13/09: Γενική Συνέλευση Φοιτητικού Συλλόγου Πολ. Μηχ.

Εδώ ανακοινώνονται οι διεργασίες των θεσμικών οργάνων της σχολής και σχολιάζεται η δραστηριότητα και το αποτέλεσμά τους.

Re: 13/09: Γενική Συνέλευση Φοιτητικού Συλλόγου Πολ. Μηχ.

Δημοσίευσηαπό civilcity » Τετ, 14 Σεπ 2011 11:38 am

Lost.in.Athens έγραψε:Καλά αν αργήσουμε τόσο ώστε να πρέπει τελικά να μεταφερθεί κανονική εξεταστική εκτός χρόνου (δηλαδή η εαρινή να πάει Σεπτέμβρη), θεωρώ ότι είναι καλύτερο και πιο δίκαιο να χαθεί αυτή η επαναληπτική (ασχέτως του αν έχουν γίνει μαθήματα ή όχι - τώρα κολλήσαμε στις τυπικότητες; λες και η κατάληψη είναι τυπική διαδικασία...) και όποιος έχει χρωστούμενα να τα δώσει στις κανονικές εξεταστικές του 2011-12 (διατηρώντας τη δυνατότητα βελτίωσης των φετινών βαθμών). Για τους λεγόμενους "επί πτυχίω" που τελειώνουν μπορούν να υπάρξουν ειδικές εξετάσεις αφού ανοίξει η σχολή από την κατάληψη. Αλλά ελπίζω ότι δεν έχουμε φτάσει ακόμα στο σημείο να πρέπει να μεταφερθεί κάποια εξεταστική του χρόνου (μάλλον είμαστε οριακά). Αν την επόμενη βδομάδα ψηφιστεί άνοιγμα της σχολής και ανοίξουμε από τις 26/9, προσθέτοντας 5 βδομάδες επαναληπτικής (αν δεν συμπτυχθούν), 13 βδομάδες μαθημάτων και 2 βδομάδες διακοπών, φτάνουμε να έχουμε χειμερινή εξεταστική στις 13/2 και προσθέτοντας άλλες 4(εξετ)+13(μαθημ)+2(διακ)+4(εξετ)=23 βδομάδες, τελειώνουμε πλέον στις 20 Ιουλίου... Όλα τα παραπάνω βέβαια αν ανοίξουμε την επόμενη βδομάδα και ΔΕΝ ΓΙΝΟΥΝ ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ!

Το 26/9 δεν το κατάλαβα. 'Ανοιγμα της σχολής την επόμενη τρίτη (ή οποιαδήποτε τρίτη ψηφιστεί αυτό), προυποθέτει +1 βδομάδα για να μπούμε σε ρυθμό εξεταστικής; Δηλαδή στην καλύτερη των περιπτώσεων (προσωπικά μιλάω) που ανοίξει η σχολή στις 20/09,τα πρώτα μαθήματα που θα εξεταστούν θα είναι από τις 26/09 και μετα; Μη χάνουμε το χρόνο μας μελετώντας μαθήματα προηγούμενων ημερομηνιών, αφού όπως φαίνεται αυτά θα μεταφερθούν στο τέλος της εξεταστικής.
civilcity

Έτος εισαγωγής: 2008

Δημοσίευσηαπό Lost.in.Athens » Τετ, 14 Σεπ 2011 11:45 am

civilcity έγραψε:Το 26/9 δεν το κατάλαβα. 'Ανοιγμα της σχολής την επόμενη τρίτη (ή οποιαδήποτε τρίτη ψηφιστεί αυτό), προυποθέτει +1 βδομάδα για να μπούμε σε ρυθμό εξεταστικής; Δηλαδή στην καλύτερη των περιπτώσεων (προσωπικά μιλάω) που ανοίξει η σχολή στις 20/09,τα πρώτα μαθήματα που θα εξεταστούν θα είναι από τις 26/09 και μετα; Μη χάνουμε το χρόνο μας μελετώντας μαθήματα προηγούμενων ημερομηνιών, αφού όπως φαίνεται αυτά θα μεταφερθούν στο τέλος της εξεταστικής.

Μην το λες σε μένα, στη ΔΑΠ να το πεις. Εγώ απλά παραθέτω τα γεγονότα. Επίσης, έτσι όπως έγιναν τα πράγματα προφανώς η ανακοίνωση της γραμματείας για μεταφορά εξετάσεων στο τέλος της εξεταστικής δεν ισχύει και πλέον δεν είναι σίγουρο ότι όταν ανοίξουμε θα αρχίσει η εξεταστική (ειδικά αν ανοίξουμε από τις 3/10 και μετά).
Lost.in.Athens
Επίτιμο μέλος

Δημοσίευσηαπό agrammatos » Τετ, 14 Σεπ 2011 11:59 am

καλημερα παιδια!!θελωω να κανω μια πολυ απλη ερωτηση σε ολους αυτους που συμμετεχουν ενεργα στις κινητοποιησεις και αφιερώνουν μερες και εβδομάδες ολόκληρες στις καταληψεις,στην οργανωση τους,στις κινητοποιησεις κ.λ.π. Πως ζητε ρε παιδια??με τι λεφτα??πειτε οι δαπιτες-πασπιτες εχουν τα παρτακια τους, τα μπυζουκια τους και καπως τη βγάζουν...αλλα εσεις με τοση δουλεια στο φοιτητικο κινημα προφανως δεν εχετε και πολυ χρονο να βγαλετε τα προς το ζειν...μπορεί έστω και ενας να μου δωσει μια απάντηση (για τον εαυτο του προφανως) για το πως τα βγαζει πέρα? Γιατι μου φαινεται τελειως παρατερω ενας φοιτητης που αγωνίζεται για την ελευθερια-ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ της σχολης του ,και γενικότερα του ελληνικου πανεπιστημιου, την υπερασπιση των "συλλογικων" δικαιωματων (και αλλα πολλα που κατα καιρους γραφονται λέγονται ή εννοουνται ) να ζει στα 19,20,23 χρόνια του σε ΒΑΡΟΣ της οικογένειας του. Παρακαλώ διαψευστε με γιατι μονο για κλαματα θα είναι μετα οποιος ακολουθει αυτη την τακτικη έχοντας γίνει "μόνιμος" δημοσιος υπαλληλος στην οικογένεια του. ευχαριστω εκ των προτέρων.
agrammatos

Δημοσίευσηαπό mourgolykos » Τετ, 14 Σεπ 2011 12:09 pm

Ύπνος στο αμφιθέατρο, κυνήγι στην πολυτεχνιούπολη που φημίζεται για τα τροφαντα ποντίκια, νερό-ηλεκτρικό-wifi τσάμπα , μπάνιο και τετοιες βλακείες κανένας πραγματικός αριστερός δεν χρειάζεται...
mourgolykos

Δημοσίευσηαπό salvatore » Τετ, 14 Σεπ 2011 12:27 pm

Θέλω να μου πει κάοποιος υπευθυνα και σοβαρά,κατα προτιμηση μελος παραταξης, πότε θα ξεκινησουμε να γραφουμε αν ψηφιστει ανοικτη σχολη στην επομενη γενικη συνελευση.Μου εχουνε μείνει 3 μαθηματα και θελω να ξέρω τι θα διαβάσω για να τελειώνω επιτελους.
salvatore

Έτος εισαγωγής: 2005

Δημοσίευσηαπό sofibo » Τετ, 14 Σεπ 2011 12:35 pm

mourgolykos έγραψε:Ύπνος στο αμφιθέατρο, κυνήγι στην πολυτεχνιούπολη που φημίζεται για τα τροφαντα ποντίκια, νερό-ηλεκτρικό-wifi τσάμπα , μπάνιο και τετοιες βλακείες κανένας πραγματικός αριστερός δεν χρειάζεται...

Απλά εμετικός.
sofibo

Δημοσίευσηαπό gregoire » Τετ, 14 Σεπ 2011 1:01 pm

sofibo έγραψε:
mourgolykos έγραψε:Ύπνος στο αμφιθέατρο, κυνήγι στην πολυτεχνιούπολη που φημίζεται για τα τροφαντα ποντίκια, νερό-ηλεκτρικό-wifi τσάμπα , μπάνιο και τετοιες βλακείες κανένας πραγματικός αριστερός δεν χρειάζεται...

Απλά εμετικός.

Συμφωνώ με την προλαλήσασα, τέτοιες απόψεις είναι κρίμα να διατυπωνονται, μιας και σε καμία περίπτωση δεν προωθούν ούτε τη συναδελφική δεοντολογία ούτε το πολιτισμικό μας υπόβαθρο ως εν δυνάμει μηχανικοί...
gregoire

Έτος εισαγωγής: 0

Δημοσίευσηαπό sofibo » Τετ, 14 Σεπ 2011 1:12 pm

agrammatos έγραψε:καλημερα παιδια!!θελωω να κανω μια πολυ απλη ερωτηση σε ολους αυτους που συμμετεχουν ενεργα στις κινητοποιησεις και αφιερώνουν μερες και εβδομάδες ολόκληρες στις καταληψεις,στην οργανωση τους,στις κινητοποιησεις κ.λ.π. Πως ζητε ρε παιδια??με τι λεφτα??πειτε οι δαπιτες-πασπιτες εχουν τα παρτακια τους, τα μπυζουκια τους και καπως τη βγάζουν...αλλα εσεις με τοση δουλεια στο φοιτητικο κινημα προφανως δεν εχετε και πολυ χρονο να βγαλετε τα προς το ζειν...μπορεί έστω και ενας να μου δωσει μια απάντηση (για τον εαυτο του προφανως) για το πως τα βγαζει πέρα? Γιατι μου φαινεται τελειως παρατερω ενας φοιτητης που αγωνίζεται για την ελευθερια-ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ της σχολης του ,και γενικότερα του ελληνικου πανεπιστημιου, την υπερασπιση των "συλλογικων" δικαιωματων (και αλλα πολλα που κατα καιρους γραφονται λέγονται ή εννοουνται ) να ζει στα 19,20,23 χρόνια του σε ΒΑΡΟΣ της οικογένειας του. Παρακαλώ διαψευστε με γιατι μονο για κλαματα θα είναι μετα οποιος ακολουθει αυτη την τακτικη έχοντας γίνει "μόνιμος" δημοσιος υπαλληλος στην οικογένεια του. ευχαριστω εκ των προτέρων.

Λίγο γραφική και παρωχημένη επιχειρηματολογία,δε νομίζεις? Ποιός σου είπε ότι το να είναι κάποιος αριστερός που δραστηριοποιείται πολιτικά στον κοινωνικό χώρο της σχολής του σημαίνει αυτομάτως ότι ζεί παρασσιτικά εις βάρος της οικογένειάς του και της κοινωνίας,ότι δε μπορεί να δουλεύει,να ζεί ανεξάρτητος,να περνάει μαθήματα,να...κάνει μπάνιο???(γιατί σε τέτοια γραφικά επιχειρήματα μόνο γραφικές απαντήσεις δίνονται) Συν τοις άλλοις,ο τύπος που περιγράφεις γιατί αναφέρεται μόνο στις αριστερές παρατάξεις?? Μήπως έχεις την εντύπωση ότι το να έχεις λεφτά και έτοιμο γραφείο απο πίσω είναι ικανή και αναγκαία συνθήκη για να ψηφίσεις δαπ? :lol: Οι λαγοί με τα πετραχείλια που τάσσει,οι ''υποσχέσεις κοινωνικής ανέλιξης'',η αυτοπεποίθηση του σηκωμένου γιακά,η ''ζύμωση'' με τη συνδιαλλαγή και τη λαμογιά,όλα αυτά ναι να το καταλάβω,είναι ικάνές συνθήκες. :P
sofibo

Δημοσίευσηαπό mourgolykos » Τετ, 14 Σεπ 2011 1:16 pm

κακώς μπαινω στο τριπάκι να απαντήσω
...αλλά πραγματικά λυπάμαι για το χιούμορ μερικών!
mourgolykos

Δημοσίευσηαπό sofibo » Τετ, 14 Σεπ 2011 1:21 pm

Εσύ τουλάχιστον λυπάσαι για το χιούμορ μου,εγω που λυπάμαι για τη λογική σου? Είναι πιό ''βαριά'' η λύπη μου...
sofibo

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Φοιτητικός Σύλλογος Πολ. Μηχ.

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης