έτος εισαγωγής: 2005

Δημοσίευσηαπό verde » Τρί, 20 Σεπ 2011 3:12 pm

Καλησπέρα,
ενδιαφέρομαι και εγώ καθώς χρωστάω 8 μαθήματα και έχω πάρει διπλωματική. Έχω κόψει την αναβολή για να μπω στρατό τον Φλεβάρη. Σε καμία περίπτωση δε θα ήθελα να γίνει διπλή εξεταστική.
verde

Έτος εισαγωγής: 2006

Δημοσίευσηαπό cosdos » Τρί, 20 Σεπ 2011 4:33 pm

Αυτό που συζητάτε είναι τελείως μα τελείως άδικο...Η σχολή πρέπει να ανοίξει για όλους και να δοθεί εξεταστική από όλους τους φοιτητές, όλοι θέλουμε να τελειώσουμε...
Είμαι 14ο εξάμηνο και χρωστάω 19 μαθήματα...το πήρα απόφαση αργά θα μου πείτε αλλά στην προηγούμενη εξεταστική πέρασα 9 και με την προετοιμασία που έχω κάνει τώρα περνάω άλλα τόσα ίσως και περισσότερα!
Φαντάζομαι θα είναι και άλλοι πολλοί σαν εμένα που κινητοποιήθηκαν τώρα και θέλουν να τελειώσουν.
Ένας που χρωστάει 8 ας πούμε να μπορέσει να εξεταστεί για να περάσει ενδεχομένως 3-4, ένας σαν εμένα να μην μπορέσει να ξεφορτωθεί από την πλάτη του καμιά 10αριά μαθήματα για τα οποία έχασε το καλοκαίρι του....

Είναι καταφανέστατη αδικία και τελείως αντισυναδελφικό να κοιτάμε μόνο την πάρτη μας και οι άλλοι να πάνε να πνιγούν.

ΥΓ.Θεωρώ εξίσου άδικο να μην μπορέσει κάποιος συνάδελφος μ να πάρει πτυχίο ενώ χρωστάει 1 ή και 2 μαθήματα και να έχει παραδώσει διπλωματική, σε αυτές τις ακραίες περιπτώσεις και ΜΟΝΟ θα ήταν θεμιτή κάποια εξαίρεση. Μην ακούω όμως και άλλους με 10 μαθήματα να θέλουν να εξαιρεθούν, θητείες κτλ είναι μόνο φθηνές δικαιολογίες!!
cosdos

Έτος εισαγωγής: 0

Δημοσίευσηαπό amazing_happens » Τρί, 20 Σεπ 2011 5:16 pm

cosdos έγραψε:Αυτό που συζητάτε είναι τελείως μα τελείως άδικο...Η σχολή πρέπει να ανοίξει για όλους και να δοθεί εξεταστική από όλους τους φοιτητές, όλοι θέλουμε να τελειώσουμε...
Είμαι 14ο εξάμηνο και χρωστάω 19 μαθήματα...το πήρα απόφαση αργά θα μου πείτε αλλά στην προηγούμενη εξεταστική πέρασα 9 και με την προετοιμασία που έχω κάνει τώρα περνάω άλλα τόσα ίσως και περισσότερα!
Φαντάζομαι θα είναι και άλλοι πολλοί σαν εμένα που κινητοποιήθηκαν τώρα και θέλουν να τελειώσουν.
Ένας που χρωστάει 8 ας πούμε να μπορέσει να εξεταστεί για να περάσει ενδεχομένως 3-4, ένας σαν εμένα να μην μπορέσει να ξεφορτωθεί από την πλάτη του καμιά 10αριά μαθήματα για τα οποία έχασε το καλοκαίρι του....

Είναι καταφανέστατη αδικία και τελείως αντισυναδελφικό να κοιτάμε μόνο την πάρτη μας και οι άλλοι να πάνε να πνιγούν.

ΥΓ.Θεωρώ εξίσου άδικο να μην μπορέσει κάποιος συνάδελφος μ να πάρει πτυχίο ενώ χρωστάει 1 ή και 2 μαθήματα και να έχει παραδώσει διπλωματική, σε αυτές τις ακραίες περιπτώσεις και ΜΟΝΟ θα ήταν θεμιτή κάποια εξαίρεση. Μην ακούω όμως και άλλους με 10 μαθήματα να θέλουν να εξαιρεθούν, θητείες κτλ είναι μόνο φθηνές δικαιολογίες!!

Σωστος!!!
amazing_happens

Έτος εισαγωγής: 2007

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Μαθήματα-Γενικά

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες