CSI computer expert έγραψε:I'll create a GUI interface using Visual Basic, see if i can track an IP Address out of this.
merde_conserve έγραψε:Αν είσαι στα δύο μαθήματα μπορείς να βρεις και τους καθηγητές ώστε να είναι stand-by για κάποια χαριστική, ακόμα και αν αναβληθεί η εξεταστική αυτή. Βγάλε τα τουλάχιστον μία φορά σε διάβασμα και μετά θα είσαι στην αναμονή, τι να κάνεις. Πάντως λύσεις υπάρχουν, ειδικά για τόσο μικρό πλήθος μαθημάτων. Και καλός πολίτης!!
merde_conserve έγραψε: Αν και εγώ είμαι της δικής σου άποψης (πρώτα σχολή τέλος, μετά στρατός) υπάρχουν πολλοί που είναι της άποψης "αφήνω-1-2 μαθηματάκια για να πάρω την άδεια"...όπως το δει κανείς!
CSI computer expert έγραψε:I'll create a GUI interface using Visual Basic, see if i can track an IP Address out of this.
Becoming_I έγραψε:μπορείς με ένα τηλέφωνο στο στρατολογικό γραφείο που υπάγεσαι να μάθεις που μπαίνεις και πότε.
Becoming_I έγραψε:Μην ανησυχείς ο φόβος και το άγχος θα σου φύγουν με το που μπείς στο χακί, όλα θα πάνε καλά και 9 μήνες με άδειες και εξόδους δεν θα καταλάβεις πότε θα περάσουν !!!
Έχε υπόψη ότι και μη νεοσύλλεκτος να είσαι δεν σημαίνει ότι θα προλάβεις την εξεταστική. Στο στρατό το να δικαιούσαι άδεια δεν σημαίνει ότι θα την πάρεις και πολύ περισσότερο δεν σημαίνει ότι θα την πάρεις τότε που θα τη θες. Στην περίπτωσή μου, δεν μου έδωσαν ποτε άδεια για την μία εξεταστική και στην επόμενη εξεταστική μου έδωσαν άδεια για μέρες που δεν είχα μαθήματα να δώσω. Εννοείται ότι εγώ είχα ζητήσει άδεια για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα της εξεταστικής. Και όπως ξέρω άτομα που πήραν άδεια κανονικά όταν την ήθελαν, ξέρω και άτομα που έπαθαν ό,τι κι εγώ. Δεν υπάρχει τίποτα σίγουρο, όλα είναι όπως τύχει. Και μπορεί να τύχει οτιδήποτε (το οποίο "να τύχει οτιδήποτε", στο στρατό, περιλαμβάνει πολύ μεγαλύτερο εύρος ενεργειών από αυτό που έχουμε στο μυαλό μας μέχρι πριν παρουσιαστούμε)!BM έγραψε:Απ' την άλλη, αν μπω Νοέμβρη κανονικά, κινδυνεύω να χάσω αυτήν την εξεταστική (αν είσαι νεοσσύλεκτος, δεν δικαιούσαι άδεια)...
Επιστροφή στο Γενικές Συζητήσεις
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες