Συντονιστής: University Editors
CSI computer expert έγραψε:I'll create a GUI interface using Visual Basic, see if i can track an IP Address out of this.
cosdos έγραψε:Αυτό που συζητάτε είναι τελείως μα τελείως άδικο...Η σχολή πρέπει να ανοίξει για όλους και να δοθεί εξεταστική από όλους τους φοιτητές, όλοι θέλουμε να τελειώσουμε...
Είμαι 14ο εξάμηνο και χρωστάω 19 μαθήματα...το πήρα απόφαση αργά θα μου πείτε αλλά στην προηγούμενη εξεταστική πέρασα 9 και με την προετοιμασία που έχω κάνει τώρα περνάω άλλα τόσα ίσως και περισσότερα!
Φαντάζομαι θα είναι και άλλοι πολλοί σαν εμένα που κινητοποιήθηκαν τώρα και θέλουν να τελειώσουν.
Ένας που χρωστάει 8 ας πούμε να μπορέσει να εξεταστεί για να περάσει ενδεχομένως 3-4, ένας σαν εμένα να μην μπορέσει να ξεφορτωθεί από την πλάτη του καμιά 10αριά μαθήματα για τα οποία έχασε το καλοκαίρι του....
Είναι καταφανέστατη αδικία και τελείως αντισυναδελφικό να κοιτάμε μόνο την πάρτη μας και οι άλλοι να πάνε να πνιγούν.
ΥΓ.Θεωρώ εξίσου άδικο να μην μπορέσει κάποιος συνάδελφος μ να πάρει πτυχίο ενώ χρωστάει 1 ή και 2 μαθήματα και να έχει παραδώσει διπλωματική, σε αυτές τις ακραίες περιπτώσεις και ΜΟΝΟ θα ήταν θεμιτή κάποια εξαίρεση. Μην ακούω όμως και άλλους με 10 μαθήματα να θέλουν να εξαιρεθούν, θητείες κτλ είναι μόνο φθηνές δικαιολογίες!!
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες